Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 3

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (235)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemný rodinný film se spoustou vtipů, emocí, popkulturních narážek pro znalé diváky a gejzírem originálních nápadů, spojených s vědomím vlastní filmovost (ježdění po mapě a podobně). Mupeti jsou v podstatě takovej univerzální lék na špatnou náladu, kterej by měl zabrat snad na každého. Apeluju na rodiče, aby přestali brát svoje děti do kina na mrdky typu High School Musical, Twilight, nebo pohádky Zdendy Trošky a chodili s nimi radši na filmy, jako jsou Mupeti - veselé, pěkné, milé, vtipné, vkusné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S Mupety jsem v mládí zase tak moc nesetkal. Je fakt, že jsem občas koukal na Sezame otevři se, ale většinu času jsem proseděl u Star Treku, Hvězdný brány, Krtečka nebo Pojďte pane budeme si hrát. Každopádně mi příjde hrozně sympatický, že se v Americe najde takový obrovský počet nadšenců, kteří chtějí tuhle pohádku oživit. A co více, tenhle film je neuvěřitelně milej a kolikrát je to fakt naprosto upřímná legrace. Je mi jasný, že hodně tomu dal Jason Segel, který se na filmu z velký části podílel. Je to sympaťák. Je vidět, že to co dělá, dělá z lásky a tenhle film je naprosto přesným příkladem. Nám, Čechům, Mupeti moc neřeknou, ale i tak je tenhle film fakt fajn a jsem rád, že jsem mu dal šanci. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Originální, hravé a totálně meta! Takhle si představuju moderní film pro všechny věkové kategorie. Skvělé songy, parádní camea a zábavná atmosféra od začátku do konce. Je mi smutno, když vidím to hodnocení. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $88,631,237Tržby Celosvetovo $165,184,237Tržby za predaj Blu-ray v USA $30,472,010 //počet predaných kusov 1,186,000Tržby za predaj DVD v USA $34,041,670 //počet predaných kusov 1,616,626║ podarené, neveril by som že ma to až tak chytí, túto partiu som naposledy sledovával na prelome 90rokov, a tento výtvor ma značne pobavil, dokonca aj dojal, milé, normálne povzbudenie v inakosti oproti ostatnej novodobej produkcii, Slovenský dabing sadol /75%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svérázný film, u kterého se dá opravdu zvráceně bavit a připadat si jako dítě i s občankou v kapse. V sále s mnoha dětmi jsme se s doprovodem smáli asi jen my dva a nejsem si jist, zda desítky cameo rolí a narážek dokáže dětská mysl pochopit a akceptovat. Ale mupeti samotní jsou příjemné nostalgické retro, které nechává doma tupý humor plný sexistických narážek a snaží se hrát na vlnu plyšového... ups, já myslel rodinného, humoru. Segelův humor a nápady vložené do filmu jsou překvapivě funkční, někdy neuvěřitelně "jiné" ("to bude krátký film", "to byl výbuch, máme na to rozpočet?"...), takže jejich "nadčasovost" je jistá. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Existenciální drama s "loutkami" a zpěvem, z kterého jsem si vzal dvě cenná ponaučení: 1.) celebrity nejsou lidi a 2.) únos je zcela v pořádku, pokud slouží k finančnímu obohacení. Jinak dabing je zlo a postihl i muzikálové výstupy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JESTLI MUPPETI VYBEROU DESET MILIONU DOLARŮ, - COŽ STOJÍ TAHLE BUDOVA, JEŠTĚ PŘED VYPRŠENÍM SMLOUVY, DOSTANOU STUDIO ZPĚT“..... /// Romantickej vejlet do L.A, jehož jediným cílem bude – přes všechny ty lidský starosti – ZABRÁNIT DEVASTACI MUPETŮ! Lidi ustupujou loutkám a i díky spoustě cameo rolím je to fakt ,,jeblá“ zábava. Písničky – vobčas to vypadá jak v indickým (například... a jen trošičku...ale na každým šprochu, pravdy trochu...), ale (seru na to, že teď budu vypadat dementně!!!) já (můj syn samozřejmě taky!) se bavím! Netradiční humor, plnej narážek, poťouchlejch (debilní slovo) vtípků, kterej mě fak bere! Možná je ve mě kus loutky (pak jsem asi lidská loutka)....nebo su loutkovej člověk, ale spíš bych si mohl fakt připadat jako kretén, kterýho nakazil mladej smíchem. Nikdy jsem nebyl milovníkem estrád. Dokuď nepřišli MUPETI! 4*? No a co! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Od mládí si sahám do rozkroku, když slyším jména Kermit, Miss Piggy nebo Fozzie. 2. Lily má hudební tábor, Barney šmouluje a já chcu vidět, co dělá ve volným čase Marshall! 3.) Thx za titule ,,Sagittario“ a ,,somerset“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Co si budem povidat, je to naprosta kravina. Jestli cekate ted nejaky ale, tak bohuzel, kravina to proste je a nic na tom nezmeni ani hromada camei. Mupety jsem nikdy nevidel, i kdyz je samozrejme znam a nijak toho nelituju. Film chvily hraje na nostalgickou notu, chvilku si zase dela prdel z nejakejch klise, aby jich sem nasledne zase hromadu narval, do toho hromada infantilnich forku a hluchejch mist a sem tam hudebni cislo. Je sice fakt, ze vetsina hercu i plysaku je hodne sympaticka, ale to nic nemeni na tom, ze to je kravina. Navic zbytecne dlouha kravina. Nicmene obcas jsem se pobavil a natoceny to je obstojne, tak proto ty 3*. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "We go live in 3.. 2.. 1.. it's time to play the music !)" Muppeti jsou blázni! Jason Segel je blázen! A vadí to? Vůbec. Loutky válí, nikdo si na nic nehraje, všichni si to skvěle užívají a atmosféra je zkrátka úžasná. Málokdy se stane, že mi ve filmu vůbec! nic! nechybí! Tohle je jeden z těch případu, protože mě vážně nenapadá, co víc bych si mohl přát a proto plný počet, proto jsem to dnes viděl už potřetí, proto jsem se celý film usmíval jako pako a proto se tak hrozně těším na pokračování :) .. maniacal laugh. Maniacal laugh! MANIACAL LAUGH! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický film, který dokáže jistou nostalgii přenést i na ty, kterým se po Muppetech vlastně nikdy nestýskalo. Vtipná hra s klišé a neustálé shazování sebe sama se s trochou toho moralizování nijak nebilo. Opakování některých vtipů nevadí. Zrůdnému dabingu se vyhnout obloukem! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

