Reklama

Reklama

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ještě štěstí, že tenhle pořad tímto ročníkem skončil, protože někteří už z toho měli pěkný mindrák. Naštěstí pro nás se na to Nova s Markízou vykašlaly. Gondík už v té době hodně zaostával za Banášovou, která se pomalu ale jistě drala na výsluní mezi slovenskými moderátorkami. Tehdy se mi ještě líbila…. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že to bolo skoro to isté, čo rok predtým, poučenie z chýb nenastalo, koniec koncov, aké by malo vlastne nastať, to by sa musel prerobiť celý program alebo to vôbec nemali vysielať. Toto bolo len ďalšie "psycho". ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Ako v tak subjektívne monotónnom divadielku určovať inteligenčnú úroveň národa vo všeobecnosti je iba ďalšou pseudoedukatívnou ukážkou kultúrnej neschopnosti našich televízií. Zaplatené fankluby rôznorodých povolaní sú asi najkomickejšou súčasťou tejto zvláštnej hry. Nezáujem, dovidenia. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Hloupost, která se tvářila strašně sofistikovaně, strašně vypovídajícně, ale nevypovídala vlastně vůbec o ničem. Skutečně štěstí, že to skončilo dříve, než to vůbec pořádně začalo. ()

dobso 

všechny recenze uživatele

Hmmm druhý ročník bol možno lepšie zvládnutý, ale vysielať takéto niečo dva krát po sebe je absolútne nevhodné. ()

Reklama

Reklama