Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze uživatele REBARB0RKA k tomuto seriálu (1)

Tajemství kruhu (2011) 

Je to tu zase: parta nepoučitelných fracků, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa; milionkrát omleté připitomělé dialogy. A aby to teda nebyla nuda, pár dílů budou ti mudrlanti čarovat (nebo se o to spíš pokoušet) a pak spojí síly v kruhu, aby nemohli čarovat vůbec. Vynikající nápad! Ze 14 dílů, které jsem zatím viděla, jeden slušný (1x08). Na nějaký souboj dobra se zlem zapomeňte, akce je krotká nebo odfláknutá. Opravdu je to horor... sledovat. ()

Reklama

Reklama