Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 4
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Recenze uživatele helraiser k tomuto seriálu (26)

Scream (2015) 

Čekal jsem chujovinu, ale opak je pravdou. Jedná se o slušný desetidílný seriál o zabijákoj v masce, který si se svými obětmi hraje stejně jako s diváky. Co se týče gore tak je uspokojivé jen někomu by se mohlo zdát, že obětí by mohlo být více, to je sice pravda, ale pro mě vzhledem k ději, akorát. Každý díl má něco do sebe a děj plyně běží kupředu až k finále, které stojí rozhodně za to. Seriál nemá se sérií jako takovou už mnoho společného, ale to je možná dobře, naskytaj se nám nové možnosti, do druhé série na kterou jsem opravdu zvědavej. Já osobně jsem opravdu spokojenej. ()

Pilot (2015) (S01E01) 

Slasher Vřískot trochu přeměněný jako seriál? Proč ne a nevypadá to vůbec zlo. První mord nevypadal vůbec zle, hlavní postavy klasická potrava pro zabijáka v masce. Spousty odkazů na jiné horory. Nejlepší postava zatím jednoznačně lesbička s maniakem do hororu a masových vrahů. Zatím spokojenost, úvodní díl se povedl. ()

Hello, Emma. (2015) (S01E02) 

Druhý díl a druhej mord. No pokud tu toto pravidlo zůstane tak se máme na co těšit. Zatím zábavné, koukatelné a především to vypadá, že tu budeme mít i slušný příběh. ()

Wanna Play a Game? (2015) (S01E03) 

Tak tu máme třetí vraždu ve třetím díle. Zabiják se opravdu činí a vypadá to, že je vychcanější než díra do sněhu a rozhodně chytřejší než ta banda spratků, se kterými si jen hraje. Hodně dobrý zatím. ()

Aftermath (2015) (S01E04) 

Hra pokračuje, zabiják roztáčí další kolo plánu a jsem opravdu zvědavý kam to povede. Část ve staré nemocnici je opravdu skvělá, nebýt té tak je díl o polovinu horší, parádní atmosféra. ()

Exposed (2015) (S01E05) 

Zatím nejslabší díl, atmosféra nulová, jen pletky a tajnosti. Pro mě nic moc tedy. ()

Betrayed (2015) (S01E06) 

Děj nám pomalu graduje a závěr epizody nám dává na jevo, že v příštím díle opravdu půjde do tuhého. ()

In the Trenches (2015) (S01E07) 

Tak tenhle díl je zatím absolutní špička v rámci série. Zábavný, atmosférický, krvavý. Ta krvavá vychytávka na konci byla fakt super, to jsem tedy nečekal, docela originální a brutální. Opravdu paráda. ()

Ghosts (2015) (S01E08) 

Spíše takový psycho díl ve kterém kromě halušek a jednoho krvavého záběru na začátku se vlastně nic nestalo. Nic moc díl, příští snad bude lepší. ()

The Dance (2015) (S01E09) 

Tak tohle už bylo mnohem lepší. Zabiják opět úřaduje, šerif to má evidentně spočítané a krvavý závěr nám předpovídá krvavé finále. Tak hurá do něj. ()

Revelations (2015) (S01E10) 

Tak musím říci, že tohle se prostě povedlo. Slušný finále, hlavně chytře zahráno, takže odhalení kdo je zabiják bylo hodně překvapující. Hodně dobrá akce, slušná atmosféra a především parádní konec a parádní navnadění na příští sezónu. Mimochodem krve bylo taky dost, vykuchanej šerif byl luxusní a všelijakých hororových odkazů bylo požehnaně. Naprostá spokojenost a jsem opravdu zvědaví na druhou řadu. ()

I Know What You Did Last Summer (2016) (S02E01) 

No vypadá to opravdu zajímavě. Rozloučíme se s jednou z preživších postav a do docela brutálním a vizuálně pěkným způsobem a pátrání okolo zabijáka, minulosti a zabijákova komplice vypadá opravdu zajímavě. Jako start nové série za mě super. ()

Psycho (2016) (S02E02) 

O něco slabší než předchozí díl, ale pořád solidní zábava. Uvidíme jak se to posune dál. ()

Vacancy (2016) (S02E03) 

Další mrtvola a mord docela koukatelný. Děj se nám trošku komplikuje, příběhově to vypadá opravdu zajímavě. I tato série se mi líbí. ()

Happy Birthday to Me (2016) (S02E04) 

Parádní díl s luxusním závěrem při kterém jsem si hned vzpomněl na Carii. Vizuální nádhera, krvavé a především zábavné. Konečně se nám to rozjíždí. ()

Jeepers Creepers (2016) (S02E06) 

Zábavná jízda pokračuje a opravdu baví. Krvavý závěr v hotelu se opravdu povedl, ale dál se očekávat. Tahle řada zatím slušně šlape. ()

The Vanishing (2016) (S02E10) 

Parádní, opravdu parádní. Zabiják s našimi hlavními postavami rozehrál neskutečnou hru. Má to nápad, akci i atmosféru. Zatím nejlepší díl této série. ()

Heavenly Creatures (2016) (S02E11) 

A jdeme pomalu do finále a je to kuře znát. Zabiják rozehrál opravdu ďábelskou hru a je to opravdu nářez. Tohle se prostě povedlo a jsem opravdu zvědavej jak tohle dopadne a na závěrečný rozuzlení. Prostě bomba. ()

When a Stranger Calls (2016) (S02E12) 

Tak finále bylo opravdu krutopřísný. Bylo tam vše, akce, napětí, atmosféra a odhalení kdo je tím vrahem mě opravdu překvapilo, to jsem tedy neodhadl a opravdu mě to zaskočilo. Perfektně zakončeno. Za mě tedy naprostá spokojenost. ()

Halloween Special (2016) (S02E13) 

Tak tenhle hallowenský speciální díl s prodlouženou minutáží se tedy opravdu povedl. Začátek a závěr je prostě bomba a především navnadění na třetí řadu. Jinak nám do děje vstupuje nový zabiják s novou maskou a novou legendou. Hodně dobrý nápad a vyzuálně slušně provedeno se solidní porcí krve a akce s atmosférou. Koukalo se na to fakt fajn a je to opravdu pěkná rozlučka s touto řadou. ()

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama