Reklama

Reklama

Obsahy(1)

5 dospělých bratrů žije každý svým životem, jeden provozuje restauraci, druhý učí, další vede lékárnu, čtvrtý se profesionálně věnuje pokeru, jen pátý se rozhodl vydat na dráhu zločinu. Pohoda skončí v momentě, kdy se zraněný David setká se zbytkem své rodiny. Velmi záhy vyjde najevo, že David má v patách nejen policii, ale také rozzuřený cikánský gang. Dovolil si jejich vůdce totiž oloupit o nemalou částku. (Snorlax)

(více)

Recenze (3)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal akční řež, bude zklamán, asi by měl raději kouknout na nesestříhanou verzi přenosu ze hry bingo z oblíbeného domova důchodců. Tohle je čistokrevné drama o soudržnosti jedné rodiny. ()

Johgas 

všechny recenze uživatele

Zajímavý psychologický film o tom, jak do poklidného života rozvětvené židovské rodiny zasáhne násilí. Jeden z 5 bratrů zámožné rodiny je gangster, vykradl banku a je v zásadní při s cikánským gangem. Gang začne terorizovat i ostatní členy rodiny, kteří se musí spojit a nějak se s tím vyrovnat. Ovšem proti profesionálním kriminálníkům se bojuje obtížně. Závěrečná scéna je velice dojemná (připomněla mi scénu z Musíme si pomáhat). Hudbu složil Armand Amar. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Ukrývání uprchlého zločince, kšeftování se zbraněmi, praní špinavých peněz a čtyři vraždy. Přitom se stačí uculit na policejní komisařku a všechno je zapomenuto, zahladí se. Každý kriminálník musí chtít být židem ve Francii. ()

Reklama

Reklama