Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Recenze (542)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Obrácené díže na těsto z Full Monty nám vystřídaly pekáče buchet, ale poselství je de facto stejné. I striptér může mít city.. Dřina v posilovně, solárko, bolestivá depilace a lámání si hlav s choreografií vyváženy mottem sex, drogy a rovnání zmuchlaných bankovek. Vyložil jsem si to tak, že dlouhodobě tohle řemeslo můžou dělat jen prostoduché lopaty, ale zase, někdo to dělat musí.. Soderberghův řemeslný standard je sice v rámci konkurence nadstandard, ale jinak je Magic Mike prázdný jak peněženka striptéra s bílou chlupatou prdelí.. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Zase ten hype! Hrozná banalita, kterou ale nahoru tahne dříč Tatum a slizounek McConaughey. Holky ve Velkám sále na KVIFF ječely solidně! 70% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Bez kalhotek. Oh. Slint./// Tatum je božský (tanečník) a Soderbergh natočil nejen zábavnou, vtipnou a vzrušující podívanou pro obě pohlaví (tzn. pro muže a ženy, Jiříčku), ale taky chytrý a perfektně nasnímaný (ta kompozice obrazu!), sestřihaný (neskutečná dynamika) a ozvučený film (efekty u show, výběr songů+McConaughey zpívá!)./// Ta psychedelická scéna, kdy Adam souloží a modré světlo se mění s červeným a po pokoji pobíhá prasátko, je geniální./// Jediný film, u kterého by 3D mělo smysl! :p Po druhém zhlédnutí: se smutkem v oku musím konstatovat, že kouzlo se poměrně znatelně vytratilo. Fuck this mirror like you mean it. [Kino] ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Čekala jsem ničím neoriginální, podprůměrný film s hlavním hrdinou, který mě kvůli Channingově obsazení bude iritovat, dočkala jsem se sice neškodného, jinak ale docela sympatického snímku s pohlednými představiteli mužských rolí, z nichž snad žádný nepůsobil nepřirozeně. Což jako heterosexuálně orientovaná žena nemůžu hodnotit jinak než pozitivně. [47th Karlovy Vary International Film Festival] ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Soderbergh opisuje osmdesátkové schéma s takovou přesností až to hezké není, ale komu to vadí? Magic Mike je letní jednoduchá a přímočará zábava, která svůj účel pobavit plní do posledního puntíku. Ještě, že si to s tím věšením filmařiny na hřebík Steven rozmyslel. Ps: z Tatuma si už srandu dělat nebudu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ono to nebylo zase tak hrozné jak jsem se bál, vlastně to byla slušná romantická komedie. McConaughey se očividně našel v roli záporáckých psychoušů. A aspoň víme proč se Tatum dal z tohohle na herectví... vydělá a pak bude dělat nábytek na míru. :) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová oddychovka, od které jsem po pravdě po stránce příběhové moc nečekala, a spíše jsem se jako asi většina ženských tady, chtěla pokochat :)) Nakonec to ale není žádná typická předvídatelná odrhovačka o klukovi, co byl chudý a tak si velice nerad přivydělával striptýzem, a jak nakonec ke štěstí přišel.. Ani ta romantická linka není vlastně vůbec přeslazená, takže film je pro mě vcelku hodně příjemným překvapením. Channing si vedl dobře, i když já bych strkala bankovky spíš Alexovi :) Jediné opravdové mínus celého filmu je obsazení McConaugheyho. Ten chlap prostě špatně vypadá, a ještě neumí hrát. Na něj bych při vystoupení patrně házela rajčata, kdepak bankovky. Navíc ve filmu mezi kluky nezapadl. Co taky trochu zamrzelo byl konec. Když už se příběh rozjel, tak se najednou objevily závěrečné titulky.. Zkrátka takové nemastné neslané nic. Ale na druhou stranu musím vyzdvihnout psycho záběry, kdy se Adam (A.Pettyfer) sjel, to byla taková psychedelická lahůdka. Dala bych 5*, ale kvůli podivnému zakončení a McConaughemu budu přísnější. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Soderbergh classic. Syrové ala Traffic. V rámci žánru maximálně autentické a nechybí fascinující pasáže bez hudby, brilantní "off the chart" dialogy, nažloutlé depresivní kamerové filtry. Je to v podstatě romantická komedie s některými tvrdšími scénami, ale i jednoduchost dokáže Soderbergh zabalit do znamenitého obalu. Některé pasáže zkrátit (pro pánské publikum příliš zdlouhavé a nezáživné), ale jinak je to kvalitní přírůstek. Herecky brilantní, hlavně McConaughey a Tatum. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - překvapení. Od tohoto filmu jsem naprosto nic nečekal, pustil jsem si jej jen proto, že jsem neměl náladu na nějaké drama a chtěl jsem prostě a jednoduše film, u kterého bych mohl vypnout. Navíc, věděl jsem, o co tam jde, takže jsem si říkal, že byť mužský striptýz pro mě fakt není zajímavý, budu se jim moct alespoň smát. Jenže nebylo kdy, protože mě pohltil ten jednoduchý, ale na všech rovinách fungující příběh. Od hlavní linie po ty vedlejší (Olivia Munn) vše do sebe krásně zapadalo a fungovalo a já jsem si říkal, že to není to, co jsem očekával (hodně blbý film, kde se namachrovaní týpci budou svlíkat). Křivdil jsem tomuto snímku, ale já dokážu přiznat, když se spletu a tady jsem se spletl. Poklona jde především režisérovi, že dokázal tento námět zfilmovat tak, že ani chlap se u tohoto filmu nemusí nudit (a ono začít film s polonahou Olivii Munn taky nebyl špatný nápad :-)). 80 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Není to ten film o tom, jak měl někdo sen a šel si za svým a vřeštící dámy to v prvních řadách nedávaly. To by za kamerou nemohl sedět Steven Soderbergh. Prezentace břišních svalů pak jde hlavně Matthew McConaugheymu, kterému navrch solidně šlape i herecké poloha, na což si teď musíme (já velmi rád) zvykat. Soderberghovi nápady a ambice rozhodně nechybí. Tím, že nejede ryze v hollywoodských šablonách, musí dostat body navrch. (Ne)překvapivě inteligentní zábava. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekala, ale jde o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem zatím v letošním roce viděla, už dlouho jsem se tak nenasmála a smálo se celé kino (složené především z ženského publika). Snad neexistuje možnost, že by jakákoliv žena odcházela z kina nespokojená. A navíc, nejen, že je to děsně zábavný film, ale je i chytrý. Soderbergh se snaží vyhnout všem žánrovým klišé a když už to vypadá, že film přece jen sklouzne k šabloně podle Hollywoodu, tak Soderbergh to vždy zvládne vzít nějakou oklikou. Nejslabších je asi posledních dvacet minut, kdy film začne hrát trochu na vážnější strunu, ale i tak jsem se královsky bavila. Herecky přesné. Matthew McConaughey vládne a Channing Tatum? Magic Mike je zatím nejlepší a nejlépe zahraná role v jeho dosavadní kariéře. Výborná chuťovka, která se bude často promítat na dámských nočních jízdách. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který snad vzniknul jenom kvůli tomu, aby se v něm mohli sexy herci svlékat a holky u toho mohly vlhnout. Příběhově naprosto o ničem a ani Soderberghův civilní přístup moc nepomáhá. Aspoň, že ti herci si odehrají, respektive svlečou, svoje. 50% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je spíše pro ženy. Já si v tomhle fakt moc neliboval, tak jsem se snažil najít někde humor, ale asi jsem špatný hledač, protože nic tomu podobného jsem nenašel. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Magic Mike je striptér a knihy používá jen jako zátěž k narovnávání bankovek, které mu na place přihopkají v kuličce k obnaženému zadku. Tenhle snímek je Sodenberghovou satisfakcí všem ženám, které se s příteli/manžely/milenci dívají po nocích na nekonečné kriminálky a přisprostlé komedie s anorektickými blonďatými bohyněmi, v bikinách se producírujících po pláži: pokud vidíte tento snímek v dvojici s něžnou polovičkou, nemůžete pak na svalnatá těla hlavních hrdinů říci ani prd. Pro ženy s láskou, režisér. P.S. Pořád nechápu, proč mě to tolik bavilo, Stevene. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Anachronický a pritom súčasný, podľa ratingov pochválne ohlasy vyvolávajúci, ale predsa nezávislý a čo viac-rôznorodo interpretovateľný, taký je ďalší-subverzívny príspevok na tému "potlačovanie identity" od kráľa filmových prevlekov, ktorý sa po kauzálnych procedúrach účelne rozširovaného strachu v "Nákaze" opäť navracia k dezintegračným, avšak tu o dosť menej pesimistickým paralelám z "Girlfriend experience." V tomto prípade nejde o v ilúziach uväznenú eskortnú spoločníčku čo by odraz povrchnosti/otupenosti jednej generácie, ale o dvojicu atraktívnych chlapcov "z dola" ktorých sociálne/rodinné pomery nabádajú k príležitostným vystúpeniam v strip klube. Viem, znie to akokeby sa utváral ďalší hlupučký variant "Flashdance", ale ide len o prchavý dojem kedže sa tu stretávajú dve odlišné povahy ktorých spočiatku drži pohromade práve ono pódiové predvádzanie sa aby nakoniec aj tak došlo k predaniu štafety a následnému odlúčení ako pri seriózne mienenej športovej dráme. Pokúšavú neurčitosť posiľuje aj fakt, že diferenciácia rolí je tu asi to jediné jednoznačné, Adam-najskôr zdráhavý nýmand nikým nepoznaní, neskôr pravidelne drogami posilnení, sic ženami obdivovaní, no dlhmi zaťažení živel naivne veriaci v niečo, čo nemá dôstojnú budúcnosť a na druhej strane Mike-od prvej minúty idol/vodca tanečných čisel i párty záťahov ktorý po niekoľkých incidentoch, rozhovoroch, stretnutiach v srdci prebúdzu túžbu žiť inak. Ako už bolo v inom kontexte spomenuté-protiklady k sebe sa priťahujúce (tu bez akéhokoľvek gay iskrenia), rovnakú životnú daň splácajúce, ale napokon kľúčovými rozhodnutiami navzájom sa odlíšujúce. Zrozumiteľné a pritom vôbec nie jednoduché. Ostatné aspekty, či už formálne alebo obsahové sú len čisto autorským hrajkaním sa, ktoré hlavne priaznivci štýlu S.S. náležito ocenia. Dômyselné kompozície, prepínanie medzi jednotlivými prístupmi snímania, čo do obsadenia ženskej predstaviteľky atypická romantická línia kde sa objektom sympatii vyrysovaného fešáka stáva nevýrazné dievča až po ochotu vyjsť v ústrety aj "nehľadám tam niečo, čo tam nie je" divákovi a pritom ostať sám sebou. To sa často nestáva a ja zas preháňam. P.S. McConaughey konečne skóruje, jeho nabudený Dallas je doslova zlatým klincom večera. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že u filmu kde se to jen hemží nahými zadky, jejichž majiteli jsou pánové, vydržím až do konce. Soderberghovi musím vyseknout poklonu. Pro mě jednoznačné překvapení. Navíc zjištuji že Tatumovi, přestože si jde docela často zaplavat do uslzeného romantického rybníka, podobné role seknou. Plusem Magic Mika rozhodně je že postrádá jasný a dopředu daný mustr, takže divák nedokáže odhadnout co se v následující scéně přihodí. Na konci samozřejmě všichni držíme Mikeovi palce. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Jasné, že ako žene sa mi Tatumove "číselka" páčili, no keď je reč o jeho hereckom talente, mohol radšej zostať v profesii striptéra, čo mu ide nepochybne lepšie. Matthew McConaughey si jednoznačne parket užíval a mňa bavilo pozrieť si ako sa s touto rolou vtipne stotožňuje. Film na jedno pozretie, kde vyhráva prehliadka mužskej estetiky a filmová technická stránka neponúkla nič inovatívne, aby film ako celok viac zaujal. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pamätám si že Magic Mike bolo letné prekvapenie. Skromný film medzi množstvom blockbustrov, čo nečakáte, ale zaujme. Tuctový scenár, ktorý šikovný režisér posunul omnoho ďalej. A herci odvádzajú skvelé výkony. Hereckú korunku i nomináciu na Golden Globs si uchmatol Matthew McCounaghey ako legenda, čo striptízovej šou kraľuje - lebo táto vedľajšia rola mu je písaná na mieru a on si ju náramne užíva. Soderberghova snaha je najväčším víťazstvom snímky, pretože dokáže žánrový mix držať celých 110 minút v správne rozložených častiach. Ani jedna scéna nepôsobí podľa očakávaní tak trápne či pateticky ako mohol napovedať námet z distribučného papieru. Naopak, Soderbergh ukazuje ako obyčajnú sračku môže lepší režisér posunúť oveľa ďalej. Poviete si - príbeh o striptéroch. Tak do toho nejdem. Lenže Soderbergh je pán režisér, ktorý netočí tuctové kúsky a rád sa hrá so žánrami. Teraz spája dva - ľahkú komédiu s prvkami romantiky v prvej polovici, tu odľahčený tón dokáže opantať diváčky raz-dva. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý som v pláne vôbec pozerať ani nemal, ale kladné recenzie a meno režiséra ma presvedčili, že by som mal. Herecké obsadenie je dosť slušné a aj keď niektorý nemajú radi Tatuma, ja som si naňho od G.I. Joe zvykol a sem sa mi fakt hodil. Magic Mike ma zaujal hlavne postavami. Bolo zaujímavé sledovať hlavne postavy a čo sa s nimi bude diať ďalej, humorné scény sa skutočne vydarili, ale chcelo by to hlavne nejakú dejovú líniu, pretože príbeh tu vlastne vôbec ani nie je. 85% - 4* ()

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama