Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

V roce 2011 je Lee Yoon Sung úspěšným informatikem, vystudovaným v USA, s kapsou plnou peněz. Ale nebylo tomu tak vždy. Musel si projít tvrdým výcvikem i nemilými situacemi a hlavně musel zjistit, proč musí být tak trénovaný – kvůli pomstě. Pět mužů se sešlo, aby odsouhlasilo smrt mladých vojáků včetně jeho otce. Kdo jsou ti muži? To je Lee Yoon Sungův úkol – najít je a potrestat. Na své cestě za pomstou ovšem pomáhá všem potřebným a stává se „City Hunterem“. (Zíza)

(více)

Recenze (20)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

City Hunter stojí na skvělé zápletce a především na úžasném Lee Min Ho-ovi, kterého my, jeho fanynky, prostě milujeme. Na Na mi nejdříve přišla dost nevýrazná. Později jsem si ji ale zamilovala díky jejímu postoji k celé věci. Jen mi vadilo, že z ní tvůrci chvíli dělali křehkou květinku a chvíli na to mistra bojových umění. Prostě jak se jim to zrovna hodilo. Ale takové nedostatky se ve filmech i seriálech objevují často. Podobně jako s hlavní hrdinkou jsem to měla se soundtrackem. Zpočátku mě moc nezaujal, ale na konci jsem se na něm stala totálně závislá. I když jsem si asi desetkrát řekla, že se tohle dorama přeceňuje, stejně mu nakonec dávám 5*. A ano, přiznávám, oči Lee Min Hoa v tom hrají svoji roli. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, tahle série je tak dobře hodnocená pro krásný oči Lee Min-hoa a suprový OST. Příběh zase tak skvělý není a seriálovým kiksům se to nevyhnulo. Tak nějak mě to nevtáhnulo. Pořád jsem čekala na něco super (přiznávám se, že akční scény Lee Min-hoa jsem si užívala, nemluvě o tom, že byly krásně ozvučené, ale jinak?), něco, co by mě vtáhnulo. A na chvíli jsem se takového pocitu dočkala ve 12. díle. Jen na chvilku, pak to zase šlo do kytek. Sakra k čemu mi tu jsou všemožné milostné linie mezi tím a oní a tou a jeho kravatou? Koho zajímá nějaká láska, srdce rvoucí scény milenců, když tu jde o pomstu, akci a zkorumpované politiky?! :-D Ne, ale vážně. Kim Na-na mi lezla na nervy, hrála si na silnou, kecala blbosti, pak se jako ocásek musel chovat i City Hunter. Hmpf. Budiž, to se rozdýchá a, dobře, pár scén z toho mnoha "teoreticky romantických" bylo fajn. Fajn ve smyslu, že jsem neměla chuť je přeskočit, a vyslechla si, co mají postavy na jazyku (popřípadě kam ho chtějí strčit). Co musím ještě vytknout, byla nelogičnost. Proč? Proč? Proč? Musela jsem se ptát při některých scénách (a že jich nebylo zrovna po málu). Navíc, jak jsem si všimla, ono je nejlepší ronit slzy/křičet jméno postřeleného, zraněného. K čemu volat doktora? Vlídné slovo a slza lásky zahojí jakoukoliv bodnou/střelnou/pěstí/tyčí/autem způsobenou ránu. Každopádně předposlední díl pro mě připravil trochu šok; jediná postava, kterou jsem si časem vcelku oblíbila, a oni ji zabijí. Proč? Kvůli efektu? Vždyť se to tam pak už ani neřeší. Nic. Prostě zkape a nikdo se na nic neptá. :-( Šoku desu. Poslední díl mi naštěstí přinesl další pozitivum, maličké, ale byla jsem z něj unešená - tak krásný pohled plný utrpení jsem snad ještě neviděla, Choi Il-Hwa u mě hned za to stoupnul v osobním žebříčku "korejských starců". Je jasné, že konec musí být plný silných emocí a výstřelů. I ta Kim Na-na si vystřelila. A bože, v tu chvíli to vypadalo jako hnusná pomsta, že si ten onen dovolil střelit xxx. Po všech těch tragédiích a činech naložených na bedra to končí až moc "ruku v ruce" s mnoho - lol - úsměvy, až zrak přechází (a to se nebavíme jen o hlavních představitelích, ty křoví kolem si musely prostě s úsměvem pokecat jak a co - zbytečné a otravné). Naštěstí nakonec hodili pěknou písničku... a pomník. Přesto všechno lepší 3*. Přeloženo ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné bylo zaštitovat se japonskou sérií, se kterou nemá tenhle výtvor nic společného kromě názvu, tak trochu nechápačka. Přesto musím uznat, že samotná zápletka a myšlenka seriálu nevypadala zpočátku špatně. Příběh o pomstě, střetu v rodině, trestání prohnilých politiků, kauzy, které si s těmi našimi domácími vůbe nezadají, zpronověry na ministerstvu obrany, nutnost privatizovat školství, zdravotnictví až do mrtva atd. Proč ne, mně se to líbí, aspoň, je vidět, že globálně jsme v p..... a naše problémy mají i jinde. Jenže jsou tu všechny tradiční korejské nešvary. Dlouhá délka dílů, i samotného seriálu, flashbacky, zbytečné hudební sekvence, některé naprosto nevhodně vybrané postavy. Nejvíce člověk trpí u agentky Kim Nana - její představitelka Park Min Young, potvrzuje velmi nehezký trend, který se v asijských sériích rozmáhá od dob Koo Hye Sun(hrála v korejské verzi Hana Yori Dango). Nejen, že neumí hrát a typově se pro roli vůbe nehodí, není ani trochu hezká, mám dojem, že i během týdne je člověk schopen sehnat tucet hezčích žen, než je ona, a troufal bych si na to i v Koreji:) Nechápejte mě zle, herečka nemusí být vždy supr krásná, ale nemá prostě ani charakter ani charisma natož herecké schopnosti, nic, přesto máhlavní roli, to prostě není normál! Tentokrát mě velmi rozčilovalo, že Korejci musí jakoukoliv závažnost ředit, umělými romantic ploty, oni by prostě udělali i z přírodopisného dokumentu o mravencích multiplikující se love story... Ale přitom je to tak zbytečné, vystačilo by se v pohodě i bez těch trapných pokusů nahodit chemii mezi postavami, jež nefunguje a nutit diváka sledovat křečovité pokusy scénaristů a herců. Naštěstí to vše zachraňují slušné akční scény, má to spád, je to někdy hodně napínavé. Min-ho Lee svým charismatem zachraňuje, co se dá, palce nahoru! rovněž skvěle si počíná ve své roli Kim Sang Joong v roli hlanvího strůjce pomsty, vážně coolman. Jinak obecně je škoda, že Korejci evidentně mají prachy i lidi na velkorozpočtové série, ale jejich kvalita velmi kolísá, ne-li klesá, Athena, Iris, a zejména Green Rose, Time Between Dog And Wolf, Midas a jiné mi přišly o třídu až dvě výše. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Hm, tak akoby som to sformulovala. Tento seriál má dve obrovské plus a to je Lee MIn Ho a skvelé bojové scény, ktoré som si vyslovene užívala. Nemôžem sa tu však hrať na žiadneho odborníka na kórejské seriály, ale pravdepodobne preto, že to bol prvý akčný seriál, ktorý som videla, páčil sa mi. Bolo to napínavé, aj keď bol koniec nedotiahnutý, nebolo vysvetlené množstvo vecí na ktoré som ja osobne zvedavá, napriek tomu je to silne nad priemerom. Páčilo sa mi, že hlavní hrdinovia nie sú takí (v angličtine je na to dobrý výraz- DUMB) ako v amerických seriáloch kde je hlavný hrdina maskovaný zločinec............hrdinovia sú oveľa inteligentnejší ako očakávate....práve preto je to naozaj nadpriemerný seriál.......80% ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jiných jsem neměla problém ani s Na Nou ani s koncem, i když v podstatě kopíroval moje milované TBDAW. Přesto to ale není nic extra. Politické scény mě k smrti nudily a prokurátor taky. Celý seriál táhl jenom Lee Min-ho a autor hudby. Když už mě to místy nebavilo, tak bylo aspoň co poslouchat. Dala bych i míň, ale to si Min-ho nezaslouží. Dělal co mohl a pohled na jeho kotníky mě nepřestává fascinovat. 3,5* ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Solidní a zábavný seriál, ač to tak při mém výčtu neduhů nebude ani vypadat. Na úvod nutno zmínit extrémně absurdní zápletku, zde si s věrohodností autoři moc starost nedělali. Rovněž těch náhod je už vážně moc a to samé se týče srdceryvných příběhů – čeho je moc, toho je příliš. Proti zápletkám nic nemám, ale mohly by občas probíhat realističtěji a logicky – např. když se dva honí auty po silnicích, nikde nikdo není, zvláštní... Hlavní dvojka je povedená a oba působí mile a zábavně, ale i zde platí, že to časem začíná být únavné, zkrátit o pár dílů by neškodilo. A půvabná veterinářka by v práci každý den nemusela mít šaty jako když jde na ples, navíc jí tam za celou dobu nepřišel jediný zákazník :-) Lee Min-ho není špatný herec, ale na zadek si z něho na rozdíl od křehké části populace vážně nesednu, nepředvádí zde ani jinde nic výjimečného. Souboj o způsob pomsty a vůbec vztahy mezi „synem a otcem“ a všechny ty věci kolem mají zajímavý náboj, ale přesto když to celé shrnu, tak podobně orientovaný Healer vyznívá lépe – tam to byly silné 4*, zde slabší. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděla herce Lee Min-Ho, tak by mě ani nenapadlo, že někdy bude hrát akční scény (moje prvotina byl Personal Taste - a tam se té akce moc nekoná :-D ). Ale pravdou je, že akční scény mu prostě seknou - dokázal to už ve Faith - http://www.csfd.cz/film/321702-shinui/ - kde jsem mu naprosto propadla :-). Moc se mi líbilo jakou si vytvořil povahu, pro jednání se svým okolím, která se velmi lišila od toho jaký ve skutečnosti Lee Yoon Sung byl. Další, koho jsem si oblíbila byl prokurátor Kim (na konci to teda přehnali ;), a "otec" Lee Yoon Sunga, jehož touha po pomstě byla tak strašně nesnesitelná až to někdy bolelo :-D Myslím si, že seriál dokáže chytnout, jen mě osobně nechytl až tak pevně, jak to dokázalo mnoho jiných. Dějová linka je velmi zajímavá, ale v mnoha případech jsem se, jak už napsala Zíza, musela ptát "proč?" Z mnoha důvodů jsem váhala mezi 3* a 4*, ale když si vzpomenu na Lee Min-Ha tak dávám 4 :-) ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Z první půlky jsem měla lepší dojem, druhá byla bohužel slabší. S chemií ústředního páru jsem problém neměla, ale s jejich milostnou linkou ano. Proti romantice nic nemám, ale hlavně v druhé polovině to bylo doslova utrpení. Linka s pomstou se v druhé polovině stala bohužel celkem fádní. A jak už někdo psal, některé scény byly naprosto nelogické a zbytečně to seriálu ubírá. Akční scény byly super, to se musí nechat. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi opravdu zamotal hlavu. Přiznávám se, že velký podíl na tom měl Min-ho Lee, na kterého je radost pohledět. Akční scény byly fámózní, záplatka kolem pomsty skvěle promyšlená, soundtracky extrémně návykové (Suddenly a It' all right). Hlavní dvojice v tom měla malinko zmatek, přesto se mi jejich vystupování líbilo. První polovina seriálu se zaměřuje spíše na vztah mezi nimi, ale ta druhá se vrací zpět k pomstě. Konec byl úžasný. Nemohu jinak než dát 5*. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě nikdy nenapadlo, že bych se díval na jakýkoliv korejský seriál a už vůbec ne, že bude patřit mezi mé oblíbené. Takže, když jsem na tento seriál naprostou náhodou narazil, jsem ho jen tak přešel, O pár dní později se však ozvala čím dál rostoucí záliba v asijské kultuře, a tak se na řadu dostal i můj první korejský seriál... To co se stalo jsem teda vůbec nečekal. Hned po prvním díle jsem začal hltat jednu epizodu za druhou, a to hezky bez přestávky. Pouze vyústění příběhu by si asi zasloužilo více než posledních 10 minut seriálu, který jinak překypoval skvělými momenty a naprosto úžasným soundtrackem. Jsem si vědom, že je to asi příliš superlativů najednou, ale recenzi píši ještě plný emocí z této, pro mě exotické, jízdy. Nemůžu jinak, než dát plných 5*. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Bylo to celkem fajn. Přes všechny nelogičnosti mě děj s pomstou bavil. I když spoustu věcí tvůrci nedomysleli, nebo je dokonce vůbec nenapadly. City Hunter unikal ne kvůli svým dovednostem a tvrdému tréningu, ale kvůli neschopnosti prokuratury, policie, scénáristů.... vyberte si. Párkrát to ani střihači úplně nezvládly, a přidali tak na seznam blbostí dvě tři položky. Jak kvůli akčním scénám, tak kvůli OST bych byla ochotná tohle přehlédnout a tu jednu slabou hvězdičku tomu ještě přidat. ALE. Přes co se nedokážu přenést, je ta romantická linka. Jsou spolu, nejsou spolu, jsou spolu, nejsou spolu.... měnilo se tak rychle a každou změnu provázel tak 'dojemný' rozhovor, že mi z celé té melodramatičnosti naskakovala husí kůže. Tyhle scény to zabily pokaždé, když se děj trochu rozjel. Romantiku mám ráda, ale tohle bylo moc i na korejské poměry. Navíc hlavní hrdince jsem toho osobního strážce nevěřila snad ani vteřinu. Jestli měl někdo umřít, měla to být ona. Osobně nechápu, proč má City Hunter tak vysoké hodnocení. Vyházet romantiku a dotáhnout pár nedomyšleností, mohlo to mít krásných 16 dílů a 4*. Takhle bohužel jen ne příliš silné 3*. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

