Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 1

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (235)

REBARB0RKA 

všechny recenze uživatele

Mupetí pořady jsem před filmem neviděla a po filmu je ani vidět nechci. Vtipy byly tak maximálně k pousmání a veškeré možné sympatie k loutkám (hlavně ke Kermitovi) přebila neuvěřitelně nesnesitelná Miss Piggy. Rodinné filmy mám ráda, ale tohle mě vůbec neoslovilo. (Zajímalo by mě, jaký by byl film o Jů, Hele a Mufovi) ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Je mi líto. Mupety jsem sice v mládí zažil, ač jenom okrajově, ale tehdá mi to připadalo všechno nějak vtipnější. Možná jsem jenom odrostl a tak je chyba na mém přijímači. No a možná je problém na straně druhé. Spousta pokusů o vtip, ale já se v tom prostě nevyznám. Je to komedie, muzikál, nebo smutný příběh postavičky, která přichází o své oblíbence? Dle mého vkusu je to až moc nevyhraněný snímek. A to rád nemám. Bohužel. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Po zemi jsem se zrovna smíchy neválel, ale zasmál jsem se docela dost ( až se po mě začaly dívat okolosedící maminky ) Moje dcera se kvůli tomu za mě i styděla :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Problém number one a zároveň problém zásadní: Kermit, Piggy, Fozzie, Gonzo and další nemají a troufnu si vsadit svoje nové kancelářské křeslo, že nikdy nebudou mít kultovní status, tak jako ve svojí domovině.....schválně se zeptejte deseti náhodných kolemjdoucích "co, kdo a nebo proč jsou Muppeti?". Chlupaté semínko v naších kotlinách zkrátka nemá potřebnou zálivku a od toho se to celé odvíjí. Unikají nám souvislosti, nechápeme proč a zač, koukáme jako tříkilovej datel....pro odrostlé infantilní, pro drobotinu těžko uchopitelné. Celé je to jedna velká Segelova hra, ale co jsem já měl tu čest s Mupetty, tak vím že umí být lepšími hráči. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Byla tam spousta divných chlupatých věci, který se prapodivně hýbaly, pak taky mluvily a zpívaly (za ten český dabing bych vraždil-hrůza) ty věci měly jména jako třeba Madam deČuně (fuck off český dabing a překlad) a ty věci potřebovali zachránit svoje studio, aby se úplně neproměnili v prach zapomnění. Jak to dopadne, nechť se každý podívá sám. Komedie celkem zábavná, leč ničím se ani nevyšvihla (už jsem se zmínil, že český dabing byl hrůza!!!) jo a v neposlední řadě: ,,VŠICHNI STE NAHATÍ!" :-) ()

Eki 

všechny recenze uživatele

Mupeti jsou sice o několik světelných let lepší zpěváci než třeba Chipmunkové, ale svou otravností u mě byli na podobné úrovni. Taky jsem očekával, že mě více písní chytne za srdíčko. Podařilo se to jen jedné – We Built This City. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jason Segel je velice schopnej scénárista a pokaždý, když se ujme psaní scénáře, stojí to za to. Muppeti maj v sobě rozhodně víc než špetku originality. Gagy jsou občas sice bláznivý, ale díky sympatickýmu humoru nepůsoběj trapně a fungujou na jedničku. Muzikály nemám rád, takže když se tu začlo zpívat, trochu jsem se zděsil. Naštěstí neni písniček moc a maj aspoň smysluplný texty. Člověk se zasměje a příjemně odreaguje - nic jinýho snad ani cílem Muppetů nebylo. Kromě partičky maňásků potěší i větší množství cameo rolí. Pohodová podivaná pro všechny věkový skupiny, čtyři silnější hvězdy. PS: Viděno v originálnim znění, dabing si ani nedokážu představit. ()

