Reklama

Reklama

Jaromír Jágr

Obsahy(1)

Obsahuje výpovědi celé rodiny Jaromíra Jágra, slavných osobností českého hokeje i NHL, jako je Paul Coffey, Bryan Trottier, Ron Francis, Mario Lemieux, John LeClair, Petr Nedvěd, Dominik Hašek, Slavomír Lener a další. Na DVD samozřejmě uvidíte spoustu krásných gólů, které vstřelil Jaromír Jágr v době svého působení v klubu Pittsburgh Penguins v letech 1990-1997. V roce 1991 a 1992 s „Tučňáky“ vyhrál Stanley Cup a ve svých 19 letech se stal nejmladším hráčem v historii NHL, který vstřelil branku ve finálovém utkání Stanley Cup. V sezóně 1994/1995 vyhrál Jaromír Art Ross Trophy, udělované nejlepšímu hráči kanadského bodování. Od sezóny 1997/1998 do sezóny 2001/2002 se Jágrovi podařilo získat 4 Art RossTrophy v řadě za sebou. V roce 1999 obdržel Hart Memorial Trophy, již udělují novináři a funkcionáři NHL nejužitečnějšímu hráči soutěže, a Lester B. Pearson Award, která je udělována nejužitečnějšímu hráči volbou samotných hráčů NHL. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

kingik 

všechny recenze uživatele

S hokejkou a bruslemi se už narodil, puk měl jako dudlík a ledovou tříšt si dával místo Sunaru. Na vrcholu bude ještě dlouho. Kdyby v tomto dokumentu nebyl pořád dokola tolik obdivován a adorován, tak by si dokument jistě sám o sobě prorazil cestu k výššímu hodnocení. Ikonický je spíše tak pan hokejista Jaromír Jágr s legendárním číslem 68 (taky jsem ho musel pochválit), než dokument o něm, který postupně začne nudit, ale nabudí na to, abyste chtěli Jágra vidět v akci na ledě. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Viděno kdysi dávno na VHS. Nejvíc mi v paměti zůstaly tréninkové metody a přechod za Atlantik. Jako mínus vidím to, že dokument byl točen dost předčasně, v první třetině kariéry JJ. Takže žádné Nagano, MS 2010 a jiné zajímavé okamžiky, které přišly až po epoše u Tučňáků. Tady je paradoxně ještě v době kdy platil za fráju se žvejkačkou a ne za vyzrálou sportovní osobnost. Pevně věřím, že až se za takových deset let (psáno v roce 2015 :) ) hokejová kariéra JJ uzavře, bude materiál pro hodně výživný dokument - či snad celovečerák?Proto beru tenhle dokument z roku 97 spíš jako účelový byznys. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dokument z roku 1997 o Jardovi, jeho mládí a první štaci v Pittsburghu. Dnes už to není žádná sláva, ale v roce 97 to bylo zlato v podobě VHS. Internet neexistoval, v televizi NHL ukázali, jen když dal Jágr 5 a víc bodů, takže za pár jeho nejpovedenějších gólů se platilo opravdu zlatem. Karlos80: Děkuji!!! Kingik: Viděl jsi ten dokument vůbec, když máš na Jágra takový názor, navíc sem píšeš úplně z cesty? Ty máš velký komplex asi, zajdi si někam, nebo se z té Komety zblázníš (jako už stovky před Tebou). ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Hrozně amatérský dokument o jednom z nejen nejlepších českých hráčů v NHL ale vůbec jedním z nejlepších hráčů NHL. Určitě není pochyb o tom, co Jágr dokázal a taky má můj obdiv, dycky jsem mu fandil jako hokejistovi. Ale jako člověk mne nezajímal i když mi nikdy nevadil a uměl i mluvit i když kolikrát svým způsobem. Každopádně pro info o Jágrovi je to fajn, je to z jeho nejlepších let takže určitě je to fajn. Ale tyhle dokumenty jsou na jedno podívání, ale aspoň obsahují i fajn záběry ze zápasů, to je dycky plus a aspoň to není jen průměr. Ale pro ty komu hokej moc neříká je to buď dobrý seznámení a nebo vás to jen bude nudit. ()

zette 

všechny recenze uživatele

"A kdyz prisel Hrdina do Pittsburghu, tak se vse obratilo o 360 stupnu k lepsimu":-). Dokument uz je pekny retro snimek, ktery vsak krome nostalgie a vzpominek nic noveho neprinasi. I na devadesata leta tragicka graficka uprava dokumentu, cely film porad dokola ukazuji pet jeho nejhezcich golu, divak se dozvi jen zakladni informace. Site horkou jehlou, dejte ale Jardovi slabe hodnoceni, ze:-)?! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama