Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze uživatele Vironey k tomuto seriálu (1)

Tajemství kruhu (2011) 

Přijde mi trochu hloupý hodnotit po dvou dílech, takže zůstanu jen u komentáře. Kupodivu to není až takový průser, jak jsem čekala. Všechny ty příměry k Twilightu v recenzích a diskuzích působí jen jako katalyzátor pro všechny prudily, kteří tímto okamžitě celý seriál strhnou a zaškatulkujou jako "přiblblá romantická fantasy". Jasně, není to žádný intelektuální skvost, někteří herci působí dost toporně, příběh taky není nic originálního - srovnávání s Twilightem ale moc nechápu, stejně tak bych to mohla srovnat např. s Čelistma - je tam voda, jsou tam lidi a každou chvíli někdo umře. :) Přeháním, ale všechny ty odkazy na Twilight potencionální diváky buď přitáhnou a zklamou nebo rovnou kategoricky odpudí. Zatím 50%. EDIT 14.11. Po shlédnutí devátého dílu hodnotím 2*, seriál se sice po nudném a nezajímavém úvodu docela polepšil a potemněl, ale pořád je to taková jalovina... ()

Reklama

Reklama