Reklama

Reklama

Travel Journal

(pořad)
Publicistický
Česko, 2010, 120x27 min

Obsahy(1)

Pořad o cestování, zajímavých místech naší planety a nevšedních zážitcích cestovatelů. (ČSFD)

Recenze (4)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Autentické vyprávění cestovatelů z celého světa. Lze se dozvědět řadu užitečných, překvapivých informací. Jako vhled do jednotlivých zemí dobré. 76%. ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Trochu skrytý cestovatelský pořad na ne moc frekventované TV stanici, který ale přináší nadmíru zajímavé debaty s lidmi, co navštívili místa v rámci svých nadšeneckých misí nebo outdoorových výletů. Jednak většina hostů velice zajímavě povídá, jednak je to většinou o místech, na která nemám šanci se nikdy podívat. Solidní časový rozsah navíc dává možnost se do tématu pořádně obout a není to jen zkratkovitá reportáž o obecně známých faktech a nejprofláklejších atrakcích. Takže velká spokojenost a i když Travel Journal nezapínám pravidelně, skoro pokaždé, když se k němu dostanu, jsem velice spokojen. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec není špatnej pořad. Moderátorky si zvou do studia k rozhovoru hosty - cestovatele a jejich vyprávění zpěstřuje promítání hostových fotografií. Moderátorky jsou dvě půvabný holky, které nemaj nemoc žurnálů z ČT a nechávájí hosta sami mluvit, dotazy využívají pouze k posunu vyprávění. Mám jen menší výtky. Krátká stopáž, 27 minut je pro zajímavý lidi typu Honza Hocek skutečně málo. Pozor na výběr hostů, př. Tomio Okamura je spíš B2B host, který se hodí do ekonomickýho typu pořadu než do pořadu o cestování, radši bych v tomto pořadu viděl například Jardu Lhotu, Martina Mykisku nebo třeba Matěje Zapletala. A ještě jedna věc, holky buďte ve větší pohodě při tom rozhovoru, je vidět že Vám záleží na tom, aby jste se nezeptali na nějakou blbost, ale je to jedno, tohle jsou dobrodruzi, cestovatelé s nima ve znalostech světa stejně nikdo z nás nemůže soupeřit, tak to pojměte pohodově, zasmějte se, okomentujte třeba nějak vtipně exotický fotky co běží na obrazovce, když bude příležitost a je to. Vždyť jde o hovno, beztak ten pořad v celý zemi sleduju akorát já. Zkrátka trošičku přidat na životě a emocích a bude to dokonalý. Je to spíš na tři, ale pro povzbuzení do další práce dávám čtyři s tím, že mám za to u Jany Marečkový pusu, ok ? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama