Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 2

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (235)

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem to nečekal. Je vidět, že Segel má spousty kámošů všude možně, protože to obsazení snad už populárnější pro dnešní dobu být nemůže. Skvělé songy a hlavně nevtíravý, příjemný a milý humor je silná stránka tohohle filmu. Rozhodně se dá doporučit dospělým i dětem co rádi rodinné filmy. I když Mupeti děti asi tolik nepobaví a pokud ano, můžu 100% říct, že z jiného důvodu než starší obecenstvo. 74% ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Zajímavá taškařice, u které se divák pobaví, i když Mupety moc nezná, což je i můj případ. Příběh je takový obyčejný, ale to co film opravdu táhne jsou hudební pasáže, které vás příjemně dojmou nebo skvěle pobaví. Jako novodobý "restart" Mupetů určitě vydařený počin. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

Mapetom som pred tým nejak pozornosť nevenoval, videl som pár kultových scénok ale to je všetko. Filmový počin je vcelku fajn, i keď muzikál nieje moj obľúbený žáner. Pekné piesne, i podarené vtipné postavičky. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tak toto můj šálek kávy nebyl. Mupeti mě nebaví a jsou nudní. A navíc maňáskové divadlo už dávno vyšlo z mody. Pochybuji, že by se za takové představení vybralo tolik peněz. Já osobně bych nedal ani cent. Dávám jednu hvězdu za odvahu tvůrců točit film s hadrovými maňáskami v 21. století. ()

hamir0 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to rodinný film a že popkulturních narážek a pomrkávajících kameí je tam plno, ale stejně jsem od toho čekal něco víc. Víc humoru, zajímavější děj a víc humoru. Takhle jsou to slušné, ale vcelku obyčejné tři hvězdy. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Išiel som do toho bez absolútneho vedenia o predošlom seriály a dostal som veľmi dobrú rodinnú komédiu. Nemám rád muzikály, ale tu sú celkom dobré piesne, ktoré sa dajú prežiť. Škoda hlavných dvoch hercov Jasona Segela a Amy Adams, ktorý tu absolútne nepasujú a ich mimika a proste všetko ma po celý film neskutočne štvalo. Jediný herec, ktorý tu fest patrí a je dobrý je Jim Parsons. Ten si to úžasne užíval! Môj celkový dojem z filmu je, že je výborný na nejakú večernú oddychovku s deťmi. ()

marusenka 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděla, nevěřila jsem, že to může být takhle fajn film. Pohodový, songy návykový, prostě super rodinný filmek, který nenásilnou formou sděluje i nějaké to poslání. Mít děti, jdu na to s nimi do kina! ()

Brumlak 

všechny recenze uživatele

Je nutné je zkrátka pochopit, tolerovat a přijmout jejich hru. Jinak to nezvládnete. Je to dětský film a pro děti je naprosto originální a vhodný. Je tam poučení, jsou tam gagy. Ale rodič se nebude nudit. Vše je vyvážené a pro fanoušky filmů jsou tam různá camea. Navíc je to prostě výlet do minulosti pro dříve narozené. Kermita měl a stále má každý rád. A miss Piggy jakbysmet. Budete se bavit a dokoukáte to. To vám pravím. ()

Mabfred 

všechny recenze uživatele

Ohromně příjemný a zábavný rodinný film - dobře jsem se bavil, několikrát i velmi upřímně zasmál a pro loutky (a muppety zvlášť) mám zkrátka slabost! ()

Agneszka 

všechny recenze uživatele

:D Ježiš to je taková kravina :D... Prdkasíny :D. Začátek mě moc nebavil a dokoukala jsem to jen díky manželovi, který mě donutil. Ale druhá část mě extrémně bavila a téměř jsem se nepřestala smát. Možná jsem se jen musela naladit na tento typ humoru. Těžko říct. Je třeba počítat s tím, že je to blbost, ale moc pěkná blbost :D ()

rottenpolo 

všechny recenze uživatele

Nechápem troj a štvorhviezdičkové hodnotenia, päť hviezdičkové som našťastie nezahliadol :D Je to trapas, hlavne tí herci. A že komédia ? Zasmial som sa až 0-krát. Dej o tom ako sa bábky ženú za peniazmi, lebo ináč ich životy nebudú mať zmysel je proste tak trochu absurdný. Nevhodné pre deti podľa mňa. Mám rád rozprávky, ale toto bolo moc na mňa, čakal som že ma to bude baviť a že to bude fajn, no čo už. ()

J.Cobra 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho nic velkého. Prostě jsem chtěl na ně jen trochu zavzpomínat... i když si je ani moc nepamatuji. Spíš Sezamovou Ulici. Ale i přes rozpačitý začátek si mě film získal. Mám z něj skvělý pocit. ()

tunackova 

všechny recenze uživatele

Mupeti naprosto předčili mé očekávání. Vzpomínky z dětství společně s opravdu chytlavými písničkami a pestrobarevným hereckým obsazením si vážně zasluží možná i více než jen 4 hvězdičky. ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Příjemně plyšový film se spoustou báječných cameo rolí. Starší mupeťácké kousky neznám, ale u tohohle filmu jsem se dobře bavil. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

Špatnej vtip, kterej totalně dodělává českej dabing(zlo). Tohle jde bohužel naprosto mimo mě. "Celebrity nejsou lidi" ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Segel, Adams, Galifianakis, Arkin, Trejogoldberg, Gomez, Glover, NP Harris, Blunt, Jack Black, Gervais, Parson, Jeong, Cooper, Crystal, atd. Na to jaká infantilní ptákovina Mupeti jsou je to vlastně docela oddechová sranda. ()

Fíkus 

všechny recenze uživatele

Opět pure pleasure... A paradoxně zase s produkce Disney, ke které mám (v současné době) osobní odpor. Jenže Jason Segel a spousta dalších lidí, kteří v mládí muppety milovali a teď jim složili úžasnou poctu. Thank you, Jason! A jak píše jeden komentář na YouTube: Až tenhle film vyjde na DVD, průmysl s antidepresivy to může zabalit . ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama