Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

V roce 2011 je Lee Yoon Sung úspěšným informatikem, vystudovaným v USA, s kapsou plnou peněz. Ale nebylo tomu tak vždy. Musel si projít tvrdým výcvikem i nemilými situacemi a hlavně musel zjistit, proč musí být tak trénovaný – kvůli pomstě. Pět mužů se sešlo, aby odsouhlasilo smrt mladých vojáků včetně jeho otce. Kdo jsou ti muži? To je Lee Yoon Sungův úkol – najít je a potrestat. Na své cestě za pomstou ovšem pomáhá všem potřebným a stává se „City Hunterem“. (Zíza)

(více)

Recenze (20)

kubka4 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě nikdy nenapadlo, že bych se díval na jakýkoliv korejský seriál a už vůbec ne, že bude patřit mezi mé oblíbené. Takže, když jsem na tento seriál naprostou náhodou narazil, jsem ho jen tak přešel, O pár dní později se však ozvala čím dál rostoucí záliba v asijské kultuře, a tak se na řadu dostal i můj první korejský seriál... To co se stalo jsem teda vůbec nečekal. Hned po prvním díle jsem začal hltat jednu epizodu za druhou, a to hezky bez přestávky. Pouze vyústění příběhu by si asi zasloužilo více než posledních 10 minut seriálu, který jinak překypoval skvělými momenty a naprosto úžasným soundtrackem. Jsem si vědom, že je to asi příliš superlativů najednou, ale recenzi píši ještě plný emocí z této, pro mě exotické, jízdy. Nemůžu jinak, než dát plných 5*. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

City Hunter stojí na skvělé zápletce a především na úžasném Lee Min Ho-ovi, kterého my, jeho fanynky, prostě milujeme. Na Na mi nejdříve přišla dost nevýrazná. Později jsem si ji ale zamilovala díky jejímu postoji k celé věci. Jen mi vadilo, že z ní tvůrci chvíli dělali křehkou květinku a chvíli na to mistra bojových umění. Prostě jak se jim to zrovna hodilo. Ale takové nedostatky se ve filmech i seriálech objevují často. Podobně jako s hlavní hrdinkou jsem to měla se soundtrackem. Zpočátku mě moc nezaujal, ale na konci jsem se na něm stala totálně závislá. I když jsem si asi desetkrát řekla, že se tohle dorama přeceňuje, stejně mu nakonec dávám 5*. A ano, přiznávám, oči Lee Min Hoa v tom hrají svoji roli. ()

Reklama

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Z první půlky jsem měla lepší dojem, druhá byla bohužel slabší. S chemií ústředního páru jsem problém neměla, ale s jejich milostnou linkou ano. Proti romantice nic nemám, ale hlavně v druhé polovině to bylo doslova utrpení. Linka s pomstou se v druhé polovině stala bohužel celkem fádní. A jak už někdo psal, některé scény byly naprosto nelogické a zbytečně to seriálu ubírá. Akční scény byly super, to se musí nechat. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Hm, tak akoby som to sformulovala. Tento seriál má dve obrovské plus a to je Lee MIn Ho a skvelé bojové scény, ktoré som si vyslovene užívala. Nemôžem sa tu však hrať na žiadneho odborníka na kórejské seriály, ale pravdepodobne preto, že to bol prvý akčný seriál, ktorý som videla, páčil sa mi. Bolo to napínavé, aj keď bol koniec nedotiahnutý, nebolo vysvetlené množstvo vecí na ktoré som ja osobne zvedavá, napriek tomu je to silne nad priemerom. Páčilo sa mi, že hlavní hrdinovia nie sú takí (v angličtine je na to dobrý výraz- DUMB) ako v amerických seriáloch kde je hlavný hrdina maskovaný zločinec............hrdinovia sú oveľa inteligentnejší ako očakávate....práve preto je to naozaj nadpriemerný seriál.......80% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, tahle série je tak dobře hodnocená pro krásný oči Lee Min-hoa a suprový OST. Příběh zase tak skvělý není a seriálovým kiksům se to nevyhnulo. Tak nějak mě to nevtáhnulo. Pořád jsem čekala na něco super (přiznávám se, že akční scény Lee Min-hoa jsem si užívala, nemluvě o tom, že byly krásně ozvučené, ale jinak?), něco, co by mě vtáhnulo. A na chvíli jsem se takového pocitu dočkala ve 12. díle. Jen na chvilku, pak to zase šlo do kytek. Sakra k čemu mi tu jsou všemožné milostné linie mezi tím a oní a tou a jeho kravatou? Koho zajímá nějaká láska, srdce rvoucí scény milenců, když tu jde o pomstu, akci a zkorumpované politiky?! :-D Ne, ale vážně. Kim Na-na mi lezla na nervy, hrála si na silnou, kecala blbosti, pak se jako ocásek musel chovat i City Hunter. Hmpf. Budiž, to se rozdýchá a, dobře, pár scén z toho mnoha "teoreticky romantických" bylo fajn. Fajn ve smyslu, že jsem neměla chuť je přeskočit, a vyslechla si, co mají postavy na jazyku (popřípadě kam ho chtějí strčit). Co musím ještě vytknout, byla nelogičnost. Proč? Proč? Proč? Musela jsem se ptát při některých scénách (a že jich nebylo zrovna po málu). Navíc, jak jsem si všimla, ono je nejlepší ronit slzy/křičet jméno postřeleného, zraněného. K čemu volat doktora? Vlídné slovo a slza lásky zahojí jakoukoliv bodnou/střelnou/pěstí/tyčí/autem způsobenou ránu. Každopádně předposlední díl pro mě připravil trochu šok; jediná postava, kterou jsem si časem vcelku oblíbila, a oni ji zabijí. Proč? Kvůli efektu? Vždyť se to tam pak už ani neřeší. Nic. Prostě zkape a nikdo se na nic neptá. :-( Šoku desu. Poslední díl mi naštěstí přinesl další pozitivum, maličké, ale byla jsem z něj unešená - tak krásný pohled plný utrpení jsem snad ještě neviděla, Choi Il-Hwa u mě hned za to stoupnul v osobním žebříčku "korejských starců". Je jasné, že konec musí být plný silných emocí a výstřelů. I ta Kim Na-na si vystřelila. A bože, v tu chvíli to vypadalo jako hnusná pomsta, že si ten onen dovolil střelit xxx. Po všech těch tragédiích a činech naložených na bedra to končí až moc "ruku v ruce" s mnoho - lol - úsměvy, až zrak přechází (a to se nebavíme jen o hlavních představitelích, ty křoví kolem si musely prostě s úsměvem pokecat jak a co - zbytečné a otravné). Naštěstí nakonec hodili pěknou písničku... a pomník. Přesto všechno lepší 3*. Přeloženo ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Herec Min-ho Lee tvořil s herečkou Min-yeong Park po skončení natáčení seriálu na několik měsíců pár. Vztah dvojici nevydržel z důvodu nabitého programu obou hvězd. (kklepkaa)

Reklama

Reklama