Reklama

Reklama

Hrdličky

  • Nový Zéland Love Birds
Trailer

Dougův šťastný a zcela předvídatelný život se rozpadne na kousíčky, když ho jednoho rána jeho přítelkyně Susan náhle opustí. Oddaný fanoušek skupiny Queen Doug je naprosto zničený a nedokáže si ani představit, co bude dál dělat. Pak se jeho život opět otočí naruby poté, co se ujme opatrovnictví postřeleného kačera, kterého nalezne na střeše svého domu. Poté, co mu přátelé nedokážou poradit, co má dělat a nejlepším jejich nápadem je ho sníst, přestane se Doug litovat a rozhodne se Pierra, jak kačera pojmenuje, uzdravit. Od specialisty na ptactvo zjistí, že Pierre není kačer, ale husice rajská. Je to pták zvyklý žít v páru a potřebuje, aby se o něj někdo staral. Doug se rozhodne, že se ho tedy ujme. Veterinář pro Pierra sežene místo na kachní farmě. Když ho tam Doug odveze a vidí podmínky, ve kterých tam kachny žijí s bláznivou majitelkou, vrátí se pro něj a rozhodne se, že si ho nechá. Všude ho bere s sebou. V zoo, kam se Doug vydá pro radu, jak má s Pierrem žít, poznává krásnou veterinářku Holly. Netrvá dlouho a Doug se do Holly zamiluje. Holly není Doug také lhostejný, ale Hollyin syn Taylor není z Douga příliš nadšený, protože už o jednoho tátu tragicky přišel. Doug si Taylora ale nakonec naprosto získá. Jejich vztah se vyvíjí pěkně, jenže cesty lásky jsou nevyzpytatelné. Najednou se objevuje Susan a chce se k Dougovi vrátit, což se Holly velmi dotkne. Doug si na poslední chvíli uvědomí, že Susan pro něj není ta pravá a že miluje Holly. Ta ho ale nechce vyslechnout, protože ji zradil. Pierre se jednoho dne konečně zase naučí létat a je pryč. Doug se nevzdává. Přijde za Holly na party do zoo, vyzná jí lásku a zase se dají dohromady. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

minee 

všechny recenze uživatele

No,... jak bych to jen podal, ty moje dojmy... Ani sem to neviděl celé a stačilo. 3* jen díky super hitům od Queenů a závěrečné titulkové hudební vložce, jinak to fakt moc koukatelné nebylo. Možná dyby tam nebyla ta kachna tak by to byl film všehovšudy na 10minut. jak kdesi vdáli krákají krkavci nevermooooor, nevermor! ()

VeraF 

všechny recenze uživatele

Skvělá kachna :) Docela milý milostný příběh, i když obtíže začátku milostného vztahu jsou vyloženě běžné a banální a vykreslení bývalé milenky je naprosto ploché, stejně tak jako prvotní protest hrdinčina syna proti novému matčinýmu vztahu. Ale ta kachna tomu prostě dává nový rozměr a hlavně nevšednost. Mimochodem - není to kachna, je to husice. A když jsem na toto chtěla nadšeně poukázat při procházce plzeňskou zoo - při spatření cedulky s nápisem "husice" jsem zvedla prst a řekla jsem ... nevím, zda jsem něco řekla, ale vím, že jsem dostala elektrickou ránu jako prase a ruka mne bolela ještě asi dvě hodiny. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Novozélanďani se vyznávají ze své lásky ke kachnám, skupině Queen a kriketu. Zprvu to ještě má nějaký děj o náhle opuštěném muži, který si najde nového přítele v postřelené kachně (ve skutečnosti prý husici) a najde i jednu sympatickou ošetřovatelku ze ZOO, která mu radí, jak na kachnu. Ale záhy film rezignuje na jakoukoliv zápletku a vrší na sebe jen nepříliš zajímavé epizody a čím dál střelenější zacházení s kachnou. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Hudba skupiny Queen je milým osvěžením jinak   průměrného rodinného filmu. Příběh o lásce   ke kachně nemůže brát normální divák   vážně, jak se tváří autoři filmu. Jen   sympatičtí herci ve většině rolí   zachraňují situaci. Banda neschopných   údržbářů, údajně zaměstnanců města, by   si nevydělala ani na slanou vodu, ale zase   alespoň ve filmu se osvědčí jako veselá   partička. Odpor syna Holly Taylora k   nápadníkovi by zřejmě ve skutečnosti nebyl   tak lehce zlomen návštěvou kriketu a   planetária. Život není tak jednoduchý. Sally   Hawkinsová herecky převyšuje ostatní, slavný   Bryan Brown se objeví v okrajové roli   veterináře. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Příběh o kachně, která svede dva neznámé lidi, kteří se do sebe zamilují. A je toho mnohem víc! Strastí, které s sebou nese péče o ptáka, který by měl s největší pravděpodobností skončit na pekáči, je hlavně na začátku habaděj. Sally Hawkins jsem nějak nemohl přijít na chuť, takže v oblíbenosti kachna jasně vede. Fanoušci Queenů určitě přehlídnou lehce televizní nádech! Zajímavosti: Stejně si myslím, že nakonec skončila na pekáči. 50% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama