Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chtěli byste sex ... Chtěli byste to zkusit ve třech ... ? Chtěl bys spát s nejlepší kamarádkou své přítelkyně ... ? Chtěli byste to dělat s někým, kdo je stejného pohlaví ... ? Chtěli byste mít sex za peníze ... ? Tři mladé páry, přátelé z univerzity, nehledí na žádné zásady. Nechtějí se nechat ničím svázat, a jejich svobodomyslnost brzy přeroste ve vzájemné sdílení svých sexuálních životů. Lehkomyslné překročení veškerých společenských tabu má však brzy následky, jaké nikdo z nich nečekal. Počáteční pokušení se rychle zvrhne v kolotoč podrazů, zrady, vydírání a nakonec i vraždy - kolotoč, ze kterého není cesta zpátky ... Hra, kterou začali bez pravidel, se teď řídí jediným - pravidlem pomsty! Jsou věci, které slušní kluci a holky prostě nedělají ... Ne každý se tím ale řídí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

xander 

všechny recenze uživatele

V tomto filme hrá 6 hercov. Ani viac ani menej a skoro celý film sa odohráva v jednom dome. Kliatba je ale extrémne béčkový a hlúpučký nezmysel. Vo filme sa skoro nič nedej a prekvapuje ma ako tak málo mohlo vystačiť na už tak veľmi krátku stopáž 77 minút. Pochopím že sa vo filme objavili prcičkovský Eddie Kaye Thomas a January Jonesová ale prečo tu hrá talentovaný Nicka Stahl ktorý už hral v zopár vydarených žánrových kúskoch ako Terminátor 3... alebo seriál Carnivale. ()

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film nemá vôbec nič, čo by vás nútilo venovať mu aspoň trochu pozornosti. Absolútne nezmyselné reakcie postáv, pochybné dôvody ich konania, najotrepanejšie filmárske klišé (najlepšie sa vraždí v dome bez svetiel), biedna kamera nadmieru "napínavá a dramatická" hudba,... Prekombinovaný dej sa párkrát zvrtne k ešte väčšej zhovadilosti a znásilnený koniec je logickým vyústením scenáristovej bezmocnosti. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dobrá atmosféra, mladí ( a nadějní) herci, neznámý režisér a jeden dům. Celkem slušný nervák, kterému na kráse ubírá fakt, že od začátku je prakticky jasný konec. Kartičky představující hříchy, hra o tom kdo je jaký a vše kolem je zajímavá, ale moc toho neříká. Někdo si nejspíš bude myslet, že je to film o morálce a zničené době(i lidech v ní). Z jiného pohledu jsou však všichni v tom to filmu nemorální... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jednak dost divný a především pak hodně nezáživný thriller.Kletba se odehrává v jednom domě,celý film odehraje šest mladých herců(kteří mezi námi krom Nicka Stahla nestáli vůbec za nic) a skoro vůbec nic se zde neděje.Ten překvapí toho,ten zas po chvíli někoho jiného,každý dělá boudu na každého a vše je to nudné,bez atmosféry a hlavně bez spádu.Pointa je pak taková,že zjistíte,že jste právě proflákali naprosto zbytečných 80 minut svého života. ()

vaja odpad!

všechny recenze uživatele

Celý film se odehrává v jednom domě, takže díky tomu je nezbytné vytvořit zajímavý scénář a vybrat kvalitní popř. talentované herce, aby to celé utáhli. No, pokus asi byl... Ale dopadlo to otřesně! Takové komické výkony jsem už dlouho neviděla. Scénáristovi muselo asi definitivně hrábnout, protože vymyslet takovou hovadinu se povede málokomu... Ještě, že "to" má jenom 80 minut, a ještě, že to dvd nebylo moje... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama