Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Moc nechybělo a skončil v odpadu. Rob Schneider se údajně v komediích podobného ražení vyžívá, já si ale myslím, že by si mohl najít jiného koníčka a svými trapárnami méně obtěžovat lidi. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Stupidní, nechutné. Rob Schneider patří mezi mé nejneoblíbenější herce. Vtipy typu depilace chlupů v prdeli mě neberou. Jedna hvězdička za narkoleptičku. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufale zoufalý fekální "humor", nesnesitelný Rob Schneider a režisér postrádající byť jen náznak komediálního timingu. Opravdu mám dále rozebírat proč zrovna "Odpad!"? ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Call Me - Blondie [3:31] ,2. Spill the Wine - Eric Burdon [4:03] ,3. You Sexy Thing - Hot Chocolate [3:31] ,4. Get Down Tonight - KC & the Sunshine Band [3:13] ,5. Let's Get It On - Marvin Gaye [4:53] ,6. I'm Not in Love - 10cc [6:01] ,7. Magnet and Steel - Walter Egan [3:24] ,8. No Worries - Hepcat [3:40] ,9. Can't Smile Without You - Sean Beal [2:48] ,10. Lift Me Up - Jeff Lynne [3:37] ,11. Call Me - Emilia [3:46], ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prostitut ne! Mužský šlapka!“ Kedysi som tento typ humoru odcudzoval a pokladal ho za odpadové dno nehodné záujmu ľudskej spoločnosti. Ale čím som starší, tým viac ma baví. Na jednotku som v dobe premiéry pozeral pomedzi prsty, ale dvojka ma bavila a keď som sa k jednotke vrátil po dvoch desaťročiach, tak ma až zaskočilo, aká dobrá bola. Občas sa možno zahanbíte, že čomu sa to vlastne smejete, no tak ale čo no. A také silné hlášky („A jak moc seš gej?“) a dialógy („Co ti říkaj iniciály TJ?“ – „Tvrdý jeb?“) môžu iné (kvázi?) inteligentnejšie komédie ticho závidieť. Dvojka je ešte lepšia. Z Roba Schneidera si niektorí radi robia srandu, ale vtedy bol za hviezdu; ostatne tento film stál ledva 17 miliónov a celosvetovo ich zarobil fajnových 92. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ano je to trapna komedie, ale dokazala me opravdu dobre pobavit. Rek bych i ze to je nej role Roba Schneidera, protoze jeho kreace ubozaka je fakt paradni, takovyhle role mu proste jdou. Samozrejme je u filmu podobnyho typu jasny uz od zacatku, ze film bude mit slabej scenar, ale ani mi to nijak nevadilo a dobre jsem se bavil od zacatku do konce. Sice film v momente, kdy zacne Schneider delat slapku trochu polevi v tempu, ale porad je to svizna nenudici zabava s dobrym soundtrackem a spoustou povedenejch vtipku. Proste takova oddychovka, u ktery nemusite moc premyslet. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Trošku záchodová, ale ne úplně marná komedie, která při vypnutém mozku dokáže obstojně pobavit. Škoda, že je tak silně předvídatelná. 5/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodnocení to má dost nízký, ale mě to dokázalo skvěle pobavit, smál sem se fakt skoro celou dobu, některý gagy jsou fakt naprosto neskutečně brutální. Chápu že Rob Schneider neni zrovna po herecky stránec moc dobře vybavenej, ale na debílka se hodí výborně, to už prokázal v jiných filmech a tady to jen potvrdil a ještě vylepšil ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Z čističe Akvárií na profesiálního Gigola ? ..Proč ne - Rob Schneider to v pohodě zvládne. "Ahoj jsem Deuce Bigalow, tvůj mužskej šlapka na večer." Bláznivá komedie, která má zajímavý nápad, je plná dobrých hlášek i celkem brutálních vtipů a nemusí se u ní namáhat mozkové závity. Docela divočina, která mě královsky pobavila. "Rybko, rybko, rybko..." 75 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, člověk má sto chutí narvat Schneiderovi na hlavu kýbl plný nitěnek a hodit ho připoutaného k traverze do obřího akvária, aby se otestovalo, jestli má žábry. Jistě, člověk má tendence u jeho kreací hodinu a půl opakovaně vykřikovat: „Nasrat!“, aniž by trpěl symptomy Touretteova syndromu. Tahle nutkání lze pochopit, ale když 40:40 Bigalowa opatrně uchopíte do gumových rukavic, objevíte u něj něco jako humánní podtext a za to mu dávám jednu beznohou hvězdu navrch. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Od Deuce jsem čekal další směs fekálního humoru pro náctileté. Ale byl jsem překvapen. Se všemi filmovými klišé mě tento film bavil. Rob Schneider předvádí další ze svých bláznivých výkonů, které mě donutily stále klikat na pauzu, abych se mohl uklidnit a vydýchat. Vykreslení jeho charakteru je nadprůměrně krásné. Arija Barekis předvádí skvělý výkon jako jedna z Deuceových klientek. Eddie Griffin se mi zde také líbil. Film kritici zametli pod koberec, ale stejně jsem se bavil více, než jsem očekával. Skvělý způsob jak zahnat nudu. Opravdu to není tak špatné. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale tak zo trikrát som sa pousmial! Mne Schneider ako komik príde dosť debilný, veď sa snaží napodobniť ksicht Jima Carreyho a to mu fakt nejde. Ale buďme radi, že nedostáva príležitosť vo filmoch s lepšími scenármi. Neviem, čo si tvorcouvia sľubovali a dokonca sa natáča pokračovanie! 40%. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

.........Celkově vzato, hodně filmových odpadů vzniká jen a jen tím, že tam prostě hraje pro někoho typycky nepopulární herec. Di Caprio, Julia Roberts a zde to je R. Schneider. Pro mne je tento komik snesitelný a jeho výstupy mi nepřipadají zas tak ubohé, jak zde převážná většina píše. Jeho humor je sice hodně na hraně, zvláštní, surově drsný. Dobrýho striptéra i Žábu k zulíbání si vlastně psal sám na sebe........... ()

Reklama

Reklama