Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (144)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, prečo som tak dlho váhala s pozretím, pretože nový Scream mi pripravil veľmi príjemné prekvapenie. Nebojím sa povedať, že pre mňa patrí medzi top 3 hororové seriály dneška - Bates Hotel, Scream a American horror story. Som naozaj spokojná so všetkým, čo tvorcovia pripravili - originálne vraždy, napínavý dej, školské prostredie, výborné hlášky. Jedna za všetky - "Neandertálci boli najprv lovci a zberači, neskôr v jaskyni objavili ako založiť oheň, oheň vrhol tiene, mihotajúcich tieňov sa začali báť a odvtedy sa začali ľudia strašiť." Na každý nový diel sa fakt teším ako malé dieťa, pretože identitu vraha sa darí bravúrne zatajovať. Vrážd môže byť z istého pohľadu pomenej, keďže "oheň slasherov horí rýchlo a jasne", no sú podľa mňa načasované tak akurát, kým si človek stihne vytvoriť vzťah k tej-ktorej postave a v tom príde k jej zavraždeniu, dodá to zabíjaniu ešte väčšie grády. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pilot zatím jen toršku navnadil,ale ukázky na zbytek série nazančily,že by sme se měli na co těšit...jinak je Vřískot klasickou teen záležitostí současnosti a určitě tím lepším z produkce MTV.Já jakožto fanda původního Vřískotu jsem byl velmi příjemně překvapen a proto dám téhle oddechovce určitě šanci...80% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Screamu jsem se od začátku bál, naneštěstí zbytečně. Pro mě je to daleko zábavnější než třeba Walking dead, či jiné hororové seriály. Dvě věci mě ale nasraly, film by se vlastně nemusel jmenovat Scream kdyby to neprodukoval Wes Craven(RIP vaší památce Mistře), a kdyby tu byla maska ze vřískotu, ano slavná maska se tu neobjevý, místo ní je tu méně strašidelná. Vražd je celkem dost málo ale jsou celkem pěkné(hlavně šerif měl parádní smrt). Postavy byly celkem dobré a hlavně Audrey byla parádní a finální twist byl celkem solidní. Scream je dobrý seriál a těším se na další sezónu v roce 2016. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sérii Vřískot mám v rámci svého žánru celkem rád (hlavně jedničku a čtyřku) a to horory nemusím, takže jsem si nemohl nechat ujít seriálovou verzi o maskovaném zabijákovi, který sužuje městečko a lidi v něm, kteří mají tajemství z minulosti. Hned na první pohled je tam několik zásadních rozdílů, které měly vliv na moje konečné hodnocení celé první série. Asi největším kamenem úrazu bylo vesměs nesympatické herecké obsazení, jejich prazvláštní výkony a vlastně i trochu nízká četnost zjevení zabijáka a jeho vzhled. Tvůrcům se podařilo udržet mě v napětí až téměř do úplného konce, než jsem tušil, kdo je vlastně pachatelem, což je velké plus. Rovněž se vyvedlo i těch několik málo scén, ve kterých vrah naháněl svoje oběti. Zkrátka ve výsledku průměrný seriál s chytlavým (a tedy vypůjčeným) námětem, kterému citelně podráží nohy jak obsazení tak takový ten moc "high-school-teen-problems" vzhled. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Hororový seriál z produkce MTV automaticky vzbuzuje řadu otazníků, a tak lze s potěšením konstatovat, že Scream si udržel sledovatelnou úroveň až do úplného konce. Jakožto hororový expert bych však uvítal o poznání rafinovanější scénář, mnohem vyšší úroveň napětí, lépe zvládnutý casting, méně planého tlachání, atd... Je toho opravdu hodně, co lze seriálu Scream vytknout, avšak přes všechny tyto zjevné nedostatky jsem zhlédl všech deset epizod úvodní série. A proč? Jelikož jsem postavu, která se skrývá za maskou Brandona Jamese, sám pro sebe demaskoval již asi tak v průběhu 2.epizody, a byl tak zvědav, jestli jsou scénaristé schopni přijít s nějakým opravdu sofistikovaným rozuzlením, které zaskočí i takového hororového odborníka, jakým jsem já. Pochopitelně, že nebyli, a tak Scream po 1.sérii uzavírám slabšími třemi hvězdami s tím, že mi již dálší série nemá co nabídnout. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Produkce chtěla, aby se ve filmu v menší roli objevila i Neve Campbell jako Sidney Prescott, ta ale odmítla. (newpage)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama