Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

V roce 2011 je Lee Yoon Sung úspěšným informatikem, vystudovaným v USA, s kapsou plnou peněz. Ale nebylo tomu tak vždy. Musel si projít tvrdým výcvikem i nemilými situacemi a hlavně musel zjistit, proč musí být tak trénovaný – kvůli pomstě. Pět mužů se sešlo, aby odsouhlasilo smrt mladých vojáků včetně jeho otce. Kdo jsou ti muži? To je Lee Yoon Sungův úkol – najít je a potrestat. Na své cestě za pomstou ovšem pomáhá všem potřebným a stává se „City Hunterem“. (Zíza)

(více)

Recenze (20)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

City Hunter stojí na skvělé zápletce a především na úžasném Lee Min Ho-ovi, kterého my, jeho fanynky, prostě milujeme. Na Na mi nejdříve přišla dost nevýrazná. Později jsem si ji ale zamilovala díky jejímu postoji k celé věci. Jen mi vadilo, že z ní tvůrci chvíli dělali křehkou květinku a chvíli na to mistra bojových umění. Prostě jak se jim to zrovna hodilo. Ale takové nedostatky se ve filmech i seriálech objevují často. Podobně jako s hlavní hrdinkou jsem to měla se soundtrackem. Zpočátku mě moc nezaujal, ale na konci jsem se na něm stala totálně závislá. I když jsem si asi desetkrát řekla, že se tohle dorama přeceňuje, stejně mu nakonec dávám 5*. A ano, přiznávám, oči Lee Min Hoa v tom hrají svoji roli. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Z první půlky jsem měla lepší dojem, druhá byla bohužel slabší. S chemií ústředního páru jsem problém neměla, ale s jejich milostnou linkou ano. Proti romantice nic nemám, ale hlavně v druhé polovině to bylo doslova utrpení. Linka s pomstou se v druhé polovině stala bohužel celkem fádní. A jak už někdo psal, některé scény byly naprosto nelogické a zbytečně to seriálu ubírá. Akční scény byly super, to se musí nechat. ()

Reklama

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi opravdu zamotal hlavu. Přiznávám se, že velký podíl na tom měl Min-ho Lee, na kterého je radost pohledět. Akční scény byly fámózní, záplatka kolem pomsty skvěle promyšlená, soundtracky extrémně návykové (Suddenly a It' all right). Hlavní dvojice v tom měla malinko zmatek, přesto se mi jejich vystupování líbilo. První polovina seriálu se zaměřuje spíše na vztah mezi nimi, ale ta druhá se vrací zpět k pomstě. Konec byl úžasný. Nemohu jinak než dát 5*. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné bylo zaštitovat se japonskou sérií, se kterou nemá tenhle výtvor nic společného kromě názvu, tak trochu nechápačka. Přesto musím uznat, že samotná zápletka a myšlenka seriálu nevypadala zpočátku špatně. Příběh o pomstě, střetu v rodině, trestání prohnilých politiků, kauzy, které si s těmi našimi domácími vůbe nezadají, zpronověry na ministerstvu obrany, nutnost privatizovat školství, zdravotnictví až do mrtva atd. Proč ne, mně se to líbí, aspoň, je vidět, že globálně jsme v p..... a naše problémy mají i jinde. Jenže jsou tu všechny tradiční korejské nešvary. Dlouhá délka dílů, i samotného seriálu, flashbacky, zbytečné hudební sekvence, některé naprosto nevhodně vybrané postavy. Nejvíce člověk trpí u agentky Kim Nana - její představitelka Park Min Young, potvrzuje velmi nehezký trend, který se v asijských sériích rozmáhá od dob Koo Hye Sun(hrála v korejské verzi Hana Yori Dango). Nejen, že neumí hrát a typově se pro roli vůbe nehodí, není ani trochu hezká, mám dojem, že i během týdne je člověk schopen sehnat tucet hezčích žen, než je ona, a troufal bych si na to i v Koreji:) Nechápejte mě zle, herečka nemusí být vždy supr krásná, ale nemá prostě ani charakter ani charisma natož herecké schopnosti, nic, přesto máhlavní roli, to prostě není normál! Tentokrát mě velmi rozčilovalo, že Korejci musí jakoukoliv závažnost ředit, umělými romantic ploty, oni by prostě udělali i z přírodopisného dokumentu o mravencích multiplikující se love story... Ale přitom je to tak zbytečné, vystačilo by se v pohodě i bez těch trapných pokusů nahodit chemii mezi postavami, jež nefunguje a nutit diváka sledovat křečovité pokusy scénaristů a herců. Naštěstí to vše zachraňují slušné akční scény, má to spád, je to někdy hodně napínavé. Min-ho Lee svým charismatem zachraňuje, co se dá, palce nahoru! rovněž skvěle si počíná ve své roli Kim Sang Joong v roli hlanvího strůjce pomsty, vážně coolman. Jinak obecně je škoda, že Korejci evidentně mají prachy i lidi na velkorozpočtové série, ale jejich kvalita velmi kolísá, ne-li klesá, Athena, Iris, a zejména Green Rose, Time Between Dog And Wolf, Midas a jiné mi přišly o třídu až dvě výše. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Solidní a zábavný seriál, ač to tak při mém výčtu neduhů nebude ani vypadat. Na úvod nutno zmínit extrémně absurdní zápletku, zde si s věrohodností autoři moc starost nedělali. Rovněž těch náhod je už vážně moc a to samé se týče srdceryvných příběhů – čeho je moc, toho je příliš. Proti zápletkám nic nemám, ale mohly by občas probíhat realističtěji a logicky – např. když se dva honí auty po silnicích, nikde nikdo není, zvláštní... Hlavní dvojka je povedená a oba působí mile a zábavně, ale i zde platí, že to časem začíná být únavné, zkrátit o pár dílů by neškodilo. A půvabná veterinářka by v práci každý den nemusela mít šaty jako když jde na ples, navíc jí tam za celou dobu nepřišel jediný zákazník :-) Lee Min-ho není špatný herec, ale na zadek si z něho na rozdíl od křehké části populace vážně nesednu, nepředvádí zde ani jinde nic výjimečného. Souboj o způsob pomsty a vůbec vztahy mezi „synem a otcem“ a všechny ty věci kolem mají zajímavý náboj, ale přesto když to celé shrnu, tak podobně orientovaný Healer vyznívá lépe – tam to byly silné 4*, zde slabší. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Herec Min-ho Lee tvořil s herečkou Min-yeong Park po skončení natáčení seriálu na několik měsíců pár. Vztah dvojici nevydržel z důvodu nabitého programu obou hvězd. (kklepkaa)

Reklama

Reklama