"Na svých vlasech si zakládám." Ano, tak to obvykle hoši vychovaní uprostřed džungle mívají :o) Min-ho tentokrát jako glamour ninja, kam asi produkce pro ty jeho sexy vypasovaný XS bundičky chodí?? Do půlky mě to bavilo, potom už bohužel seriál poněkud ztrácí dech. Některé scény zbytečně zdlouhavé, konec naopak odfláknutý. ()

Axineya 

všechny recenze uživatele

Můj první akční seriál a líbilo. Jak už tu mnozí psali, to nejlepší na celém seriálu byl naprosto skvělý soundtrack, který doteď poslouchám. Akční scény taky super. Ale stejně jako Zíza jsem si neustále kladla otázku, co to je za zvyk křičet na umírající osobu a třást s ní místo toho, aby zavolal záchranku? A proč se snažil neustále distancovat od Nany, když pak bylo jasný, že i když nejsou spolu, tak je Nana stejně terčem? Způsoby a činy otce jsem občas taky nechápala - z pozitivní postavy postupně přerostl v zlého a šíleného starce. Ale celkově líbilo=) ()

springtime 

všechny recenze uživatele

Váhala jsem mezi 3 a 4 hvězdičkama. Protože začátek super, střed super, pak horší a horší... Vždycky si říkám, když šáhnu po ovladači a začnu děj zrychleně přetáčet vpřed, je něco špatně. Ale nakonec jsem dala čtyři, jak se tu už psalo, za krásné oči Min ho a skvělý soundtrack. ()

YukiKaze 

všechny recenze uživatele

Nedalo mi to a dneska jsem si pustila OST.. jeden z těch hodně lepších, co jsem slyšela... City Hunter mě uchvátil hned při prvním dílu, kdy jsem opravdu nevěděla do čeho jdu. Ani jsem si nečetla recenze, ani neviděla trailery. Nic. A výsledek?? Stálo za to. Moje první Min Ho dorama. Nikdy na ni nezapomenu. Hlavně na bojovku v kuchyni. Dnes už legendární scénu, dokonce i pro Min Ha, který si jí v jedné Čínské show zopakoval a pamatoval si. :-)) Smekám. ()

Magi90 

všechny recenze uživatele

Čistých čtyři to není a dát tři se mi zdá málo. U mě je to něco mezi 3 a 4 hvězdami. Ten konec prostě nedomysleli. Děj není špatný, ale mohli ho zkrátit. Je to prostě zbytečně natahované a místy nudné. Ke konci jsem měla co dělat, abych to dokoukala. Herci to zahráli dobře, nejvíc mě přirostl k srdci prokurátor Kim Young Joo, ten byl pro mě jednička. Lee Min-Ho předváděl fakt bravurní bojové scény, ale do té role mi moc neseděl a s Park Min-Young tvořili spíše kamarádský vztah. A OST? Jo, pěkné. Takže pokud někdo rád seriály s touhou po pomstě, tohle je dobrá volba. Lepší průměr :-) ()

