Reklama

Reklama

Conan O'Brien Can't Stop

Trailer

Obsahy(1)

Záznam a pohled do zákulisí komediálního turné po Americe, které připravil Conan O´Brien a jeho stálý tým, po nedobrovolném odchodu z Tonight Show a NBC. Turné vzniklo poté, co NBC ve smluvních podmínkách zakázala O´Brienovi vystupovat televizní obrazovce nebo internetu po šest měsíců. (ThinkGeek)

Recenze (11)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Pro upresneni, to odstupne 45 milionu, ale slo pro celou produkci, ne jen pro Conana. Jinak pro fanousky povinnost, ale i samo o sobe to funguje pomerne slusne. Conan tu ukazuje tu svoji workoholickou, casto pochopitelne nastvanou tvar, coz je jedine dobre. PS.: ze by hral Conan nejak spatne na kytaru mi teda neprijde, jen hraje na kytaru jako back kytarista a tomu to odpovida :) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pohled do zákulisí Conanova turné "na truc" po odpálkování z TONIGHT SHOW. Ten člověk je hyperaktivní workoholik, sebedestruktivní polocvok, komediální génius. Zdravý to není, ale mám ho rád. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Conan je velice silná osobnost a já miluji dobře zpracované dokumenty o tématech, které sleduji, nebo mne zajímají. Takže kde je problém? Jednoduše mě nevzalo uchopení celého filmu a dost jsem se přitom nudil. Ačkoliv Conanovy výstřelky pobaví vždycky a jeho emocionální momenty mají takovou váhu, že kdo jej zná a je obeznámen s kauzou o vyhazovu tohoto slavného moderátora v roce 2010, tak to na něj prostě musí silně zapůsobit. A momenty, když se mihne Jim Carrey nebo Teenacious D taky nejsou k zahození. Takže kde je ten problém? :D No asi v tom turné ve stylu road-tripu, kde tempo polodokumentu zásadně poleví a zkrátka přijde nuda. Zkrátit a byla by to pecka. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Roger Ebert napsal: "To be sure, NBC paid him $40 million in a send-off package, but the Conan O'Brien we see in the film wasn't in it for the money. He was in it because he can't stop." Conan dává výrazu entertainment zcela jasný význam ! ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Conanovy show jsou za *****. Conan skvele baví, kapela dobre hraje, Andy vtipne sekunduje. V tomto dokumentu Conan hraje na kytaru (spatne), sekunduje sam sobe (az to misty nudi) a ve vysledku ani toho skalniho fanouska moc nepobavi... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nelze jinak než chválit, protože Conan O'Brien Can't Stop nemůže být věrnější svému názvu. Conan se skutečně nezastaví ani na chvilku, a dokument působí přesně tak jak má - přirozeně. Kdybych zmínil obligátní "dobrá parta se zkrátka baví a náhodou to zachytily kamery", nemohl bych být vzdálenější od pravdy. Zároveň divák získá dost materiálu pro vlastní představu o Conanovi, resp. utvrdí se v tom, že je to tak trochu blázen (a že zdejší komentující Slasher v jeho květnatější definici není zřejmě daleko od pravdy). 80 % ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Zákulisní pohled při turné, přičemž Conan elektrizujícím způsobem rozproudí nejeden dav, což ho očividně vyčerpává, ale naprosto vystihuje kolotoč talk-show businessu. Hodnocení sráží hudební vystoupení. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Perfektný pohľad na to, ako to chodí v zákulisí najlepšieho moderátora talkshow v súčasnosti. Od jeho pádu až na samé dno, napriek cestou skrz Ameriku, aby sa stretol na svojom tour s jeho skalnými fanúšikmi. Čo by teamCoco nespravil pre svojho šéfa. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Mám hrozně rád pohledy do zákulisí a tento byl okořeněný ještě o vážně dobře napsanou (i když pro hlavního aktéra ne příliš příjemnou) předehru od vedení NBC. Až do tohodle filmu jsem Conan O´ Briana bral jako "toho chlápka, co jde v telce po Jay Leno" ale teď si ho budu všímat víc. Škoda, že v Česku někdo takový chybí. A nesnažte se mi namluvit, že Kraus něco takového dělá, protože - NEDĚLÁ!!! ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Zábery zo zákuslia turné po USA. Moc vtipné to nie je, kto Conana dobre nepozná bude sa nudiť, rovnako nečakajte nejaký zaujímavý road trip. Téma je skôr vážna a hodne sa zameriava na tú kauzu s NBC (je to točené hneď po nej). ()

Reklama

Reklama