Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 3
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Diskuze

Standic1

Standic1 (hodnocení, recenze)

nike777

Bratrance bych netipoval, přijeli docela "pozdě", ta učitelka by sedla, mmm o Zoe jsem nepřemýšlel, ale kdyby to byla ona, tak by museli být dva viz díl ve škole :)

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

nike777

"O čem" rozhodně je. Nejspíš bude chtít vraždy hodit na něj, potažmo aspoň na chvíli zmást policii, a tak použije jeho otisky prstů (proto odřezání ruky a umrtvení), zatímco ho bude někde držet. 

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

nike777

nike777 (hodnocení, recenze)

(SPOILER) Nakonec Noah neutrpěl fyzické újmě. Nicméně ztráta Setha mě taky nedělá radost. Po shlédnutí nového dílu bych vsadil na to, že je zatím někdo z trojce: učitelka, Zoe nebo bratranec Kierana.

na příspěvěk reagoval TheJokerCUZ, Standic1

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Od prvej série mi tam je s Noahom najsympatickejšia. Podľa mňa Brooke je najlepšie rozvíjajúca/vyvíjaná sa postava seriálu. Asi jediná postava, pri ktorej by ma zamrzelo, keby zomrela. Preto Brooke :)

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

TheJokerCUZ

Ak by bola podľa mňa, tak by to boli Brooke/Noah/Audrey...Ale ok, Emma je tá nudná final girl...Tak by som bol spokojný so zostavou Emma/Brooke/Noah, alebo Emma/Brooke/Audrey :)...

na příspěvěk reagoval Bluntman

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

nike777

Já bych teda byl radši za Emma Brooke Noah, ale jak jsem psal tak ten šerifův syn je taková náhrada za něj takže si myslím že tuhle sérku Noah nepřežije. A bojím se že radši nechají žít Audrey než Noaha/Brooke.. Takže to bude bud Emma Audrey Brooke, nebo Emma Audrey Noah.

na příspěvěk reagoval Steny94

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Vraj by sa inak na konci tejto série z Lakewood 6 mala stať Lakewood 3...

na příspěvěk reagoval nike777

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Ak Noah umrie, tak si myslím, že až vo finále. V budúcej epizóde to bude mať na mále ale určite nie je ďalšou obeťou.

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

avp4ever

Zoe podľa mňa zomrie. Spoiler (asi) Tá herečka totižto už dlhšie nebola na natáčaní. Alebo aspoň nebola na žiadnych fotkách. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

nike777

No vzhledem k tomu, co se s postavou geeka stalo ve druhém filmovém Vřískotu... a vzhledem k tomu, že za něj byla představena solidní náhrada, tak bych si jeho přežitím nebyl moc jist. 

na příspěvěk reagoval Steny94

nike777

nike777 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Viděl jsem. Četl jsem komentáře na FB Screamu v komentářích, že John Karna postoval fotky na twitter z natáčení final dílu, tak doufám, že neumře. Nicméně prostředí nového Screamu je hodně dobrý!

na příspěvěk reagoval Bluntman

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

nike777

SPOILER: Noah to nebude určitě. Už jen proto jak byl (zřejmně dost nemile) překvapenej tim co našel u Audrey v mobilu.

na příspěvěk reagoval Bluntman

nike777

nike777 (hodnocení, recenze)

Joners

Snad se dozvíme pravdu i o těch devadesátkách. Myslím si, že nikdo, teď už z Lakewoodské pětky to není. Když si vezmeme každou postavu podrobně. Audrey - už jen to, že jí začal vrah psát jako první dokazuje, že minimálně v této sérii to není. Noah - pokud scénáristé nejsou tupí (a věřím, že nejsou), tak je to vyloučeno už jen tím, jak, teď už, pátral u toho v hotelu komplice Piper. Brooke, ta je úplně mimo. Emma taky. Kieran, to je otázka. Ale ještě z první série nám tu zbyli Maggie, starosta, Seth. Možná bych se nedivil, kdyby v tom byl zapletený nějak starosta. Těžko říct. Každopádně, vrah se bude jistojistě snažit hodit vraždu toho recepčního na tátu Emmy. Snad už uvidíme i Troye.

na příspěvěk reagoval Žralok, Bluntman

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

nike777

Já vím, že teď nemá smysl řešit, kdo vraždil v devadesátých letech, ale mě to hrozně zajímá, protože to v první sérii pěkně nakousli a pak o tom najednou přestali mluvit. Jinak z nových vrahů mě napadá Zoe, šerif, nebo učitelka. Hlavně proto, že mi přijde, že se je snaží autoři udělat nějaké moc hodné :D A k tomu, koho Audrey zavraždila: Ano, vrah byl větší než Will, ale je otázka, zda to byl záměr, nebo jen chyba autorů a použili vysokého kaskadéra. Pokud to byl záměr, vrah nejspíš byl nějaký chlap, protože podle mě spousta vražd nemohla Piper se svojí fyzičkou provést, natožpak Audrey.

na příspěvěk reagoval nike777

nike777

nike777 (hodnocení, recenze)

Zduř všem. Už od prvního dílu čekám, až tu někdo rozjede diskuzi a vidím tu staré tváře (nicky) z první série. Pak jsem na to nějak zapomněl, nicméně díly sleduji pravidelně, byť jen v originále bez titulků. Četl jsem vaše podezření, apod. S tím, že Brandon nevraždil v době, kdy Maggie byla mlaďoučká, to je v tuto chvíli moc přemýšlení na mě. Haha. Ale k novým postavám. Syn šerifa je moc okatý, podle mě v tom bude takřka nevinně. Bude to takový ten typ, co mluví, ale když má přijít čin, tak se posere. Emma je tuto sérii horší a trhá mi to srdce, protože ji miluji od prvního dílu. 8-) Ale pokud vzpomínáte, už jednou jsme tu řešili, že je dosti nepravděpodobné, že Audrey vraždila. Pokud pamatujete na díl, kdy vrah napadl Willa, byl o něco větší, než sám Will a Audrey, jak je známo, je malá. Líbí se mi myšlenka, že zabila Ninu a toho jejího nabíječe. To by mohlo souviset s tím, proč ji vrah teď oslovuje vrahem. To, že zabila svoji holku, s tím moc nesouhlasím. To je proti zdravému rozumu. Ani podle mě nevěděla, že to zrovna dělá Piper. Kdyby jo, tak už při vraždě její holky by to zkusila prásknout. Myslím, že v první sérii byl komplic Jake. Když byli v té staré bowllingové hale, vrah ho sejmuj až moc podezřele tak, že neumřel. Nový postavy jsou celkem fajn, ale když tvůrci básnili o tom, že nové postavy si zamilujeme víc, než ty současné, čekal jsem víc. Kieranův slizkej bratranec je divnej. Zoe trápí chudáka Noaha. Syn šerifa, jak už jsem psal, je moc okatej. Novej šerif to zatím bere víc v klidu, než starej. Troye jsme ještě neviděli.. Už i bez halucinací se nám ukázal táta Emmy. Z posledního dílu mi je asi nejvíc podezřelá učitelka, která zamkla Emmu pro její "bezpečí" a najednou se tam objevil starej známej. Doufám, že Seth Palmer, alias Mr. B to není. Tomu fandím už od začátku. To, že si Brooke myslí, že to udělal on, kvůli tomu, že "chodila" s Jakem je blbost, protože ve chvíli, kdy se objevil byl už Jake pověšenej jak prase na jatkách. Ten efekt halucinací se mi dost líbí, když nevíme, jestli se to stalo v ději nebo jen v hlavě Emmě. Taky se mi líbila dnešní holčičí výměna názorů! Zase mi přijde, že Maggie ví něco víc, co ostatním ani nechce říct. Kdoví, jak se to vyvrbí, ale čekám, že příští týden už někdo zakřičí. Za pět dílů zatím jen dvě vraždy, jedna zásadní, druhá míň (jestli se to vůbec dostane napovrch). Z Lakewoodské šestky, teď už pětky, povoluji zabít jen Brooke, ta se mi nelíbí celou dobu a s těch nových by mi asi nevadila ničí smrt. No a ještě tu máme pana starosty, kterej tam je víc než zdrávo a kdoví, jestli nemá něco s něčím v ději společného i on.

na příspěvěk reagoval avp4ever, Joners

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Steny94

Nad tátou jsem uvažoval už v 1. sérii ale nějak mi tam nesedí. Nejvíc mi to ukazuje na Kierana. Od začátku se snažil vloudit Emmě do přízně a celý to začalo po jeho příchodu do Lakewoodu. Nejvíc jsem zvědavej jak se vyvrbí linka s Audrey. Doufam že se ukáže koho zabila. Současnej zabiják jí neustále oslovuje VRAHU. Věřim tomu že zabila tu dvojici na začátku s01e01.

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Žralok

Tak Emminho otca ale aj tak úplne nevylučujem. To že sa práve ožieral v bare neznamená, že s tým nemá nič spoločné. Možno sú vrahovia dvaja, možno on sám naverboval Piper a ktovie koho ešte :D ... Kieran by vrahom byť mohol. V podstate by ním mohol byť aj Noah...

na příspěvěk reagoval Žralok

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Já ho podezřívam skoro od začátku série. Stejně jako toho učitele. Jenže taky jsem podezříval Jakea a Willa a jak dopadli že ? :D Muj osobní tip je právě Kieran, jeho bratranec nebo syn šerifa. Ale u toho je to až moc okatý takže to bude jenom kluk co je uplně zažranej do událostí kolem Lakewoodský šestky. Ale vrahem nejspíš nebude. Emmyn táta to taky nebude protože když se Emma skoro setkala s vrahem v tátově pokoji v motelu. Tak on se ožíral vedle v hospodě. Nicméně je muj hlavní podezřelej jako pachatel "vražd Brandona Jamese" a máma jako obvykle ví víc než přiznává.

na příspěvěk reagoval Steny94

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Je fakt, že Noah je tuhle sérii docela na pěst. Vraha zatím tipovat nebudu, protože jediní, kdo mi přijdou podezřelí jsou ti noví, ale ti to podle mě záměrně dávají moc najevo. Ale osobně doufám, že to Kieran bude, nemám ho moc rád :D

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama