Reklama

Reklama

Detektiv Doyle

(TV film)
  • Česko Arabská spojka (více)

Obsahy(1)

Pepek Doyle (Ed O'Neill), slavný detektiv z filmu Francouzská spojka, je znovu tady. Tentokrát se svým parťákem Paresem (Matthew Laurence) sleduje vraha krásné Jill Anneyardové. Ihned na začátku zjistí, že oběť byla milenkou bohatého a mocného muže. Doylovo vyšetřování nenechá kámen na kameni a na konci je úplně jedno, číže jména to vyplavala na světlo boží. Do věci se zamíchá i její další milenec jordánský diplomat a tak Doyle s Paresem musí zapránit vraždě, která by uvrhla celý Střední Východ do války. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Všetko čo mal Gene Hackman ako Pepek Doyle ( Francúzska spojka I. a II. ) bohužiaľ chýba Edovi O´Neillovi ( Al Bundy v Ženatý so záväzkami ). Jeho Pepek je len smutnou karikatúrou. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný krimi, Ed an náhodou nemůže opisovat jednu z nejlepších a nejvlastnějších rolí G.H. Snaha ale byla.. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Al Bunda jako detektiv:)..no nevím(já mu to moc nesežral „drsňák s kloboukem“). Ale příjemně pobavily typické drsné hlášky filmů osmdesátých let „Jsem Ir a piju vše co teče“ :). A ta šílená hudba..a rozhodně to není Akční/Thriller ale Krimi/Komedie..no prostě televizní béčko, které na ranní pobavení a probrání u telky vystačí..50% ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Bohužel velmi průměrná krimi detektivka navazující na výborné Francouzské spojky, bohužel se jim zdaleka nevyrovnající. Ed O'Neill v hlavní roli není příliš přesvědčivý (zvlášť při srovnání s hereckým koncertem Genea Hackmana v předchozích dílech). Scénář ničím vyjímečný a režie také. Slabé 3*. ()

shadower 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem spát, dokoukal jsem to a neusnul. Slušná ne moc zajímavá detektivka a Ed O´Neill se na poldu moc nehodí ;-) ()

Reklama

Reklama