Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Varrett (Steve Austin) byl policistou, dobrým policistou s vyznamenáním, se kterým si osud ošklivě zahrál. Stal se svědkem popravy své manželky a dítěte, a nechybělo mnoho a mezi živými nebyl ani on sám. Z výpravy za pomstou svých nejbližších se stala obsese, kterou lze jen stěží potlačit. Když se dostává na stopu posledním vrahům, přijíždí do města Hope, jemuž nevládnou policejní složky, nýbrž Drayke (Danny Trejo) a jeho násilnický gang motorkářských překupníků, The Circle. Ten si s Raynem chystá brzy vyřídit účty za vraždu Drayekova bratra Rexe (Noel Gugliemi). Celou situaci začínají komplikovat federální složky, pomstychtivý syn zavražděného zkorumpovaného šerifa a Darcyin (Serinda Swan) únos, díky němuž se Rayen pouští proti celému gangu na jejich vlastní půdě. (Conspi)

(více)

Recenze (53)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Řeknu to takhle, ten film je špatný. Dokonce tak špatný, že už by špatnější být nemohl. Naprosto nevyužitý potenciál pánů Austina a Treja, ba co nevyužitý, přímo potlačený. Budete sledovat frašku, která ale není vůbec k smíchu. Budete nevěřícně sledovat dva připosrané klauny, ale smát se prostě nebudete. Můj zápal pro akční filmy s Austinem nebo Dannym Trejo dostal ledovou sprchu. Zůstala jen hořká pachuť v hubě. Jako po leasingu bankovní úřednice v menopauze. Ne, tento amatérský počin řadím hned za masterpiss českého tvůrce nové vlny, umělce Míchala Kabelky Cena života jen s větším rozpočtem. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Stone Cold pokračuje v natáčení direct-to-dvd břeček, Recoil by obstál možná tak před dvaceti lety, dnes je to unavená, upachtěná rádoby akční jízda, topící se v nudné omáčce bez jediného zrnka atraktivity. Austin jezdí ve svém Plymouthu nebo chodí od jednoho k druhému a nemotorně všem v nepříliš dobrých záběrech drtí žaludky a mozkovny. Opravdu je ale za trest tyto souboje sledovat, jelikož třeba jenom takové otočení se čelem vzad trvá Austinovi přibližně 3,5 vteřiny, napřažení další 3 vteřiny a úder cca 2 vteřiny, takže to máme asi 8 - 9 sekund, než dopadne pěst na hlavu nepřítele, který se za Stone Coldem právě vynořil. No a zbytek fightů, to je jenom: sehnout se a mrda hrstí, ukročit a koleno do jater, zablokovat úder a mrda hrstí. Vskutku inovativní a efektní, což?? Je pravdou, že chtít po medvědovi pružnost lasičky, je jako se snažit zaparkovat A380tku na českobudějovický letiště. Danny klasicky namachrovanec, ale už mu to jeho tělo taky chátrá, finální souboj obsahuje děla ráže snad 15 cm, takový mordy by nerozchodil ani Iron Man, znovu jsou to však pouze rány pěstí nic víc. Alespoň tu jednu hvězdičku si to vysloužilo za to, že Austin mi pořád připadá jako takovej sympatickej dědula, není tak otravnej ve svých filmech jako třeba Cage poslední dobou. No a sem tam je k vidění pěknej moment jako třeba připoutání borce na kapotu bouráku a nabrání směru: stodola:) Jinak těžký podprůměr. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to slabý akčný film so Stevom Austinom. Má dosť dobrý príbeh o bývalom policajtovi, ktorého rodina bola vyvraždená gangstrami a tak ide po tých, ktorí to majú na svedomí, až narazí na mestečko, ktoré je terorizované motorkárskym gangom, polícia je skorumpovaná alebo bezradná a slušní ľudia žijú v každodennom strachu. Ale bývalý policajt to len tak nenechá a chce ich dostať všetkých. Spracovanie je ale veľmi slabé, príbeh ako celok je tu kombináciou mojich dvoch obľúbených klasických akčných zápletiek, pomstu za smrť rodiny, ale aj oslobodenie mestečka s pod rúk vplyvných gangsterov, ale to spracovanie nestojí takmer za nič. Síce nie je zase úplne zlé, väčšinu času sa na to dá bez väčších problémov pozerať, ale takmer nič nefunguje tak ako má, chýba tu nejaký správny úvod, ktorý by vtiahol do policajtovej pomsty, len tak si začne na nudnom mieste, vôbec