Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Některá pravidla jsou od toho, aby se porušovala.  Rozhodně bojovala o právu na lásku v měnícím se světě, který jí připadal tak lhostejný. Když se zamilovala do Brownieho Hansena, nazvala ji její matka mladou delikventkou. Jejich rodiče, australské úřady, všichni si mysleli, že jsou příliš mladí, aby byli opatrní, příliš mladí na to, aby zvládli odpovědnost dospělých. Ale společně mohli objevovat život, rock´n´roll a touhu. Po celý svůj život teenagerů poslouchali, že něco nesmějí dělat, nemají dělat, nemohou dělat. Ale v roce 1957 to dělali! Ve filmu Delikventi, který je oslavou opravdové lásky, porušuje popová hvězda Kylie Minogue v roli Loly Lovellové všechna pravidla. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (4)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to veľkolepý pohľad do konzervatívnej Austrálie 50. rokov, ktorá bola drsná pre mladých ľudí, ktorý boli zamilovaní. Napriek tomu pri pozeraní som mal dobrý pocit a film ukazuje, čo môže vzdor urobiť pre váš život. Je to zaujímavý pohľad na život tínedžerov a umožňuje im vybrať si život, ktorý chcú pre seba. 6/10 ()

karlvonarbei 

všechny recenze uživatele

Popová princezna Kylie byla již ve svých dvaceti letech mnohem lepší herečkou, než zpěvačkou. Filmový plakát k Delikventům je však poněkud zavádějící, jedná se totiž spíš o drama, než o erotický thriller, hlavní protagonisté to v té době v soukromí měli přitom zajímavě rozdělené, ona chodila se zpěvákem INXS, Schlatter s Anistonovou. Téma je poněkud choulostivé a snad se ani nechce věřit, že takové chování rodičů vůbec bylo možné v poválečné Austrálii! I proto si zaslouží film vyšší ohodnocení, než jen průměr- DOPORUČUJI. ()

Reklama

Reklama