Reklama

Reklama

1000 míst, která musíte vidět než zemřete

(seriál)
  • Česko 1 000 nej… míst světa (více)

Obsahy(1)

Putování za nejkrásnějšími místy na světě je inspirováno stejnojmennou cestopisnou knihou.
Albin a Melanie Ulleovi procestovali téměř celý svět a o své zážitky se s námi dělí v tomto jedinečném dokumentu. Spolu s nimi nahlédneme do pulzujícího nočního života v Brazílii, navštívíme Velké bariérové útesy v Austrálii, prohlédneme si tradiční italské svatyně, dojme nás dechberoucí krása Himálají, věčná romantika Paříže, exotická tajemství Peru a mnoho dalších úžasných zážitků… Cestopis, který nám ukáže, co je krásné, co je inspirující, čemu se vyhnout, a co prostě musíme vidět… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát 4*, i když bych je dal velice rád, ale páry které dokumentem provází mě prostě vůbec nezajímají. Nejlépe to vystihnul: shyster, přesto je v pořadu k vidění spousta krásných míst, které by opravdu stálo zato navštívit. 60 % ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Díky pořadu se dostaneme na hezká místa na světě, ale ten ústřední pár a ty jejich hlubokomyslný bláboly to dost schazují. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Pěkné a zajímavé místa, ale co z toho když mě ten pár lezl na nervy a ty jejich hluboce smyslné kecy mě opravdu nebavily. ()

palmrus 

všechny recenze uživatele

Prostě nemám rád když mi dva rádoby osvícení a světáčtí američné říkají kam mám jít a kam ne, jejich debilní kecy mají navíc do klasických pěkných cestovatelských dokumentů daleko. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Seriál nenaplnil očekávání, jeho hlavním problémem je made in USA. Páry, které jakoby cestují a provázejí seriálem, jsou dost tragické a jejich hlášky ještě tragičtější. Celé to pak okoření pro mě ne příliš oblíbený komentář Zbyška Horáka, který dnes komentuje snad vše, co vysílají stanice primy. Když to vše přejdu, tak je to vizuálně slušné a nakonec stojí za shlédnutí, protože ve kterém jiném seriálu s poslední doby můžu "procestovat svět" ? ()

Reklama

Reklama