Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (141)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Konečně po všech těch Babicích, co v televizi najdete, pustili ke slovu odborníka. Zdeněk Pohlreich předvádí své typické umění založené na minimalismu kuchyňského prostředí a stavěné na kvalitě surovin, jejich dostupnosti a poměru ceny. Navíc se dočkáme i jisté osvěty a tradičního Pohlreichovského humoru. Ovšem, co mi nikdo nevysvětlí, který manažer nacpal do jeho pořadu Halinu Pawlovskou. To i Gejza ze statku by zpovídal Zdenka Pohlreicha lépe, pokud už to v pořadu musí být. Proč je to tímto zmrvené, nevím, ale beru to jako nutné zlo, které musím překlenout, abych se více dozvěděl o vaření a o Zdeňkovi Pohlreichovi. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Uf, zaplaťpánbůh za něco takového... Takový pořad jsem přívital s otevřenou náručí... Škoda je toho přemrštěného PP a délky reklam, al.....e tak to dneska je ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Kultura zacházení s jídlem v drobnohledu řeřavých uhlíků. Češi maso tradičně moc neumí a pokud se chcete naučit i něco jiného než smažené podrážky a dušené blafy, musíte občas kouknout i jinam než do kuchyně vašich babiček. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/dochucovat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ačkoliv si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že ugrilované podrážky nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich už začína byť nudný. Keď chodil s reláciou "Ano, šéfe" po českých reštauráciach a každú z nich podrobil nekompromisnej kritike, tak vtedy to bolo niečo nové, svieže, originálne. No časom už zrejme bolo čím ďalej ťažšie nájsť podnikateľa, ktorý si nechá od neho na seba a svoj podnik kydať pred celým národom. Holohlavý majster sveta vo všetkom Zdeněk P. totiž každému dal pekne do tela a to hodne nevyberanou, vulgárnou mluvou. Malo to celkom šťavu. Teraz už skľudnil svoj slovník a hrdo predvádza ako si opiecť vonku, na zahrade, kus mäsa v kuchárskej relácii "Šéf na grilu". ** ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Grrrrr! K čemu mi je se rozmyslet jak co dát na talíř, když to hnedka stejně sežeru. Nic víc vidět z toho pořadu nepotřebuju. Když budu chtít radu ohledně grilování, zajdu si za tátou. UPGRADE 16.11.2011: Tak jsem nedávno zjistil, že tátovi se pořad líbí a má dokonce i knížku... K tomu já nemám slov. Ale za svým hodnocením si stojím, jako vždy... ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Jako každý chalupář i já rád griluju, takže mě to oslovilo. Pohlreich je pořád ještě vtipný, i když už to není ono, Holina Obrovská je pořád trapná, i když už je dost ovadlá, vcelku příjemné koukání. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Umírněnější Pohlreich, ale také o dost nudnější. Nemá totiž komu nadávat, koho peskovat a být za pana důležitého a pochopitelně ani nehláškuje. Že v podstatě vaří blivajzy, to už je vedlejší. Tady se nám předvádí, jak to roztáčí u grilu. Hodně stereotypní náhled na kulinářské umění mistra grilu. V podstatě se u toho dá usnout, a nijak mě to nenavnadí jít si do přírody něco ugrilovat. Serioznost Pohlreichovi až tak nesedí a jeho anabáze do restaurací jsou z diváckého hlediska "výživnější". Jeho mastné blafy z grilu jsou tak akorát peklo pro žlučaře, ale Rajko Doleček odborný dohled nad pořadem neměl. Místo toho je tam nechutná Halina Obrovská. 40% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako "milovníka" dobrého jídla (kvalitních steaků... ANO, jsem toho názoru, že kdo nejí maso je "podezřelej") a požitkáře, se vším, co k tomuto označení neodmyslitelně patří (ne nutně za každou cenu vždy spojovat s jídlem :o)) je tento pořad vlastně za trest. Sledovat totiž Zdeňka Pohlreicha při přípravě těchto "božských pokrmů" má za následek, že přijít ke mně domů, (v momentě kdy koukám na tento pořad), musíte mít silný pocit, že u mě musela nevyhnutelně propuknout epidemie slintavky. Co dodat k samotnému pořadu a Zdeňkovi Pohlreichovi?! Snad pouze toto. Mám rád (obdivuji) všechny ty, kteří něco v životě dokázali, jsou skutečnými odborníky ve svém oboru, jsou ochotni se s námi o své nabyté zkušenosti podělit a v neposlední řadě jsou schopni, to nám (široké laické veřejnosti) srozumitelně podat. Potom jim i tu "skrytou" reklamu odpustím, (zvlášť, když je to na tak lahodný mok, jakým bezpochyby pivo je). Pravda, JÁ před Budvarem dávám přednost plzínce, ale to je věc názoru. Pokud to navíc podávají mluvou sobě vlastní, se smyslem pro humor, který je navíc naladěn na podobnou notu jako ten můj, nezbývá než říct....DÍKY Zdendo, drž se a slibuju (až budem na chatě příště grilovat), že si vzpomenu na tvoje slova, "že tomu 1-ročnímu pašíkovi to nemůžu udělat a "sprasit ho". Ostatně tím bych "nezneuctil" pouze jeho, ale řádně to posral hlavně sobě a to bych opravdu nerad. * ubírám za ty "vsuvky" (rozhovory s H. Pavlovskou). Nemám v podstatě nic proti samotné myšlence, že se dozvídáme začátky Zdeňka Pohlreicha, co ho vedlo k tomu stát se kuchařem, názory na současnou kvalitu českého pohostinství, ale jsem toho názoru, že do toho formátu to nepatří.(ne v takové míře). Zdendo, napiš životopis, kdo bude mít zájem ten si ho přečte (já určitě ano), ale zde se drž jídla jako takového. Všeho moc škodí (jak už to tak bývá, někdy je méně více) a pokud by se to ubíralo tímto směrem, mohlo by mít hodně lidí pocit, že už je "PŘEPOHLREICHOVÁNO"...... a to bych nerad. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Keďže "šéf" skultúrnil svoj prejav, nie je ho treba vypípať. V poslednom čase sa roztrhlo vrece s podobnými reláciami, táto však patrí k tomu vydarenejšiemu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Miluju letní grilovačky, takže v tomto případě jsem si dokázal užít i tento pořad Zdenka Pohlreicha. Jasně chyběli mi ty jeho peprná slova, ale zase oči měli hotové hody a sliny se jen sbíhaly. Je to prostě frajer a je jen škoda, že se teď dal hlavně na debilní reklamy… ()

Reklama

Reklama