Reklama

Reklama

Druhá strana

(TV film)
  • Česko Krvavá dimenze (více)

VOD (1)

Doktorka O´Harová přišla na způsob, jak na plátno promítnout podoby jiných dimenzí. Ukázky se účastní mnoho lidí, protože doktorka potřebuje další peníze na svůj výzkum. Při demonstraci ale dojde k chybě a celá místnost je i s lidmi přenesena do jiné dimenze. Nikdo si to nejprve neuvědomuje a chvíli jim trvá, než to zjistí. Polovina lidí při přenosu do jiné dimenze zemřela a ty další ohrožují podivní tvorové, kteří v nové dimenzi žijí. Přeživší poslouchají plukovníka Synna. Doktorka O´Harová musí opravit přístroj, aby ty, co přežili, přenesla zpět do jejich původní dimenze. Než je stroj opraven, vyráží plukovník Synn na obhlídku terénu. S plukovníkem jde i doktorka Fastová, která pracuje pro prezidenta a chce mu podat tu nejlepší zprávu o této nové dimenzi. Jejich průzkum ale přeruší útok dalšího zvířete. Když se průzkumníci vrátí, oznámí jim O´Harová, že aby přístroj fungoval, potřebuje vodu.

Celá skupina tedy vyráží do lesa. Cestou skupina zahlédne věž, kterou museli postavit inteligentní tvorové, což zaujme Fastovou. O´Harová ale trvá na tom, aby nejprve našli zdroj vody, protože za šest hodin se už nebudou moci vrátit do původní dimenze. Skupina se tedy nakonec rozdělí, O´Harová jde s dalšími dvěma muži hledat vodu a plukovník Synn jde s Fastovou prozkoumat onu věž. O´Harová nachází vodu velmi brzy, ale Fastová je od věže stále velmi daleko. Synn se nakonec rozhodne vydat k O´Harové, takže Fastová pokračuje sama. O´Harová má mezitím s přístrojem znovu problémy a další lidé přicházejí o život. Synnovi se ale podaří všechny nástrahy překonat a zbavit se i několika vraždících zvířat. Stroj je tedy nakonec připraven k použití. V tu chvíli žijí už jen Synn, O´Harová a Fastová. Synn a O´Harová se vracejí do původní dimenze, Fastová zůstává v té nové. Její pátrání však bylo zcela zbytečné, protože věž byla z původní dimenze a jen se přenesla spolu s lidmi do dimenze nové. Synn a O´Harová se přenesli zpět do svojí dimenze a vše vypadá normálně, oba se ale i tak bojí udělat první krok ven z budovy. Co je čeká venku, se už nedozvíme. (TV Prima)

(více)

Diskuze

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

No takl lidi!Co to hodnotíte tak strašně ten film?Mě osobně to přišlo jako,kdybych se díval na jeden díl Hvězdné brány.Vám snad ne?Příběch jak z jedné epizody SG.A pokud vím Hvězdná brána není u vás na odpad!Jediný co tomuhle filmu nepovedlo byli efekty,no ale na odpad to určitě není!

Reklama

Reklama