We Built This City..... Je veľká škoda, že sa nekoná veľká komediálna udalosť ktorú sľubovali filmové ukážky a plagáty. Je to rodinný film a tak sa okrem humoru dostalo vo veľkej miere aj na emócie a rodinné hodnoty. Chcelo by to ešte viac vtípkov, lebo hranie na city a nostalgiu na mňa nezaberalo. Šarm však Muppetom rozhodne nechýba. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Chris Cooper je v roli záporáka lahůdkový, bohužel z děje, vtipů nebo písní už nadšením neskáču. A to i přesto, že muzikály mám ráda, a filmy, ve kterých si jsou postavy vědomi toho, že jsou ve filmu (viz celá série "Road to" s Bobem Hopem a Bingem Crosbym), zbožňuji. A když mě mnohem víc než film mě bavila mupetí reklama od Orange, která běžela před ním, je tu zákonitě něco špatně. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Mahna Mahna! The Muppets Horror Picture Show aneb Don't Dream It Be It... Být víc takových filmů, bylo by na tom světě hned lépe. Loutkový úlet, totální guilty pleasure a gejzír nápadů v plyšovém balení, kdy v závěru snad i ta kroupa ukápla. Kdo řekl, že moc cukru v krvi škodí? ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Emocemi nabitý film. Smutek, radost, strach a štěstí... Muppeti. Písničky. Výlet do let, kdy jsem ještě neměl na starosti nic jiného než co kdy půjde v televizi. I am a Muppet of a Man... ()

Don Jebal

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 45 000 000 $ Otvárací Víkend: 29 239 026 $ (v 3 440 Kinách) Tržby USA: 88 631 237 $ Tržby Celosvetovo: 158 431 237 $ ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jason Segel a Amy Adams se hrozně pitvoří a jsou málokdy vtipní, o jejich muzikálových výstupech ani nemluvím (ten první je přímo strašný), ve scénáři se až mockrát opakují narážky typu "postava ví, že hraje ve filmu, a tak jednou řekne něco o rozpočtu, jednou o jeho stopáži, jindy zase o jakémsi zásadním momentu", takže brzy omrzí... Alespoň že Mupeti jsou dobří a ve chvílích, kdy začnou řádit na plné obrátky (třeba jako při úklidu divadla) neodolatelní. Jenže lidští spoluhráči jim to stále a stále kazí, jediní, kdo s loutkami udrží krok, jsou nakonec Jack Black a Zach Galifianikis. Občasné výstupy různých hvězd(iček) s čestnou výjimkou Jima Parsonse jen a jen ruší.... No, není to úplný průšvih, ale čekal jsem větší srandu. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejsem Mupeťáky nijak zasažený .. tedy těmi původními seriálovými. Ale tady pobavila ta spousta cameo rolí, hlavně David Grohl potěšil. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborný svěží, hravý a nápaditý rodinný film, u kterého se ale tentokrát budou spíš bavit ti dospělejší diváci, protože děti všechny ty odkazy a camea prostě nepoberou. Písničky jsou chytlavý a celkově je vidět, že na tom dělali lidi s láskou a úctou k muppetům a všichni si to nehorázně užili. Jen ty camea mohly být lépe využitý, takhle tam pár slavných ksichtů jen projde a řekne sotva jednu větu. Jinak ale velká spokojenost. ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama