Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ghostface naláka zostávajúcich členov skupiny na miesto, kde sa celý teror začal. Preživší sa konečne dozvedia, prečo sa zrovna oni stali jeho terčom a prečo museli ich milovaní blízki zomrieť. (Marceloo)

Recenze (2)

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je tu finále 3 série a zároveň i celého seriálu. Příběh je docela dobrý, postavy jsou docela ok a hudba je výborná. Atmosféra tu je a ta je i docela dobrá. Jasný je že tato 3 série je nejslabší a fakt bych si přál 4 sérii ale dobrou jako 1 a 2 a ne jako 3 série. Za mě 6,5/10. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a máme tu velké finále. To jako fakt? Sorry, ale tohle tedy byl hodně velký provar. Tragické zakončení, tragické série, která se s předešlíma dvěma nemůže vůbec rovnat. Tragické postavy o které se divák opravdu nebál a bylo mu jedno která zakuká. Napětí nulové, o atmosféře raději pomlčíme a co se týče odhalení hlavního psychouše, tak dost tragický. Tahle série byla prostě jeden velký omyl a pro fanoušky seriálu jistě velké zklamání. Jediné co tuto řadu drželo nad vodou tak bylo občas slušná zabití, ale to je po předchozí nabušené sérii proklatě málo. ()

Reklama

Reklama