nefunguje nejaká gradácia, film si len tak pomaly plynie, nič moc dôležité sa nedeje a keď sa aj deje, tak to za moc nestojí, až v poslednej dvadsaťminútovke sa to trochu rozbehne, ale skutočne len trochu, slabá je aj záverečná fáza. Akcie tu moc nie je a vôbec ma nezaujala. Tvoria ju hlavne súboje, ale tie sú v tom najnezaujímavejšom štýle, aký si len viem predstaviť, hlavný hrdina občas na niekoho narazí, väčšinou jednotlivca a pár krát v druhej polovici aj na skupinku, rozdá pár nezaujímavých úderov, asi jeden slušný chvat a to je všetko a navyše je tu plno nevhodných spomaľovačiek, k tomu ešte trochu najobyčajnejšieho strieľania a asi jedného výbuchu a to je všetko a chýba tu aj nejaká väčšia akcia, kde by mohol hlavný hrdina vyčistiť napríklad nejaké gangsterské sídlo, tu to sú takmer všetko len maličkosti. A čo ma najviac sklamalo, aj napriek tomu, že hlavnému hrdinovi ide o pomstu, tak vôbec nie je drsný, rozdáva iba údery, žiadne zlomeniny, krvavé zranenia, dokonca aj ľudí zabije len málo. Niekoľko akčných scén potenciál malo, napríklad moje obľúbené obkľúčenie domu s hlavným hrdinom skupinou ozbrojencov, ale tu to nestojí za nič. Herecké obsadenie nie je zlé, Steve Austin v hlavnej úlohe, ktorý je aj tu sympaťák, takže mu určite fandím, ale v akcii ma tu nebaví ani trochu a aj prístup by mal mať omnoho drsnejší, Danny Trejo ako hlavný záporák, no tu ma vôbec nebavil a ešte niekoľko známych tvárí vo vedľajších úlohách. Réžia a technická stránka sú veľmi slabé, aj v rámci videofilmov je to silný podpriemer. Raz sa to hlavne kvôli Austinovi pozrieť dalo, zase až taká hrôza Recoil nie je, ale v rámci akčných videofilmov tohto typu je to silný podpriemer. 42% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kanadský akční film s Trejem a Austinem, wow. Já se rozhodně nebráním sebereflexi, ale takovouhle odplatu jsem si ani za všechny svoje průsery dohromady nezasloužil. Jednu hvězdu dávám ze strachu, že v případě odpadu by mě ten film dorazil úplně. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jedná se zatím pro mě o nejlepší film se Stevem Austinem. Jednoduchá gangsterka, ale mě to bavilo. Záporák Trejo hrál taky dobře. Souboje jsou dobře natočené. Film nemá nic extra nového ani moc nápaditého, ale to nevadí. Úvod je ale slabší a občas jsou ve filmu určité nesrovnalosti. Austin se umí prát, potěšilo dost soubojů. Takže moje hodnocení je tak na 67% = *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rádoby drsná odplata v poněkud jalovém stylu. Ryan Varrett (Steve Austin) býval čestný polda, ale poté co mu vrahové před očima vyvraždili celou rodinu, se dobrovolně vzdal policejní placky, aby vrahy mohl ztrestat osobně. Kroky mstitele ho zavedly do zapadákova jménem Hope kde řádí nebezpečný gang motorkářů (Danny Trejo) vedený ostrým hispáncem Draykem Santiagem, který má pod palcem i místního šerifa. Finální zůčtování může začít.Moc jsem si od tohoto ryze béčkového filmu z produkce bratří Nasserů nesliboval a v podstatě jsem také ani moc nedostal. Chybou bylo, že film nasadil poměrně vláčné tempo, které je proloženo několika pěstními souboji, které často vypadají tak, že holohlavého hromotluka Austina obstoupí banda chlápků, které někdejší wrestler vymlátí, ale tak, že bych se z toho posral, to zase ne. Spíše je to natočeno průměrně, ale několik výbuchů anebo hořící člen bandy padouchů, bylo z ranku, který snesl přísnější měřítko. I ten vizuál nebyl z nehorších. Do toho líbivá kočička Serinda Swan a hlavně dva pekelně charismatičtí řízkové a sice Steve Austin a Danny Trejo u nichž jsem litoval, že ve filmu neměli více společných scén a kteří by si rozhodně zasloužili lepší akční film ve kterém by se neomílalo vše co už bylo k vidění v jiných a lepších filmech. Kdo si však libuje v akčních opusech direct-to-dvd neměl byl si tento akční kousek z kanadské produkce nechat ujít. Mé hodnocení: 60% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Recoil granát, ktorý vybuchol vedľa mňa, ale jeho črepiny ma vôbec nezranili. Takto by som nazval spojenie Dannyho Treja a Steva Austina, ktorý sa postavili oproti sebe tvárou tvár, aby si vysporiadali účty z minulosti. Bohužiaľ slabé skúsenosti a neznalosť režiséra zaostávali za dnešným trendom a to hlavne pri vykreslení akčných scén, ktoré boli niekedy nepriehľadné a zle vykreslené s nie práve najlepším ozvučením. Slabšie pokulhával aj dej, čo niekedy pôsobilo nudnejšie, ale našli sa momenty, ktoré zaujali ako napríklad pekné premostenie, keď z čistení zbrane bol hneď strih na miešanie čaju a pobavila má hneď úvodná scéna, keď niekoľkými vypálenými projektilmi na krátku vzdialenosť lovec netrafil zajaca, ktorý čakal kedy dostrieľa aby si spokojne odcupkal. Danny Trejo naďalej ostáva mojím esom (perfektný herec na stvárnenie zločincov), takže s prihliadnutím na to dávam 50%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Steve Austin se mstí a láme motorkářům kosti! Drsně libovej akční kousek ve stylu Kráčející Skály. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Osamělý kovboj přijíždí do zapadlého městečka příhodně pojmenovaném Hope, aby zde uspokojil svou touhu po pomstě. Místní obyvatelstvo totiž terorizuje banda renegátů, se kterými má hlavní hrdina nevyřízené účty. Tady se nikdo o nějakou inovaci ani nesnažil. prostě se vzalo to neprovařenější téma, použily se všechna klišé a pustilo se to do světa. A pokud člověk nemá náladu na něco byť jen malinko náročnějšíého, tak tohle je ideální. Steve Austin tu máchá svými kladivy s nezaměnitelnou mimikou medvěda, Danny Trejo boxuje do lidského pytle a Serinda Swan tomu dodává tolik potřebný ženský šarm. Hovadina na entou, ale mě to ba. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

S filmovou karierou Stevena Austina to nevidim dobre. V bitkach je prilis neohrabany a len na nich sa jeho solovky postavit nedaju. Hodi sa do klasickych akcniakov plnych nahanaciek a vybuchov. Lenze nema dostatocnu star power na to, aby mu studia poskytli adekvatny rozpocet potrebny pre tento typ filmov. Takze pokial sa na neho znova neusmeje stastie v podobe ponuky zahrat si pricmrndavaca v megafilme akym boli Expendables, tak bude nadosmrti odkazany na zivorenie v takychto podfinancovanych videosrackach. Je mi to luto, lebo je to sympatak. A k samotnemu filmu? Niekto tu napisal, ze sancu uspiet by mal pred dvadsiatimi rokmi. Ja s tym nesuhlasim. Sice sa vtedy tocili rovnako tupe filmy, ale zato spickovo natocene. Na tuto zlataninu by sa rychlo zabudlo aj vtedy. Austinova postava nie je prilis sympaticka a aj ked ma dovod na to, ze posobi ako zarazeny, tak som mal problem mu fandit. Najlepsie vo filme dopadol Trejo, ktory dokazal svojmu zaporakovi dodat urcitu charizmu. No a potom je tu este ustredna sexica Serinda Swan. Vsetky ostatne postavy su len zbytocne figurky na cele s agentom FBI, ktoreho hra Lochlyn Munro. Kedze je film podfinancovany, tak sa dockame len dvoch vybuchov, kratulickej prestrelky a niekolko bitiek v ktorych padne pár pästných uderov, ale ziadnej prepracovanejsej choreografie sa nedockame. Vzhladom na revenge zapletku prekvapi, ze potencialne brutalne sceny su divne natocene a vyznievaju komicky. Takze ani fanusikovia brutalnych filmov si prilis neuziju. Cele to nakoniec zabija nezazivne tempo, kedy som mal pocit, ze viacero scen trva o dobre kusisko dlhsie akoby mali. Asi chcel rejža nahnat stopaz a inak to nedokazal. Vysledok je pseudoakcne videobecko od ktoreho dajte ruky prec. Ak mate chut na podobny film, tak si bud pustite 80s klasiku Road House, alebo jeho slusne video pokracovanie, ktore je tiez o niekolko tried lepsie ako tento film. 1/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nejdu, dokud něco nezabiju......... Danny Trejo jako Drayke Salgado, kápo motorkářského klubu Hope The Cyrcle. A nutno dodat, že je to jeho skoro nejlepší postava záporáka. CITÁT - Technicky vzato, byl to výbuch, co ho zabilo......... Scénář je příšernej, hudba ještě horší a kamera nic nepředvede. Proč na to vůbec koukám? Aha už vím, je to tak prostý a jednoduchý příběh až jsem se u toho bavil. Jednoduchý příběh ze kterého se prostě stala zábava. Mě se to celkem líbilo. DIALOG: DRAYKE - Zabijte ho!!!! PROSPECT (Tygh Runyan) - Koho? DRAYKE - Všechny!!!!!........... Dvě hvězdy a jako fanda Danny Treja si přidávám jednu navíc. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě pěkný filmek natočený po vzoru akčních "béček" 80. a 90. let. Příběh je klasický. Bývalý policista Rayen Varrett (Steve Austin) se vydává hledat gang motorkářů, který mu vyvraždil rodinu. Cesta za krvavou pomstou ho dovede až do malého městečka Hope, kde má gang svojí základnu. Pod vedením Drayka Santiaga (Danny Trejo) zde vyrábí drogy a celé město tak ovládají i díky podplacenému šerifovi. Po příjezdu do městečka se Varrett ubytuje v místním hotýlku, který vlastní Darcy (Serinda Swan), které gang zavraždil manžela. Když Draykův bratr Rex napadne Darcy, neváhá Rayen začít svojí vendetu a Rexe zabije. Tím Rayen rozpoutá soukromou válku s Draykem, ze které buď vyjde jako vítěz, nebo zemře a s ním všichni kdo mu pomáhali. Příběh sice není nic originálního a je viděn v hodně podobných filmech, ale co na tom sejde. Mě se filmek líbil hodně a dávám mu 95%. :) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Akční béčko,které postrádá lepší herecké výkony (Austin je jak prkno bohužel),lepší lokaci a i tu akci,ale zase na druhou stranu příběhově klasika:bývalý polda jde pomstít svojí rodinu,bitky celkem ujdou a jako bonus je docela dobrý závěrečný souboj Austin proti Trejovi,takže za mě celkem průměr 50% a tři hvězdy. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tieto becka urcene priamo pre videotrh treba davat mladym rezisorom ktori maju aspon trocha talentu na zaujimavy styl a cit pre akciu, bohuzial terry miles nema ani jedno takze ja som sa pri sledovani recoil dost nudil lebo pribeh je beckovsky slaby a akcia je dost odflaknuta a nedokazal to zachranit ani steve austin (pre ktoreho mam inak slabost)... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Steve Austin "Stone Cold" si stale jede to svoje, obcas navstivi zumpu, kde sa dlhodobo usalasil isty Segos /Seagal/ so svojimi "filmovymi klenotmi" obcas vyplodi daco co sa da obcas pozriet . 40 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Recoil je typickou akční mlátičkou s podtextem pomsty. Danny Trejo a Steve Austin zde ztvárnili dva drsné chlapy na opačných stranách zákona. Sem rád, že Danny nezemřel hned po 10 minutách (jak to tak bývá) a vydržel do konce :-) A Steve opět ukázal svoji postavou drsňáka, že si umí promlátit cestu za pomstou. Na Kanadský počin velmi slušný a uspokojivý film. 80% ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Atmosfera 80. rokov . Tajomny pomstitel na legendarnom voze. Krute metody pomsty. Co treba viac pre taketo B-cko ? ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovský sklamání. Jednoznačně nejhorší film se Stevem Austinem. Rozhodně se mi líbil víc Stranger, kterej se bere jako jeho nejhorší film. Hrozný výkony herců a nesmyslnej děj a ani ty vraždy nešli vidět. Prostě obrovský sklamání. jedna hvězda za Austina a druhá za Serindu Swan, která vypadá dobře a zahrála to taky celkem slušně. Jináč odpad. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Austin je bijec. Čím méně mluví, o to víc rozdává rány a musím přiznat, že Recoil je nastavený přesně v tempu nemluvno/mlátícím. Navíc mu skvěle sekunduje "poďobaný" Trejo a když už dojde na nějaký ten dialog,nabídne i pár vtipně poskládaných hlášek...celé to tak má pouze "jednu" chybu... celou dobu vlastně nevíte důvod, proč je hlavní hrdina tam,kde je a proč dělá to,co dělá.....-) ()

Reklama

Reklama