Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Recenze uživatele mzss1 k tomuto seriálu (3)

Revelations (2015) (S01E10) 

Celá 1.série mě bavila. Filmy zbožňuju a jsem překvapen, že tento seriál se originálním snímkům téměř vyrovnal. Na plný počet hvězd to není, ale přesto u mě převládá velké nadšení. Ke všem postavám jsem si utvořil určitý vztah. Tomuto 10.a finálnímu dílu dávám ale jen 3*. Hlavní důvod je, že jsem čekal dramatičtější finále a lepšího vraha/lepší důvody k vysvětlení – nějak mě to neuchvátilo, ale furt mi to nekazí dojem z povedené série. ()

When a Stranger Calls (2016) (S02E12) 

Konečně lepší finále (bude teda ještě speciál pak) než v 1.sérii, která se sice povedla, ale poslední díl mě nenadchl. Zde jsem vraha opravdu neuhodl. Fakt jsem ve finále čuměl. Celá 2.série se nesla v podobném duchu jako ta první. Postavy mě bavili víc a víc – i ty nové. ()

Halloween Special (2016) (S02E13) 

Halloweenský speciál se vydařil. Je tu hlavní věc, která mi trochu vadila, ale dobrým vysvětlením to zapadá do ještě neukončeného příběhu, který bude ještě (alespoň doufám) nějakou dobu pokračovat. Těším se na 3.sérii. Zatím je v plánu jen 6 epizod. No, snad budou na podobné úrovni jako celkově tyhle 2.série. Tyhle postavy jsem si prostě zamiloval. A to filmy či seriály, kde vystupují obdobní teenageři, nemusím. Tohle je opravdu šťastná výjimka. ()

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama