Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze uživatele kklepkaa k tomuto seriálu (1)

Tajemství kruhu (2011) 

Tento seriál, měl být co se týče úspěšnosti druhý TVD. Bohužel musím zkonstatovat, že očekávání (alespoň u mě) nenaplnil. Herecké výkony jsou u některých hrozné. Co díl, to pár nesmyslů. Nejvíc to vystihuje následující věta: "Na duchy jedině s nožem! Tím je 100% zneškodníte." (Zdroj: secretcircle.cz). Ze začátku příšerná nuda s pár triky. Posledních pár dílů se sice seriál trochu rozjel, ale bohužel ani to nestačilo na obnovení pro druhou sérii. Škoda... seriál mě velký potenciál a dalo se s ním slušně pracovat. ()

Reklama

Reklama