Hagu 

všechny recenze uživatele

Skvělý soundrtacky , skvělé herecké obsazení (protože Lee Min Ha si zamiluje prostě každá) hlavní hrdinku si střihla Min-Young Park ( konečně to taky byl jiný styl nežž se ukazuje v jiných doramatech ( protože přeslušnělých a roztomilých a HLAVNĚ HLOUPÍCH ( naivních) děvčat mám akorát tak dost! Dějově to bylo dobře našláplné , zápletka velmi zajímavá (ale na můj vkus akční scény mohli být daleko lepší ! Ale za herecké výkony a HLAVNĚ TY SOUNDTRACKY si to zaslouží 4 hvězdičky ()

vett 

všechny recenze uživatele

Dát jenom tři hvězdy se může zdát někomu málo a já proto hned na úvod říkám, že pokud je tohle váš první akční korejský seriál, tak si směle jednu hvězdu přidejte, bohužel pro mě tohle první akční seriál není a tak se ani není co divit, že víc prostě dát nemůžu. Začnu podle mě největším nedostatkem a to je naprostá absence atmosféry, nebo respektive odpovídající atmosféry pro seriál o pomstě, vraždách a korupci. Všichni se pořád smějí, vtipkují, řeší milostný život a nezachrání to ani občasný utrápený výraz Min-ho Lee. Vypůjčím si jako naprostý protiklad fenomenální TBDW (Time between dog and wolf), ve kterém doslova trpíte s hlavním hrdinou, je vám ho dobreku líto a vážně si říkáte, jak se někomu může takhle podělat život. V City Hunterovi si vzpomenu, že hlavní hrdina (nejlépe se u toho válející na přepychovém gauči ve vile) tenhle život vlastně vůbec nechce žít, jenom když nám to několikrát (!!) zopakuje. K tomu se přidává až enormní schématičnost postav, které jsou doslova černobílé (u čtvrtého záporáka v řadě už mě to opravdu znechutilo) a ve výsledku tak ze zajímavě vypadající zápletky vytváří banalitu hodnou pohádek pro děti. Hlavní hrdinka podle mě nehraje zase tak špatně, ikdyž opravdu zoufale postrádá jakékoli charizma a pro danou roli se moc nehodí, ale to není to, co sráží romantickou zápletku do kalných vod nevěřícna. Je to naprostý nedostatek jakékoli chemie mezi postavami - zastávám názor, že pokud to mezi hrdiny jiskří tak, že se bojíte, že jim za chvíli vzplane zem pod nohama, jsem ochotna jim odpustit sebevětší bludy a klišé, které vypustí z úst. V případě, že tomu tak ale není (což je přesně případ City Huntera, kde mezi nimi nevisí napětí, ale jen emoční vakuum), stávají se tato klišé směšnější a směšnější a pro diváka čirým utrpením. Akce je povedená, to je pravda, ikdyž ta věčná nepřemožitelnost hlavního hrdiny bez ohledu na to kolik měl proti sobě nepřátel a jestli měl volné ruce nebo ne, byla ke konci poněkud otravná (neboť dle mého je velkou pravdou, že hrdina, který se nechá aspoň jednou pořádně zmlátit si snáz získává sympatie diváka). OST je výborné, ale co z toho, když to je tak to jediné, co se opravdu povedlo? No shrnuto podtrženo pro mě velké zklamání, ale jak říkám není to mé první akční dorama a taky nijak zvlášť netrpím na Min-ho Lee (kterého chudáka zase debilně oblíkli a učesali), takže jsem asi o dost kritičtější než mnozí jiní. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem , že tu bude něco mnohem více akčního vzhledem k vysokému hodnocení tady . Bojové scény mi přišli jako nic moc . Strašně se mi líbili scény v Thajsku . Krásné prostředí a do toho prodej koksu nebo co to tam přesně vyráběli . Postavy byli dobře vymyšlený , ale děj už tak úžasný není , i když zápletka je dobrá . Romantická stránka seriálu mě nijak neohromila . Víc by se mi líbilo , kdyby byl Lee Min Ho děvkař . První polovina byla super , ale pak mě to přestávalo bavit . Je to prostě moc natahované . ()

Reklama

Reklama