denisavary 

všechny recenze uživatele

Muppeti jsem zaregistrovala tak před 5 lety, když bratranec poslouchal třeba 20x dokola "Mahna Mahna", v tu chvíli mi to lezlo krkem, ale teď po shlédnutí filmu Muppeti mě pohltil nostalgický pocit :). Film byl hrozně moc příjemný a usměvavý. Jason Segel patří mezi mé oblíbence už z Himym a tady byl výborný zpěvák a také sympatická postava. Píseň "Man or Muppet" mi utkvěla v paměti... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Veľmi som chcel ísť s hodnotením vyššie ale nejde to. Po úvodnej tretine som bol bol nadšený - a to som doteraz z Muppetov videl len kultové "Mana Mana". Neskutočná kadencia nápadov, chytľavých pesničiek a originálneho humoru ale v druhej tretine ustane a síce sa v závere ešte naposledy vzopne, ale je to už príliš málo a príliš neskoro. Keby som bol fanúšikom seriálu tak isto chrochtám blahom, bez jeho znalosti som sa ale v rozličných odkazoch a postavách dosť strácal. 7-/10 ()

miawallacova 

všechny recenze uživatele

malá role Jima Parsonsona, slepičí verze Fuck you, song "Man or Muppet", který si pobrukuji ještě několik měsíců po shlednutí filmu... A mnohem, mnohem víc mne mile překvapilo na této taškařici. Já se božsky bavila, proto dávam 4**** ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Hups. Asi největší hloupost, kterou jsem z mladické nerozvážnosti zakoupil na modré placce. Kdybych se, já blb, líp podíval, že je to muzikál, mohl jsem si ušetřit solidní dávku rozladěnosti. No, couž. Dvě, za NAŠTĚSTÍ občas se objevující dobré frky. Ale znovu už ne. ()

stratocasta 

všechny recenze uživatele

Když se přede mě v Seattlu posadily dvě slečny Piggy (eufemismus), věděl jsem, že mě čeká neobyčejný kulturní zážitek. Ještě než se objevil Waltův zámek, holky už v sobě měly pikslu máslového popcornu. Že jim chutnalo, jsem poznal během camea Neila Patricka Harrise, jež doprovázelo mohutné souznění kvikotu a odříhnutí. O hvězdu míň za to, že tam nebyl Bert a Ernie. SHUT UP! Já vim, že to je jiné univerzum. ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Kadence kreativity tohoto filmu je víc, než obstojná a když k tomu připočtu to, že bych některé momenty sám natočil úplně stejným způsobem(nebo bych se o to spíš pokusil), musím hodnotit nadprůměrem. Mna Mna. ()

Kejdyna 

všechny recenze uživatele

Ani o ťuk víc. Možná je to tím, že jsem podle zdejšího hodnocení čekala dobrý film, možná tím, že neznám původní Muppety nebo faktem, že je mi víc než pět let, ale tohle byla prostě nuda v čele s nejtrapnějším rapovým číslem všech dob (to opravdu mysleli vážně?). Plejáda slavných osobností byla sice slušná, ale to nezachrání více méně trapné vtípky, těch světlých momentů je tam opravdu pomálu. Čekala jsem víc. Navíc tu pitomou písničku už nikdy nevyženu z hlavy. Manamana. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej, tak jsem jednou vstal, abych se podíval na Sezame, otevři se. Tehdy mě to hodně zklamalo, tak jsem tento směr zavrhl. Ovšem pak jsem v Odvážných palcích slyšel recenzi na nové Mupeťáky a znělo to dobře. Tak jsem to prubnul. A musím říct, že prvních 30 minut to byla kulometná salva bláznivých vtipů, která mi přišla celkem fajn a originální. Pak se vtipy rozmělní a je velká škoda, že se víceméně vystřílí v první půlce. Každopádně Mahna, mahna a některé scény si rád někdy zase pustím. ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela zklamání po stránce scénáristické. Působilo to na mě víc jako doják, než jako komedie... Mám v plánu to ale sjet znovu, tak mě to třeba napodruhý chytne. ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama