Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 4
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

Scream (2015) 

Docela mě to překvapilo. Vážně se to MTV povedlo. Opravdu parádní hororová atmosféra. Původním filmem z roku 1996 se pouze inspiruje. Po 20-ti letech se vraždy opět vrací. Všichni se tedy ptají, kdo je ten záhadný vrah. Vodítka nám jsou předhazovány po celou dobu, ale závěr si musíme udělat sami. Jinak to odpovídá klasickým americkým klišé. Obětí přibývá a my pořád nevíme, kdo vraždí. Časem se začnou objevovat různí podezřelí. Vše se ale vysvětlí až ve skvělém finále. Škoda že tam Bella Thorne nevydržela o něco déle... Docela se mi líbí zakomponovanost technických věcí, ať už YouTube nebo Instagram atd. Je tam taky spousta odkazů na současné seriály. :) 2. série je tu a s ní i nové vraždy. Bude odhalen i vrahův komplic. Finále bylo opravdu epické. Seriál se vrací se 3. sérií, která na ty minulé vůbec nenavazuje. Tak uvidíme... "V novém Terminátorovi hraje ta holka ze Hry o trůny." :D ()

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama