Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad, který byl poprvé vysílán v přímém přenosu na TV Nova a slovenské Markíze, ve kterém soutěžili a ověřovali si své vědomosti jak soutěžící ve studiu, tak i diváci u obrazovek. V dramatickém souboji nakonec zvítězili Slováci, kteří se 104 body porazili Čechy, těm byl naměřen vědomostní kvocient 100 bodů. (Paity)

Recenze (11)

swamp 

všechny recenze uživatele

Já tam byl za studenty - brigáda při vysoké dobrá. :) A ve studiu byla předpokládám legrace větší, než u obrazovek. :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To bylo tehda nasraných Čechů, když nám naši bývalí bratři natrhli trikot. Spousta lidí v mém okolí si jej tehdy taky dělala. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vážne niekto veríte v odbornosť, širokospektrálnosť, všeobecnosť a serióznosť tohto programu? Zistiť, že sme Čechov porazili a sme múdrejší poteší, ale realita je zrejme iná. Pretože za objektívne sa to považovať nedá, všetci občania testovaní neboli. Nehovoriac o biznis zámeroch a reality-show spracovaniu. Ja som sa podľa toho dozvedel, že som vraj nadmieru inteligentný, ale život ukáže na čo sme schopní a akí sme. Ale zas aspoň mali, čo súkromné televízie, ktoré sú cez jednu nadnárodnú neslovanskú(nie našu) spoločnosť prepojené. Bolo to bláznivé, hlavne ma pobavili tie takzvané celebrity. Škoda, že sa to dočkalo pokračovania, na druhej strane našťastie len jedného. ()

Linda.csfd

všechny recenze uživatele

"Jsi přirozeně krásná. Používáš nějaké přírodní produkty, které si například přikládáš na pleť jako třeba srnu,... pařez...." ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se možná mohlo zdát, že takový pořad má smysl, po prvních deseti minutách ale muselo být všem jasné, že jde jen o naprostou ptákovinu. ()

dobso 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad. Dúfam že sa bude opakovať raz za 5-10 rokov. Dúfam, ale aj v to, že to nebude častejšie. ()

Reklama

Reklama