Reklama

Reklama

Smash

(seriál)
Ukázka z filmu 10
USA, (2012–2013), 22 h 56 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Theresa Rebeck

Předloha:

Garson Kanin (kniha)

Hrají:

Debra Messing, Jack Davenport, Katharine McPhee, Christian Borle, Megan Hilty, Anjelica Huston, Jaime Cepero, Brian d'Arcy James, Jeremy Jordan (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Seriál Smash vypráví příběhy skupiny lidí podílejících se na uvedení velkolepého muzikálu o životě sexsymbolu 20. století - Marilyn Monroe. Pokud věříte, že drama naleznete jen na pódiu, jste na omylu. To, co se děje v zákulisí je mnohdy daleko horší. A také cesta za hvězdnými sny nemusí být vždy předem prohraná. (Napp)

Recenze uživatele Jinny k tomuto seriálu (1)

Smash (2012) 

Smash obsahuje všechny typické ingredience seriálu pro ženy - pozlátko, city, intriky, krásní lidé - takže si nejsem jistá, jak moc se může líbit mužským divákům. S diváky ovšem tenhle seriál hraje otevřenou hru a netváří se, že je něčím víc než oddechovým seriálem (byli jste varovaní!). Většina písní navíc na rozdíl od Glee není karaoke, ale původní čísla, takže už za to musím dát palec nahoru. Pro mě osobně seriál táhnou sympaťanda Debra Messing s čupřinou jak z katalogu na vlasové výrobky, naprosto přesná Maegan Marylin Hilty a striktní profesionál Jack Davenport, který jenom svým přízvukem dokáže všechny postavit do latě. ()

Související novinky

Jessica Chastain si zahraje Marilyn Monroe

Jessica Chastain si zahraje Marilyn Monroe

26.04.2014

Nejblonďatější sexbomba z padesátých let má momentálně víc pozornosti než řada jejích současných kolegyň. V Mém týdnu s Marilyn dostala tvář Michelle Williams (Prokletý ostrov, Blue Valentine),… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama