Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Skupina študentov sa z rôznych dôvodov ocitne po škole. Zdá sa, že nemajú nič spoločné, ale keď sa večer opäť stretávajú na miestnej zábave, pri ktorej sa odohrá tragédia, zisťujú, že sa stali terčom vraha, ktorý nosí charakteristický kostým a je prezývaný Ghostface. (Marceloo)

Recenze (10)

Alexandre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečnost. Jednu hvězdu dávám za Keke Palmer a druhou za ten úžasný kostým Ghostface (moje srdcovka). Ve všem ostatním je to špatné. Předvídatelný děj, nesmyslné chování nesympatických postav (kromě dříve zmíněné herečky), klišé nad klišé. Mordy naprosto laciné, nepropracované, o gore ani mluvit nelze, jelikož se to vraždění skoro vždy odehrává za tmy. Odkazy na filmy v podobě hlášek jsou spíše směšné. Je to už moc ohrané. Druhá série přitom byla skvělá. Pokud chcete kvalitní slasher seriál, sáhl bych raději po seriálu "Slasher". Případně po prvních dvou sériích "pocty původnímu snímku", které jsou taky fajn a na které tahle stupidita vůbec nenavazuje. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem četl, že třetí řada seriálového Scream bude reboot, tak jsem trošku posmutněl. První řada byla skvělá, druhá slabá, ale Halloweenský speciál to parádně vykopnul. Ovšem bylo zaříznuto a jede se od znovu. Zbytečný reboot něčeho, co mělo pokračovat a ještě ke všemu s jinými herci. Nicméně Vřískot je moje oblíbená hororová značka a seriál je rozhodně guilty pleasure. Třetí řada mě vlastně bavila od začátku do konce. Herci nejsou nijak zvlášť sympatičtí, ale vlastně ani nejsou otravní. Výjimka je Giorgia Whigham. Vůbec bych se nezlobil, aby tahle holka hrála častěji. Její Beth je nejlepší postavou ze seriálu. Délka šesti dílu mi taky sedí, napětí tam je. Příběh se posouvá slušně a oběti se kupí. Velké plus, že se vrátila klasická maska Ghostface a hlavně její nejlepší hlas. Ano, v třetí řadě opět uslyšíte Rogera Jacksona jako Ghostface. Naprosto výborné rozhodnutí. Finále je možná trošku zklamání, i když hra na vraha vlastně většinu času funguje. Za mě dobré. Měl jsem kvalitní tři večery a přál bych si Ghostface ještě chvíli na obrazovkách, případně v kině vídat. Za mě byla třetí řada veskrze kvalitně stráveným časem. I když mám výhrady. (70 %) ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Restart uvnitř seriálu v téhle podobě postrádá jakýkoli smysl. Po dvou řadách klasické středoškolské nudy, která na sebe alespoň navazovala, přichází zkrácená 3. řada Resurrection s jinou partičkou děcek. Hlavní linka má sice docela ambiciózní příběh s prequelem a poněkud jinou atmosférou, ale nová partička nejsou takoví nerdi, jsou víc při zemi, řeší víc sport, média jim nejsou tak blízká, ale nic z toho není plus. Hlavní roli dostal RJ Cyler, celkem sympaťák z HBO seriálu I'm Dying Up Here, ale i pro něj je tahle zbytečná řada seriálového Vřískotu propad. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je prostě nejslabší a pokud bych se na ni měl někdy zase kouknout tak to bude tak jednou za 2-3 roky,víc ne. Příběh této série není špatný,je jen průměrný. Postavy nejsou tak dobré jako v 1 a 2 sérii což je škoda. Hudba je v této sérii ovšem stále hodně dobrá. Atmosféru tato série má a je docela slušná. Ale i tak se to prostě předchozím sériím nevirovná. Za mě 3 série 5,5/10. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Skupina študentov sa z rôznych dôvodov ocitne po škole. Zdá sa, že nemajú nič spoločné, ale keď sa večer opäť stretávajú na miestnej zábave, pri ktorej sa odohrá tragédia, zisťujú, že sa stali terčom vraha, ktorý nosí charakteristický kostým a je prezývaný Ghostface. - Už komplikácie so vznikom tejto tretej série boli dôkazom, že od toho netreba čakať vela. Následné rozhodnutie urobiť z toho reboot tiež dojem nezlepšilo. A keď sa ukázalo, že toto rozhodnutie malo za ciel nahádzať tam prevažne černošské obsadenie, bolo mi jasné, kam to bude smerovať. Výsledkom je akýsi nepodarený mix, v ktorom sa SJW hlavné postavy snažia pôsobiť cool, ale vôbec sa im to nedarí. Nemôžem povedať, že by to pre hororového fanúšika bolo nezaujímavé, pretože hra so žánrovými pravidlami, ktoré táto frančíza pomohla zadefinovať, je silná, ale každá situácia, pri ktorej tvorcovia odkazujú na hororové klasiky, mi prišla strašne silená. Rovnaká vec platí aj o extra slabých dialógoch. Za pozitíva považujem návrat originálnej masky, malú úlohu Tonyho Todda, úplne úžasnú Keke Palmer, ktorá má ako naschvál z hlavných postáv najmenej priestoru, moderne ladený vizuál a aj niektoré vraždy, ale s výsledkom nie som spokojný, aj keď som takmer nič nečakal. Bodaj by si všetci tvorcovia, ktorí chcú tvoriť horory s afroamerickou kultúrou, brali príklad z Jordana Peelea, ktorý tu je mimochodom tiež spomenutý. Odporúčam pozerať skôr na jeseň, keďže sa to točí okolo Halloweenu a je milión lepších vecí, ktoré sa teraz v lete po večeroch dajú robiť. + Tony Todd + herečka z Scream Queens a Animal + herečka z Split + herec z Yoga Hosers a Truth or Dare ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Když najde Manny (Giullian Yao Gioiello) opuštěné auto na kukuřičném poli, tak přiběhne k levé straně auta. V dalším záběru je ale na druhé straně u otevřených dveří. (Duoscop)
  • Když si Beth (Giorgia Whigham) přisedne k Olivii (Jessica Sula), tak jí podá tyčinku z automatu. V následujícím střihu už ji ale Olivia jí, aniž by si ji rozbalila. (Duoscop)

Reklama

Reklama