Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (141)

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Šéf na grilu nemá takový potenciál zábavnosti jako Ano, šéfe!, protože se jedná v podstatě o klasickou kuchařskou show. Obsazení Haliny vnímám jako jednoznačně největší šlápnutí vedle. Přesto hodnotím vcelku vysoko, protože vše zachraňuje Šéfův um a vtip. No a kde jinde uvidíte Pohlreicha používat kečup?!? ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá zahradní kuchařina – nic víc, nic míň. Vezmi maso, hoď ho na gril, nakrájej rajčata, obrať maso – Prima mohla ještě strejdu Zdendu nechat spát a připravit schéma hodné jeho nejen kuchařských, ale především improvizačních kvalit. Křížový výslech vedený velrybou českého šoubyznysu Halinou Pawlowskou je zajímavý z hlediska získání trocha historických faktů ze života „šéfa“ Zdeňka, ale její účast samotná je alespoň pro mne značně nežádoucí. Závěrem nezbývá než dodat, že Pan Pohlreich má ten dar z hůry, díky němuž nenudí, ani když otvírá láhev vína, ale samotný formát pořadu pro něj není tím pravým ořechovým. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Umírněnější Pohlreich, ale také o dost nudnější. Nemá totiž komu nadávat, koho peskovat a být za pana důležitého a pochopitelně ani nehláškuje. Že v podstatě vaří blivajzy, to už je vedlejší. Tady se nám předvádí, jak to roztáčí u grilu. Hodně stereotypní náhled na kulinářské umění mistra grilu. V podstatě se u toho dá usnout, a nijak mě to nenavnadí jít si do přírody něco ugrilovat. Serioznost Pohlreichovi až tak nesedí a jeho anabáze do restaurací jsou z diváckého hlediska "výživnější". Jeho mastné blafy z grilu jsou tak akorát peklo pro žlučaře, ale Rajko Doleček odborný dohled nad pořadem neměl. Místo toho je tam nechutná Halina Obrovská. 40% ()

Prechytraly 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich nejenom perfektně ovládá své řemeslo, ale má i talent na předávání svých zkušeností poutavou a zábavnou formou. To potom i tak zarytý odpůrce vaření (nikoli konzumace !!!), jako jsem já dostane chuť zkusit si uplácat nějaký ten hamburger. Z celého pořadu voní maso a kvalitní suroviny a intermezza s masitou Halinou Pawlovskou přináší zajímavé "zákulisní" informace ze života člověka, který práci s jídlem zasvětil celý svůj život, a od kterého se máme hodně co učit. Za to mu potom odpouštím i "nenápadný" product placement, reklamy a další komerční pitominy. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Původně se před spoluprácí s Halinou Pawlowskou uvažovalo o Františku Ringo Čechovi, který měl v pořadu vystupovat coby zvědavý soused. (Fenk)

Reklama

Reklama