Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uznávaná doktorka Susan Carterová (Sean Clement) zdedí opustené liečebné centrum, ďaleko od ľudí, kde boli pokusy realizované. Bryan sa ho spolu so skupinkou kamarátov rozhodne preskúmať. Kvôli zvláštne vyzerajúcej muche, ktorú prenasledujú, na mieste nájdu tajnú chodbu. Po jej otvorení sa začnú diať čudné veci... (metal.storm)

Recenze (7)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Digitální hmyzáci, kteří zaseli semínko pochybnosti už v traileru, se nakonec ukázali jako ten nejmenší problém ... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zajímavé prostředí, sympatické herecké obsazení (žádní amatéři!), dobrá kamera a zvuk! Bohužel, bez napětí a krve. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Chlapík zdedí starý kláštor a vyberie sa tam s priateľmi na menší prieskum. Čakajú ich tam prekvapenia v podobe digitálneho hmyzu a vraždiacich, zmutovaných, digitálnych detičiek. Aj keď sa mi to podarilo dopozerať bez väčšieho utrpenia, tak musím povedať, že presne takto by horor nemal vyzerať. Nevadili mi ani tak triky, čo mi však už vadilo - žiadna atmosféra. žiadne napätie, žiadne gore, žiadna krv, žiadna zaujímavá zápletka. Jedným slovom: Blbosť! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak teda zklamání, je sice pravda že jsem o filmu moc nevěděl ale čekal jsem aspon průměrnou duchařinu, ale stala se z toho strašná fraška bez jediného leknutí, či čehokoliv co by se mi aspon trochu líbilo. Navíc herci byly tak uděsný že jsem film chtěl vypnout okamžitě. Digitální hmyz potěšil, nebo spíše aspon když se tam vyskytoval tak se něco dělo, jinak to bylo zmatené bloudění po chodbách. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

3D a horor jaj to snad ne létající mouchy, chybělo tomu vše co horor má mít vůbec nic proste nuda nuda a zase nuda kde jsou ty horory u kterých je fakt člověk posraný. ()

jony5 

všechny recenze uživatele

Zaciatok o ujetej doktorke a pacientke usiel aj miesto ale vsetko ostatne je strata casu, vrazdiace deti(mutanti) nezmyselne sceny, primitivny zaver. Horror to uzcite nieje. ()

Reklama

Reklama