Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezkušená 24tiletá učitelka stojí na úplném začátku své kariéry. Bude muset překonat strach i předsudky, aby mohla změnit životy dětí bez domova, které se sejdou v její provizorní třídě v rámci sirotčince. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Vážně? Jsem rád, že mé hodnocení přispělo ke snížení celkového hodnocení, poněvadž tato televizní kravina nemá hlavu, ani patu. Film doporučuji pouze pro lidi, kteří se nudí a jsou ochotní udělat kdejakou hovadinu! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film o zmařených snech mladé holky. Stacey Bess (Emily VanCamp) se ocitá ve škole pro děti bezdomovců a musí se vypořádat se všemi nepříjemnostmi, které jí tato situace přinese. Čekala bych trochu drsnější film, který se ale nekonal. Celé je to takové sociálně utopistické drama o tom, jak jsou na tom tyhle děti špatně a že se jen těžko zařazují do normální společnosti. Kvůli tomu jsem ale nemusela koukat na tenhle film. Bez mučení se přiznávám, že jsem na film koukala kvůli hercům z Everwoodu. Amy dost zestárla a nějak jí to břicho nesedělo. Film je to podprůměrný, protože nepřichází s ničím novým a celou problematiku podává jako roztomilou pohádku na dobrou noc. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to taková pohádka, kterak mladá učitelka bez zkušeností s výukou, zato však s výchovou dvou dětí, dostala místo na nejhorší "škole" v okrese pro sociálně slabé a vyloučené, kde měla bez učebnic a zpočátku bez pomoci rodičů vzdělávat jejich děcka v jediné třídě. V zásadě klasický americký příběh o překonávání veškerých překážek a konečném happyendu. Jeden z filmů série Hallmark Hall of Fame, který si na nic velkého nehraje, a v celkovém vyznění je vlastně příjemný. Doporučuji všem začínajícím i budoucím učitelům pro inspiraci :-). No a jak praví opravdová Stacey Bess, tedy předloha hlavní hrdinky, "You don't need unusual skills, you don't need special training. You just have to care." Jinak filmově nic světoborného, samozřejmě... ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Idealistické, přeslazené a utopické, až z toho bolí zuby. Ta krizová situace, co je nám na začátku představena, se na můj vkus až moc rychle rozvíjí v geniální změny a řešení. Zejména změny chování některých rodičů jsou tak perfektní, že tomu nedokážu věřit, ať dělám, co dělám. Dokonalá americká rodinka hlavní hrdinky je jak vystřižená z Pleasantville a Stacy nemá asi tak ani jednu charakterovou vadu. Na druhou stranu je to Hallmark, tak co bych chtěla a Emily dělá, co může. ()

Prokii 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře podaný citlivý příběh, který vám něco řekne. Teda za předpokladu, že máte k tomuto tématu nějaký vztah. Ovšem mírným zklamáním je ovšem až příliš náhlá osvěta. Pochybuji, že se během víkendu změnila situace z ne příliš chápavého prostředí na "ráj". Takže ti, co možná čekali nějaké větší drama, budou asi trochu zklamaní. Musím ale dodat, že jsem se párkrát i zasmál - hlavně díky synovi Emily. Celkově bych to označil za velmi dobré dílo a dobře strávených 95 minut. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 9/10 ... Vizuální stránka: 10/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 10/10 ... Celkový dojem: 9/10. ()

Reklama

Reklama