Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je král podobných ujetin a spolu k Žába k zulíbání to patří podle mě k jeho nejlepším filmům. Stejně zábavné, stejně stupidní a kdo má rád typy podobného humoru, bude nadšený, naopak ten, který tohle odsuzuje u každého filmu typu Machři apod., bude zívat. Proto nechápu, proč si to daní jedinci pouštějí a pak hodnotí "odpadem"... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Že Rob Schneider točí ujetý filmy, na to už jsem si zvykl. Že to ale bude takhle špatný, to jsem nečekal. Vtipy, kterým se nedá zasmát, jeho dementní chování snad v každé situaci, úplně nesmyslná zápletka a najednou je to jako celek silně pod průměrem. Jestli se tomuhle v USA smějí, tak prosím, ale řekl bych, že u nás jsme na vyšší úrovni. ()

Reklama

john.h 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, protože ta komedie je fajn, není nudná, není krátká, pořád se tam něco děje a to co se děje je úsměvné. Filmy o loserovi co jde na vrchol prostě nemůžou nikdy zklamat a v takovémhle podání mě to vyloženě přijemně překvapilo a pobavilo (třeba táta - hajzlbába mi slušně prodloužil život). Jen tam nemusely být ty trapácký motivy z Matrixu. To už vážně není vtipné, ani když ten film vyšel ve stejný rok. Mělo to zůstat samo sebou. Takže ta čtvrtá hvězdička je s hodně odřenýma ušima. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Je to možná trošku škoda, že je tady jen stupnice od odpadu do peti, protoze ostatn ctyrkove filmy jsou jasne lepsi. Jenze, tenhle film me silene pobavil, lacineho humoru je zde mnoho a dany okamzik nehleda nic sloziteho, urcite se pobavi. Par intelektualu by se zaleklo, ale ja dovvedu legraci pochopit, pokud je na miste a v tomhle pripade tomu tak doopravdy je. Navic mi to prijde i pomerne roztomile, takze nechapu, proc tolik lidi dalo odpad. To je dalsi priklad, ze tahle stupnice je mala. ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem na tenhle film jen samou chválu ale hlavně od lidí, o kterých si nemyslím, že by měli vůbec nějaký vlastní názor. Tak jsem dal cd do mechaniky a ejhle. Za celý film jsem se opravdu nedostal k ničemu jinému než ke smíchu. Kromě romantických scén samozřejmě. Výborná je třeba chvilka kdy slepá kamarádka rozmašíruje perutýna na koktejl. Nic proti rybám (mám doma akvárko), ale to je fakt vrchol. Čekal jste tuhle situaci snad někdo? Jestli jo tak buď kecáte a nebo jste divní:)Ale máte talent:) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Matka Roba Schneidera se objeví ve filmu v roli ženy s páskou přes oko v japonské restauraci. (PußyMagnet)
  • Poté, co Deuce (Rob Schneider) rozbije akvárium, jsou všude střepy. Když ale Deuce (Rob Schneider) sklouzává pro ryby, na zemi žádné střepy nejsou. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy je Kate (Arija Bareikis) s Deucem (Rob Schneider) v restauraci, má dva pramínky vlasů spuštěné přes obličej. Když ale nese dortík panu Bigalowovi (Rob Schneider), má je už stáhlé v culíku. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama