Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 6

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (235)

boro123 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení, ač nejsem žádný skalní fanda Muppets a znám jen pár nejznámějších skečů, v tomhle filmu si mě hned získali nejen svou hravostí. Takovou kupu originálních nápadů jsem dlouho pohromadě neviděla. Písničky jsou taky chytlavé a výborně dotváří atmosféru. Segel, Adams i ostatní camea výborní, i záporák jak má být. Pro mě filmu nic nechybí, naladil mě do výborné nálady, pobavil i dojal, jen víc takových filmů. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Tento film je haluz, ale to o sebe aj vie :-) Použili tu všetky klišé a bohovsky sa na tom zabávali. Samozrejme, pre amerického diváka mali Muppets aj sentimentálne čaro, ktoré v našich končinách nefinguje, ale celkovo sa mi film páčil. ()

Zyne 

všechny recenze uživatele

naprosto uzasny film a to i pro ne fanouska puvodnich Muppetu. film, ktery je naplneny dobrou naladou, uvolnenosti, pozitivismem az po okraj, a misty i preteka. vtipky skvele funguji, hlavni neplysovi predstavitele jsou vyborni (Segel svou prirozenosti kraluje svym scenam, Amy trochu upozadena a Cooper vyborny i jako rapper), camea jsou dokonala (Dave Grohl a Jim Parsons zvlaste), rozdovadena nalada smele a funkcne vystupuje z platna a celkove jde o film, ktery dokaze zvednout naladu. skutecne krasny, vesely a hravy film, drzici se velmi daleko od infantilnosti (: viděno v originálním znění ("Maniacal laugh, maniacal laugh!") ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to zkusil a na smysl Mupetů jsem nepřišel... jediné co bylo fajn, tak sledovat některé oblíbené herce současných sitcomů, kteří se více či méně čas od času ukázali. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie s roztomilými panáčky, kteří si říkají The Muppets. Jde poznat, že je film dělán těm nejmenším, ale i tak jsem si ho já užil. Vychválit musím hlavně hudební čísla, soundtrack jsem si hned po zhlédnutí musel stáhnout.Film je hezky udělan, 110 minut uteče rychleji, než by člověk myslel. 72% ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Chvílemi výborné - hlavně hudební čísla a všemožné fórky, vystoupení Blacka, chvílemi trochu uondané - některé nostalgické scény a hraní na city. Seriál jsem nesledoval, i když Muppety znám, a v tom je asi ten problém, není to pro mě takový kult, abych se bavil u nostalgického vzpomínání. Ale přesto je to celkově fajnový rodinný a zábavný film. Lepší 3 nebo slabší 4 hvězdy. ()

Ondrus 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Neskutečně infantilní a přitroublý film s mnoha zbytečnými hudebními vsuvkami. Pár cameo rolí a docela povedených vtípků to nezachrání. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Nějak si ani pořádně nepamatuju, o co v tom šlo, protože Muppeti. Kdyby tam nezaznělo ManhaManha, dal bych tomu čtyřhvězdu, ale takhle je to fullhouse s výhledem na runway. Určitě je v tom schováné i nějaké morální ponaučení o přátelství a chamtivosti a tak. "The question is: who cares?!" ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Zvrhlosť! Absolútna šialená zvrhlosť rúcajúca všetky klasické možné koncepcie filmu. Segel a Adams, skôr filmu škodia, i keď Amy má parádny hlas. Z filmu nechápem a neverím vlastným očiam a vkusu... ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tohto údajne zábavného a rodinného filmu som si chcel vypichnúť moje uši, aby som nepočul tie uši trhajúce tanečné muzikálové čísla. K tomu absolútne nevtipný a trápny humor a postavy Muppetov, ktoré mi pripadajú neuveriteľne infantilne na to, aby som sa na nich mal zabávať. Pravdupovediac, ani som to nedopozeral do konca, nevydržal som totiž túto formu "zábavy", tak úspešnú najmä v amerických končinách. Zážitok podobný k desaťhodinového maratónu sledovania Teletubbies. Asi pochádzam z inej planéty, pozerajúc na tie relatívne dobré hodnotenia. Čo už, dávam hodnotenie 2/10, dobrovoľne nikdy viac. ()

MAJkLSON 

všechny recenze uživatele

Na pomezí 3 a 4 hvězd. Tetelil jsem se skoro celou dobu co se zpívalo nebo dělo něco šíleného. Mezivsuvky, kdy se mluvilo, jsem se bohužel trochu nudíval. Ale budu na ty Mupety hodný a dám 4! Those songs are fucking perfect! ()

ashtangi odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto strašné! Jeden z nejhorších filmů. Už dlouho jsem nic tak hrozného, nudného a ukníkaného neviděl. ()

JoSte 

všechny recenze uživatele

Pravá nefalšovaná láska k Muppetům, přehled v "popkultuře", skvělý svérázný humor a velice inteligentní propojení Muppetů s realitou. Díky těmto věcem vznikl z The Muppets ohromně vtipný, milý a hřejivý film. Nejvíce ho ocení ti, kteří viděli původní The Muppet Movie (1979) http://www.csfd.cz/film/15494-muppet-movie-the/ a mají aspoň trochu přehled ve filmu/popkultuře. ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem tomu dával šanci, ale fakt to nejde, když už musím přetáčet ty strašný písničky, tak to už je co říct a že vydržím hodně. Nechápu jak se tam mohlo objevit tolik známých tváří, o hlavní mužské postavě nemluvě, asi nějakej zkrat. Ani tomu díděti se to nelíbilo. 4% za snahu ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Krásny film. Všetci moji obľúbení herci v jednom peknom príbehu. Jason Segel opäť ukázal že dokáže napísať scénar a zároveň aj zahrať hlavnú úlohu. ♥ Plus - veľmi som sa potešila keď som tam zbadala Jima Parsonsa a samozrejme aj NPH - moja srdcová záležitosť. ♥ :-) ()

Rokle 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se královsky a byl dojatej jako malý dítě a to Mupety znám jen okrajově. Jason Segel si splnil svůj sen a podařilo se mu Mupety oživit a vsunout je na plátna kin. Kéž by takovouhle poctu svým hrdinům z mládí mohl udělat někdo u nás... Jelikož té jejich show nemohu poslat peníze (zasvěcení vědí), tak jim aspoň udělám jednu laskavost - přihodím pátou hvězdičku - za tu bezvadnou společnost, kterou mi po dobu 110 minut dělali, si to všichni do jednoho zaslouží. 90% (varování: viděl jsem originál, což bude zřejmě důležitý faktor hodnocení, když pročítám ty nářky na dabing) ()

Brousitch 

všechny recenze uživatele

"Mrzí mě, že jsme se s Piggy nemohli vydat do Francie, kam se velice těšila. Měl jsem totiž trochu obavy, jelikož mě tam mají za předkrm." - Kermit the Frog ()

tbb 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se na vlně fenoménu Muppets nevezl. Po včerejšku vím, že asi nikdy nepovezu. Spousta plyšového (?) čehosi v takové stopáži (110 minut) je prostě moc. Sofistikovaně infantilní humor muppetů by možná fungoval, nebýt lidského osazenstva, které bylo pouze infantilní.... ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama