Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (368)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly tak podobně dobré, fajn lesní naháněčky, třetí díl se teda moc nepovedl, tam už jsem se tak nebavil, ale přesto jsem si jako "fanda" této série nemohl nechat tento prequel ujít. No, musím říct, že ti, co tomu dali maximum, se snaží být jen zajímaví, protože normální člověk tomuto nemůže dát plný počet. Zpočátku to snad ani nevypadalo tak špatně, klasický úvod pro tyto filmy, úvodní kecy, X lidí se přesune z klidného místa Y do méně klidného místa Z a rozjede se klasický scénář pro tyto filmy. Nevadí mi, že to tu bylo už milionkrát, baví mě to. Vždycky jen doufám, aby byla aspoň trochu dobrá atmosféra a co nejméně blbostí, ale jen velmi zřídka se dočkám. Tady jsem se nedočkal. V druhé polovině se totiž kupí, kupí a kupí takové nemožné situace, že mi prostě zůstává rozum stát, jestli nejsou autoři retardi, že můžou natočit film s takovým množstvím dementních scén. Na druhou stranu se některé momenty povedly a místy to bylo i celkem napínavý a a dost nechutný, ale prostě to, co tam ty postavy občas nacvičovaly se fakt vidí jen málokdy. No a ten konec, ta úplně poslední scéna, tomu nasadila korunu. 40% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je na mě celkem moc. Začátek v blázincu ujde, zimní koncept se svou počáteční fází těžce vykrádá Cold Prey, no degenové, kteří už umí zacházet s mašinama pomalu všeho druhu, mě poslali do kolen. Potěšující můžou být dvě nechutné torture scény, což já osobně zas až tak nevyhledávám, takže celkově nad dvě jít nemůžu, i když o moc horší než trojka to není. Pro laiky a týnejdžry pořád v pohodě, pro znalce skoro zbytečné se na to dívat. 45% ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

ty dva obrovské kiksy (jo, bylo jich tam víc, ale tyhle mě nejvíc praštily do očí), co scénáristé předvedli v závěrečné zhruba půlhodince filmu, jsou prostě neodpustitelné.. opravdu upřímně jsem se při nich smál.. přitom do té doby to bylo s vypnutým mozkem možná i na 3 hvězdy.. když se nad tím ale zpětně zamýšlím, tak to celé bylo neskutečně laciné, debilní a ještě jednou debilní.. zvlášť neustálé ječení všech postav v situacích, kdy dávat o sobě vědět hlasitým řevem na všechny strany, je to nejhorší, co mohou dělat, je známkou vyspělosti celého filmu.. korunu tomu všemu pak nasadí věta "ztratila jsem pohrabáč, musím se vrátit a najít ho, je to dobrá zbraň, potřebujeme ho" jedné z hrdinek ve chvíli, kdy se jim konečně naskytne šance utéci.. bojově zmalované ksichty hlavních hrdinek v závěru jsou pak už jen krásnou sladkoironickou tečkou za celým tímhle představením.. jo a ještě něco - když už tam bylo tolik pěkných bab, chtělo to pořádný kozy.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bol jeden z najtrapnejších slasher horrorov, čo som v poslednom čase videl. Tá banda mladých blbcov a tupých kuriev mi bola tak protivná, že som si prial, aby som ich mohol sám rad radom utĺc kladivom alebo zmasakrovať sekerou. Najmä na tej hnusnej afro-americkej lesbe by som si zgustol. Našťastie ich všetkých vykántrili tí traja zdegenerovaní, retardovaní bratia. "Wrong Turn" na mňa nikdy nedokázal zapôsobiť. Štvrtá časť je suverénne najslabší diel tejto primitívnej série. Pri jej sledovaní som ani na chvíľu nezavetril "Pach krvi", celý čas som cítil len nechutný pach nepodarenej, zbytočnej filmovej sračky. * ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Čtyřka Wrong Turn je rozhodně unikát. Na slasherové scéně po roce 2000 nepamatuju něco tak opravdu tupého. Jedna nesmyslná scéna střídá druhou, hlavní postavy jednají proti logice a nad vším tím paskvilem bdí ruka impotentního scénáristy/režiséra O´Briena. Nicméně horrorově je to celkem dobře zvládnuté a s velmi milou a nečekanou lekačku nakonec nemůžu jít pod 2*. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)

Reklama

Reklama