Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Aluminium 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako The Vampire Diaries, ale úprimne, vymeniť upírov za čarodejnice jednoducho nestačí. To, že nemám potrebu alebo túžbu vidieť to až do konca, zistiť súvislosti a "ako to skončí" svedčí o (ne)kvalite seriálu. Posledná videná časť no. 3 (chcela som tomu dať šancu kvôli Brittany, no nedá sa). ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Další z řad teen seriálů, který má docela slušně položené základy na to nabídnout dobrou podívanou. Celá dějová línie okolo čarodějů, lovců, duší, démonů - prostě ta fantasy část seriálu - je poměrně chytře a zajímavě zpracovaná a drží si svoji laťku nad hranicí průměru. Rodinná dramata spojená s magií jsou docela nudná a na hranici průměru/snesitelnosti je drží právě ten fakt, že jsou propletena kouzly a kletbami. A pak je tu rovina romantická (tedy vztahy, převážně mezi "teen" čaroději), která je už kus pod průměrem a které je tu bohužel přidáváno zbytečně moc času a "úsilí". Celkově seriál působí strašně chaotické dojmy. Já osobně jsem byl rád za některá jména herců, což byl také důvod proč seriál zkusit, ale faktem je, že taková hlavní představitelka bere tenhle typ role už opravdu na setrvačník. Pro mě osobně je to takový chytřejší Twilight, se zajímavější dějovou linií a docela slušně budovanou atmosférou. Škoda, že se seriál neubírá více fantasy cestou na úkor nekonečných romantických pletek hlavních představitelů, protože pak by se mohlo jednat o velmi zdařilý počin. Takhle, zatím po 17. díle 1. série, se jedná o vesměs průměrnou záležitost. 55%. Do konce seriálu se nic moc nezměnilo, finále zůstalo tradičně pitomně otevřené a nepřineslo žádný mimořádný požitek. PS.: Seriál byl po první sérii oficiálně zastaven. ()

Reklama

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tento seriál, měl být co se týče úspěšnosti druhý TVD. Bohužel musím zkonstatovat, že očekávání (alespoň u mě) nenaplnil. Herecké výkony jsou u některých hrozné. Co díl, to pár nesmyslů. Nejvíc to vystihuje následující věta: "Na duchy jedině s nožem! Tím je 100% zneškodníte." (Zdroj: secretcircle.cz). Ze začátku příšerná nuda s pár triky. Posledních pár dílů se sice seriál trochu rozjel, ale bohužel ani to nestačilo na obnovení pro druhou sérii. Škoda... seriál mě velký potenciál a dalo se s ním slušně pracovat. ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to v dobách opravdu velké nudy, kdy jsem dělal cokoliv jiného, jen ne to co bych měl. Musím uznat, že se vcelku u toho dalo chvíli vydržet, ačkoliv je to skutečně slušný výplach mozku. Každopádně po 14 dílech s naprosto klidným svědomím a nezájmem končím a doufám, že už nedorazí takové období, abych sáhnul po dalších dílech. Pápá Lála. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Byl to docela slušný seriál. Mladý a hezký lidi + nadpřirozeno = patent na úspěch teen seriálu. Ale každý patent se může po čase rozbít a nevím jestli za nízkou sledovaností stál nelogický děj, pomalé tempo uprostřed série nebo i relativně špatné výkony bez nějaké chemie. Technicky zpracováno nadprůměrně. Poslední díly byly už mnohem lepší než rozpačitý začátek a zrovna, když mě to začalo bavit, CW seriál zrušila... Dávám průměrné 3*, pokud se budete někdy nudit a máte pocit, že jste viděli už všechny potenciálně lepší seriály, zkuste i Secret Circle. Ale bombu neslibuju! ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)

Reklama

Reklama