Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (3)

Magus (2012) (E01) 

Pamatuji si, že v letech 2013 až 2015 (?) jsem na to vždycky viděl upoutávku v televizi a představoval jsem si, jak to bude hororové a mysteriózní, protože prostředí + děj k to,mu prostě vybízelo. No, možná jsem si to měl radši vysnívat dál. Já nevím, je to pilot a kromě té úvodní scény, kdy nás uvádějí do děje a pak těch kazet, kde je ten chlap někde se šamany a relativně mu hrabe (zase to zabili tím, že po nich něco jde a přežili jen čtyři, potom jak se to vyvíjelo dál mám pocit, že tohle nebude mít nic aspoň trochu originálního, ale tuctového a klišovitého jak sviňa. Asi mě mělo varovat jméno Oren Peli, který za tímhle seriálem stojí a já od něj nikdy neviděl žádný dobrý film. No, dám tomu další díl a uvidím, takhle zatím za 2* Btw, fakt uvěřím tomu, že když odborníci nenajdou ztracenou loď v Amazonce, tak že ji téměř bez problémů úplnou náhodou objeví amatéři ve složení lidi od televize + pozůstalí příbuzní. ()

Marbeley (2012) (E02) 

O něco lepší než epizoda minulá, je tady toho víc zajímavého, ale i tak se mi zrovna nelíbí, jakým směrem se to ubírá, ale ještě uvidím, třeba se to posune k lepšímu. I když, od Orena Peliho se to zrovna moc čekat nedá, dokonce v tomhle díle to i chvíli vypadá jak z Paranormal Activity. Slabé 3* Btw, SPOILER už úplně vidím jak ti lidi téměř nebojácně jak spí pod stromy, na kterých je zavěšených tucet panenek... KONEC SPOILERU ()

Los Ciegos (2012) (E03) 

Hm, takže nám tu pomalu všichni oslepnou, všichni se chovají jako banda volů, nikam se to neposouvá, napínavé je tu max to shánění cibulek a i to je tady podáno nedůvěryhodně a nerealisticky, ostatně jako celý díl. Hlavně ten found fooatge tam nedává moc smysl a je tam nějak moc kamer, než by mělo být. U nějakých záběrů člověk ani neví, čí je to kamera. Asi s tím seriálem seknu, i když mě teda zajímá, jak to celé skončí... Ale tak stojí za tím Oren Peli, takže nic originálního to nebude. 2* ()

Reklama

Reklama