Reklama

Reklama

Recenze (4)

Vena69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další příklad toho, jak je seriálový Vřískot opravdu geniální dílo! Tato epizoda se na první pohled tváří jako jedna z těch nudnějších, kde se nic moc neděje, příběh se natahuje, aby to tvůrcům vyšlo na 10 epizod........ ale pak se to stane...... V této epizodě nám seriál ukazuje, že ačkoliv jsou hlavní postavy teenageři a seriál vznikl na MTV, pořád je to starý dobrý Vřískot a my bychom na to neměli zapomínat. Konec mě totálně odboural. 90 % ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šerif Hudson, Maggie Duval a Kieran majú naplánovanú spoločnú večeru, na ktorú však Emma nepríde a požiada Kierana aby rodičom tvrdil, že pomáha Audrey s učivom. Emma však, spolu s Noahom, Jakeom a Brooke odchádzajú do bývalej bowlingovej haly, pretože Noahovi sa podarilo vystopovať Willov telefón. Ten je od stretnutia so starostom Maddoxom, na ktorom sa zúčastnila aj reportérka Piper nezvestný. Emme s priateľmi sa podarí zraneného Willa nájsť, avšak zranený je aj ich kamarát Jake. Po príchode polície však páchateľ bez stopy zmizne. Po čase Emmu navštívi Kieran a zdá sa, že tá vďaka posledným udalostiam opäť uprednostňuje Willa. Ten ju pozve k sebe domov. Tam však Emmu čaká nemilé prekvapenie. Aj keď zábery na kultivátor v jednej z predchádzajúcich častí dávali tušiť Willov osud, epizóda sa vydarila hlavne vďaka skvelému záveru a zo všetkých postáv aspoň postrehy Noaha k udalostiam držia inak nudné konverzácie vo filme nad vodou. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je zatím absolutní špička v rámci série. Zábavný, atmosférický, krvavý. Ta krvavá vychytávka na konci byla fakt super, to jsem tedy nečekal, docela originální a brutální. Opravdu paráda. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama