Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok počas Halloweenu sa tínedžer Deion (RJ Cyler) musí opäť vyrovnávať so smrťou svojho dvojčaťa, ktoré bolo zavraždené, keď v detstve išli počas halloweenskej noci koledovať. Deion namiesto pomoci svojmu bratovi z miesta vraždy zbabelo utiekol a stále sa s pocitom viny nedokázal vyrovnať. Tohtoročný Halloween bude ale desivejší než ktorýkoľvek predtým. Deion totiž obdrží telefonát od neznámeho človeka, ktorý tvrdí, že vie, čo sa v osudovú noc odohralo a je rozhodnutý zničiť Deionovi život. Naviac do tejto hry zatiahne aj Dionovych nevinných spolužiakov, takže sa stredoškoláci z Atlanty budú musieť postaviť neznámemu vrahovi. (Marceloo)

(více)

Recenze (3)

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je první epizoda tohodle seriálu kde nedám 4 ani 5* ale 3*. Tato epizoda je doslova nadprůměrná. Příběh je docela dobrý, postavy ujdou a hudba je dobrá. Atmosféra tu je a ta je solidní ale atmosféře v 1 a 2 sérii se zatím nevirovná. Za mě 5,5/10. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ups tak tohle je opravdu zklamání. Po předchozí nabušené sezóně, je tohle opravdu sešup dolů. Tak v první řadě to vůbec nenavazuje na předchozí děj a to mě jako opravdu zklamalo. Postavy jsou opravdu tragické, ani jedna mě nijak nezaujala. Sice se objevuje stará dobrá maska z filmového Vřískotu a zabiják se docela činí, ale co z toho když napětí a strach o postavy z minulé řady jsou pryč. Strašné zklamání a podvod na fanoušky seriálu, který se jen tak neodpouští. Jinak průměr, ale moc mě to zatím nezaujalo. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nene s těžkýma koulema jsem dokoukat první díl... Rozhodně již momentálně nepokračuju... Nenadchlo mě to... Jestli má tohle být výplň pro další sérii s Noahem, Emmou atd.tak okej, pro mě ale ne... ()

Reklama

Reklama