Reklama

Reklama

IQ Test národa 2003

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2003

Účinkují:

Lucie Výborná

Obsahy(1)

Vědomostní soutěžní pořad vysílaný na komerční TV Nova, během kterého si lidé v ČR mohli změřit své IQ. V dramatickém souboji ve studiu na Barrandově nakonec zvítězili učitelé nad policisty. Třetí skončily celebrity. (Paity)

Recenze (9)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenkrát mě to bavilo a pečlivě jsem odpovídal na všechny otázky. Jako nějaká soutěž to je docela zajímavé, ale že to ukáže kdo má vyšší IQ? To je blbost, ty otázky byly většinou vědomostní. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"IQ Test národa"? Výtečný nápad! Provětrání znalostí, odhalení neznalostí, dokonce i rozdělení lidí do skupin dle jejich povolání bylo příjemným (i když vlastně nic neříkajícím) zpestřením. IQ testy jako takové nicméně neuznávám, neboť díky rozdělení na tři hlavní bloky (čeština, matematika, všeobecné znalosti) neskutečně zkreslují (zdravím Scio testy).;-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No docela zajímavá soutěž, která nám poodkryla, kdože je blbec a kdo má přece jenom nějaké to IQ. Škoda že něco podobného nejde udělat dnes v poslanecké sněmovně, před zraky celého národa. To by jsme se asi divili…. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

To nám zase jedna z našich slavných komerčních televizí naservírovala "lahůdku". Tfuj, vícekrát nikdy. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu tu spoušť reklam, která pořad zastavila vždy po cca. 15 minutách. Zajděte si do menzy, tam si inteligenci změříte pod dohledem zkušených. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

Samotný formát pořadu byl ve svojí době unikátní a neokoukaný, šou to byla taky poměrně dobrá, dost negativně ale hodnotím to, že Nova neváhala zpoplatnit diváckou SMS cenou okolo 10 Kč, kterých se muselo poslat 5 jen kvůli tomu, že pak prostřednictvím SMS přišel údaj o údajně dosažené hodnotě IQ, což si ovšem každý s IQ > 80 dokázal spočítat na papír během jedné minuty sám... ()

Reklama

Reklama