Reklama

Reklama

Mrcha od vedle

(seriál)
  • USA Don't Trust the B---- in Apartment 23 (více)
USA, (2012–2013), 9 h 25 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Nahnatchka Khan

Hrají:

Krysten Ritter, Dreama Walker, Michael Blaiklock, Eric André, James van der Beek, Ray Ford, Liza Lapira, Eve Gordon, Tate Ellington, Rebecca Grant (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Mladičká June má spoustu snů a všechny se jí pomalu plní. Když se ale přestěhuje do New Yorku, všechno se začíná kazit. A aby toho nebylo málo, narazí na super otravnou spolubydlící... Pobyt v New Yorku June přesvědčí, že je život plný překvapení. Mohou být děsivá, ale pokud se jim otevřete, změní vám život. Vstoupila do bytu, právě když její spolubydlící spala s jejím snoubencem na jejím narozeninovém dortu. Bylo to to nejlepší, co se jí kdy stalo.
June se stěhuje do New Yorku. Z nového bytu je přímo nadšená. Dostala ho od společnosti, pro kterou má pracovat. Zaplatili jí dokonce přestěhování. V šestadvaceti má vše, co chtěla. I snoubence Stevena, který si dělá doktorát z psychologie.
Po příchodu do práce ji však čeká šok. Firma zkrachovala, protože majitel zpronevěřil peníze. Je vystěhována. V kavárně se potká manažerem, v němž pozná Marka, bývalého skorokolegu. Čtyři hodiny po krachu společnosti už má novou práci. Je manažer kavárny. June ví, že se nesmí vrátit domů. Musí si najít bydlení a postarat se o sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Kejdyna 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto za jeden den, povedenější než podobná New Girl, která se podle mě až moc snaží. Tady je humor nenucený, svěží a jako perličku beru Jamese Van Der Beeka v roli Jamese Van Der Beeka, herce věčně uvězněného v roli Dawsona, který dokázal, že si sám ze sebe dokáže udělat legraci (a takové lidi já mám moc ráda) a kraťoučký seriál příjemně osvěžuje. Určitě se budu dívat i na druhou sérii. 3,5* uvidíme, jak to bude dál. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

První díl mě docela slibně nalákal, pak to ale šlo razantně z kopce. Po první řadě jsem si nebyla jistá, jestli se budu chtít podívat na druhou, ale nakonec jsem to zkusila a musím říct, že nadšená jsem z toho opravdu nebyla. Celkem dobré díly se střídaly s naprosto nudnými (ty teda bohužel převládali). Celkem vzato jsem ráda, že byl seriál zrušen během vysílání druhé řady, protože nesměroval k vůbec žádné pointě. 2* ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na první pohled docela solidní jednohubka. Díky ročníku během kterého začala se určitě nevyhne srovnání hlavně s 2 Broke Girls nebo i s New Girl. Oba zmíněné seriály jsou pro mě zajímavější, i když i tyhle holky mají své kouzlo. Krysten Ritter nepatří a nejspíš ani nikdy nebude patřit mezi moje oblíbenkyně. Přesto se tady s pro mě plně neznámou Dreamou Walker docela dobře doplňují. Nejvíc na sebe ale strhává pozornost Dawson, teda James Van Der Beek. A neskutečně se mu daří hlásit a je vidět, že si to užívá. Takže úvodních sedm dílů bylo fajn a jsem docela zvědavej jak budou pokračovat. - 70 % *** Druhou sérii potkalo pravděpodobně zrušení už po jedenácti dílech. Nutno podotknout, že podle mě, to je přerušení/ukončení zasloužené. Přišlo mi, že partičce okolo Dawsona tak trochu docházel dech a vtip. A laťka šla mnohem níž. Nerad seriály opouštím a většinou je chci dokoukat do konce, takže jsem vlastně rád, že tady za mě bylo rozhodnuto. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po prvních 4 dílech: Zatím takový ten průměr. Řada vtipných hlášek a scén ale na druhé straně taky řada trapných. Hlavní hrdinka Dreama Walker, mě vcelku nepřesvědčila a nějak s ní nesympatizuju. Já sama jako hlavní hrdinku vidím teda Krysten Ritter, která je naprosto úžasná. A mimochodem James Van Der Beek hraje sám sebe? Zajímavý nápad. Úprava 12.09.2012: zhlédnuta celá série a no...je to prostě ten průměr. Nechávám tři hvězdičky. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum je Krysten Ritter, hlavní hrdinka je celkem otravná, ale pořád by se to dalo. Nejhorší je pro mě James van der Beek. Ne, fakt je celkem trapné dělat si srandu z toho, že hrál v šílenosti jako byl Dawsonův svět. A ještě šílenější je padesát tisíc vtipů na téma "nikdy jsem Dawsona nepřekonal". Asi je to seriál přece jen pro fanynky Dawsonova světa, pro nás ostatní tam bude asi příliš otravný. ()

Galerie (159)

Zajímavosti (1)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Přátelé (od r. 1994). (Duoscop)

Reklama

Reklama