Reklama

Reklama

Detektiv Doyle

(TV film)
  • Česko Arabská spojka (více)

Obsahy(1)

Pepek Doyle (Ed O'Neill), slavný detektiv z filmu Francouzská spojka, je znovu tady. Tentokrát se svým parťákem Paresem (Matthew Laurence) sleduje vraha krásné Jill Anneyardové. Ihned na začátku zjistí, že oběť byla milenkou bohatého a mocného muže. Doylovo vyšetřování nenechá kámen na kameni a na konci je úplně jedno, číže jména to vyplavala na světlo boží. Do věci se zamíchá i její další milenec jordánský diplomat a tak Doyle s Paresem musí zapránit vraždě, která by uvrhla celý Střední Východ do války. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

shadower 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem spát, dokoukal jsem to a neusnul. Slušná ne moc zajímavá detektivka a Ed O´Neill se na poldu moc nehodí ;-) ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný krimi, Ed an náhodou nemůže opisovat jednu z nejlepších a nejvlastnějších rolí G.H. Snaha ale byla.. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Všetko čo mal Gene Hackman ako Pepek Doyle ( Francúzska spojka I. a II. ) bohužiaľ chýba Edovi O´Neillovi ( Al Bundy v Ženatý so záväzkami ). Jeho Pepek je len smutnou karikatúrou. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Bohužel velmi průměrná krimi detektivka navazující na výborné Francouzské spojky, bohužel se jim zdaleka nevyrovnající. Ed O'Neill v hlavní roli není příliš přesvědčivý (zvlášť při srovnání s hereckým koncertem Genea Hackmana v předchozích dílech). Scénář ničím vyjímečný a režie také. Slabé 3*. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Al Bunda jako detektiv:)..no nevím(já mu to moc nesežral „drsňák s kloboukem“). Ale příjemně pobavily typické drsné hlášky filmů osmdesátých let „Jsem Ir a piju vše co teče“ :). A ta šílená hudba..a rozhodně to není Akční/Thriller ale Krimi/Komedie..no prostě televizní béčko, které na ranní pobavení a probrání u telky vystačí..50% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém New Yorku. (reich)

Reklama

Reklama