Reklama

Reklama

Scream - Season 2

(série)
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, 2016, 9 h 30 min (Minutáž: 39–81 min)

Epizody(13)

Recenze (7)

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle druhá série je mnohem lepší než ta první a to v mnoha věcech. Příběh je lepší a zajímavější, postavy jsou sympatičtější a hudba je děsivější. Atmosféra je v této sérii přímo výborná. Za mě 9/10. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabšia séria ako prvá. Hlavne väčší počet dielov tomu nepomohol. A mám pocit, že aj napriek tomu, že prvá séria bola kratšia, tak v nej bolo viac dejových liniek. Preto mi druhá séria prišla aj naťahovanejšia. Ale nové postavy sú fajn, najzaujímavejšou je Stavos. Čo sa týka odhalenia vraha, tak zamrzí, že to bol ten, kto to bol, celkom som si tu postavu obľúbil. Čo sa týka Halloweenského špeciálu, tak bol fajn. Zmena prostredia a aj vraha bola osviežujúca. Možno by aj bolo lepšie, keby sme miesto druhej série akú sme dostali, mali daný špeciál natiahnutý na dĺžku série a to by bola druhá séria. Čo mi na danom špeciáli akurát vadí, je úvod. Trochu zamrzí, že sa nedozvieme odpoveď na otázku, ktorú tento úvod položil, keďže tu nie je tretia séria. Teda, ona tu je, ale úplne ignoruje tieto prvé dve, čo je veľká škoda. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu horší než první série. Nebýt 4. a 5. dílu dám asi hrozný 3 hvězdy. První tři díly jsou špatný a byl jsem rozhodnutej dát 2 hvězdy. Najednou se stal u 4. dílu božský zázrak, ale ten přetrval jen do 5. dílu. To mě hodně nalákalo se opět dívat na seriál. Bohužel přijde zase ta průměrná podívaná, která je až do 12. dílu. Speciál je mega blbost, která je tak zbytečně točená jen pro účel výdělku. Nové postavy (Stavo a jeho táta, bratranec a teta Kierana, Zoe, učitelka). Dobré postavy: bratranec, učitelka. Průměrné postavy: táta Stava, Zoe, teta Kierana (ani jsem ji neznal, ale na tom stejně u seriálu vůbec nezáleží). Špatné postavy: Stavo. Dost mi vadil Stavo a Zoe. Stavo byl hroznej trapák, kterej se furt vnucoval Brooke a Zoe pomotala Noahovi hlavu, takže projevoval o Audrey nulovej zájem. Zde mi výběr vraha vadí více - nedává smysl. I před tím to nedávalo smysl, ale aspoň to ušlo. Vrah zabíjí více, ale moc si s něma zase hraje (tady si s něma hraje o dost víc). Zabíjí až moc a dokonce i zbytečně. Vadí mi i, že vrah používá moc technologie. Prank ze začátku série je fakt přes čáru, ale je hustej. V poslední době vidím ve filmech plno přepísklých začátečních scén (To 2, Noční můry z temnot,...). Děj má lepší první série, kvůli tomu, že fakt toho vraha hledali. Stejně moc nechápu, proč to Audrey udělala. Stejně to nevysvětlili, ale to tolik nevadí. Proč volala tu Piper? Jo, že byla osamocená, ale co s ní chtěla podniknout? A jak jí našla, když Emma ne? Dějová linka Audrey byla nejzajímavější, ale potom začala být míň hlavní, tak to bylo trochu blbý. Emma mě začala dost od 8 dílu štvát. Ta učitelka mi přišla taková divná, jak byla vůči Emmě zaujatá. Otevřenej konec mě hodně naštval. Tohle je tak typický, aby to ukončili, ale oni vybrali tuhle variantu! VYHODNOCENÍ: TA ZOE NEMOHLA PŘECE VYHRÁT MISS?! MÁ FAKT HNUSNÝ VLASY! NECHÁPU, JAK JÍ MOHL NOAH BALIT!!! ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda posledních dvou natahovaných Halloweenských epizod, protože se mi zdálo jakoby se do této série vůbec nehodily a zanechávají mírnou pachuť na jinak výborných předchozích 11 epizodách, které si drželi svoji atmosféru, kvalitní dialogy komentující hororová pravidla nejenom sérií filmů Scream, ale hororů celkově. Je sice pravda, že ke konci se zase takové překvapení nekonalo a vraha jsem už tak nějak zjistil už od dvě epizody před jeho odhalením, nicméně oproti první sérii mě o dost více bavili nové postavy a emoce také fungovaly o něco více. Já byl více než spokojený. Teď už jen čekat co přinese nová série s kompletně jiným obsazením. Těším se! Hodnocení: 80%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

#MTVScream aneb druhá řada seriálu, který o sobě tvrdí, že slasher nelze serializovat. Samozřejmě, že lze. Ale Scream: The TV series je jednoduše slaboučká teenage sranda, která by ráda byla stejně sofistiková jako filmová série, ale není. Filmový Vřískot po prvním díle naštěstí odešel ze střední, ale seriál přešlapuje na stejné výchozí pozici i v další sezóně. Některé nápady připomínají klasickou Kingovu Carrie a děcka nejsou žádní super herci, ale minimálně jsou autentičtí. A samozřejmě Lakewood není Woodsboro. Obě řady bohužel trpí tím, že se nepodařilo pro seriál získat původní filmovou masku. Ale cílovka spíš potřebuje průběžnou infografiku, která oznamuje názvy písniček ze soundtracku, než cokoli jiného. Dlouho jsem ani nevěřila, že bude pokračování, ale poslední série je zase o něčem jiném. ()

Galerie (116)

Reklama

Reklama