Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok počas Halloweenu sa tínedžer Deion (RJ Cyler) musí opäť vyrovnávať so smrťou svojho dvojčaťa, ktoré bolo zavraždené, keď v detstve išli počas halloweenskej noci koledovať. Deion namiesto pomoci svojmu bratovi z miesta vraždy zbabelo utiekol a stále sa s pocitom viny nedokázal vyrovnať. Tohtoročný Halloween bude ale desivejší než ktorýkoľvek predtým. Deion totiž obdrží telefonát od neznámeho človeka, ktorý tvrdí, že vie, čo sa v osudovú noc odohralo a je rozhodnutý zničiť Deionovi život. Naviac do tejto hry zatiahne aj Dionovych nevinných spolužiakov, takže sa stredoškoláci z Atlanty budú musieť postaviť neznámemu vrahovi. (Marceloo)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ups tak tohle je opravdu zklamání. Po předchozí nabušené sezóně, je tohle opravdu sešup dolů. Tak v první řadě to vůbec nenavazuje na předchozí děj a to mě jako opravdu zklamalo. Postavy jsou opravdu tragické, ani jedna mě nijak nezaujala. Sice se objevuje stará dobrá maska z filmového Vřískotu a zabiják se docela činí, ale co z toho když napětí a strach o postavy z minulé řady jsou pryč. Strašné zklamání a podvod na fanoušky seriálu, který se jen tak neodpouští. Jinak průměr, ale moc mě to zatím nezaujalo. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je první epizoda tohodle seriálu kde nedám 4 ani 5* ale 3*. Tato epizoda je doslova nadprůměrná. Příběh je docela dobrý, postavy ujdou a hudba je dobrá. Atmosféra tu je a ta je solidní ale atmosféře v 1 a 2 sérii se zatím nevirovná. Za mě 5,5/10. ()

Reklama

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nene s těžkýma koulema jsem dokoukat první díl... Rozhodně již momentálně nepokračuju... Nenadchlo mě to... Jestli má tohle být výplň pro další sérii s Noahem, Emmou atd.tak okej, pro mě ale ne... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje v 5. minutě, je „Ready Or Not“ od Highland Park Collective Feat. Gizzle. Ve 26. minutě hraje „Doesn't Matter“ od Nappy Roots. (Duoscop)

Reklama

Reklama