Reklama

Reklama

Psychiatrička a moderátorka rádiové talk show Talk Line, doktorka Sonny Blakeová, se rok po smrti otce vrací do Rosewood Lane ve Stillwateru a nastěhuje se do jeho domu. Sonny prošla krutou výchovou ze strany otce a sama chodila na terapii k doktorce Cloey. Sonnyin přítel, okresní státní zástupce Barrett Tanner, jí pomáhá se stěhováním. Hned při příjezdu se Sonny od sousedů dozvídá, že místní poslíček roznášející noviny je nebezpečný šílenec. Sonny zjistí, že se vloupal do domu a možná také zabil jejího otce, ale detektivové Briggs a Sabatino jí nevěří a vše svádí na bujarou fantazii. Když je Barrett napaden a zmizí, zavolají Sonny a její kamarádka Paula Crenshawová policii, ta ale nic a nikoho nenajde. Zbláznila se Sonny nebo je poslíček s novinami ztělesněné zlo? (Filmbox)

(více)

Diskuze

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Tento film bol totálne nudný... dosť divné bolo, že jeden z tých policajtov stále oslovoval doktorku Blakeovú "slečna Blakeová", a aj keď mu povedala, že je "doktorka Blakeová", naďalej ju oslovoval "slečna" (???). Asi chudák policajt nevedel pochopiť, že keď sa už stala doktorkou, tak už nie je "slečna".

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

tak podla mna taký lepši priemer.Ten poštár bol super a aj tá doktorka.A záverečních 15 min.fakt stojí za to.

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

korbitch22:Krásna náhrada :)...Shannen tam bola tiež fajn ale úprimne som rád že ju vykopli.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Steny94: jo,tomu rozumim :-) já zase koukal na čarodějky kvůli Shannen Doherty,no a když ji vykopli tak sem se koukal taky na Rose.

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

korbitch22: Mne je jedno že sa zmenila,podľa mňa je stále krásna.Rose je proste moja platonická láska od detstva ešte keď som jak malý čumel na čarodejky :D..

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Steny94: no ale po tý plastice vypadá jak Michael Jackson,dřív byla moc pěkná...teď z ní de spíš strach :-)

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Rose Mcgowan ma prinúti milovať každý film v ktorom hraje a to len svojou prítomnosťou :)...Neviem sa dočkať!!!

mr.matt

mr.matt (hodnocení, recenze)

Už sa neviem dočkať! Okrem toho že milujem Rose, tak si myslím, že to bude veľmi vydarený horor keďže ho režíruje Victor Salva :)

Reklama

Reklama