Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny (Kent Morran) je 24-ročný mladík z New Yorku, ktorý rád pomáha druhým. Popri práci čašníka sníva veľký sen, chce preraziť na hudobnej scéne. Jeho bežný stereotyp naruší hluchonemá Ariana (Alexia Rasmussen), do ktorej sa ihneď bezhlavo zamiluje. Láska ho inšpiruje pri skladaní piesní a všetko sa zdá byť rozprávkovo krásne. Ako to však už býva, láska so sebou nesie aj prekážky a ich čaká tá najťažšia... (Linteo)

(více)

Recenze (29)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Kolik lidí na světě může říci, že potkalo tu pravou lásku ? Láska, hudba a přátelství je to, pro co stojí na světě žít. Pokud se k tomu přidá štěstí a obstojné zdraví, potom zde může být i hezky. K filmu - lze souhlasit, že se jedná o kalkul, který má působit na city a je trochu více patetický, ale to jsou svým způsobem přece téměř všechny, ne ? A za své myšlenky a poslání by si jistě tento film zasloužil větší pozornost, než se mu dostalo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekné, smutné a plné sentimentu. Miestami sa to zvrhávalo ku klasickému klišé, ale vždy sa to napokon zvrhlo inším smerom - a to bola v tomto filme tá dôležitá voda na mlyn. Samozrejme aj samotný príbeh stál za to a celá tá atmosféra zakázanej Lásky mi tak trochu pripomenulo The Notebook. Vždy mi je ľúto ak za ľudí rozhoduje niekto iný a oni sa len bezmocne prizerajú, ale niekedy je to fakt ťažké povstať proti bezpráviu. Aj keď dej pôsobil miestami trošku amatérsky, no celkové posolstvo to dokonale napravilo. ()

Reklama

Kritik. odpad!

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu pomerne zaujímavá s originálnym motívom. Následne sa však z tohoto potenciálneho diela vykľuje psychologická dráma s thrilerovými prvkami, nelogickými rozhodnutiami postáv, dej plný šikanovania bez akýchkoľvek obranných reakcií jednotlivých postáv, nič z dôležitých chaotických scén sa do konca filmu nevysvetlí, neukončí. Zvraty, zvraty, umelé zvraty... šikana, navždy utajený pokus o znásilnenie (do konca filmu nepotrestaný), nelogické správanie hlavných hrdinov, zrada, nedôvera a napokon ešte aj smrť? Hnus! Hnus! Hnus! ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na mě to bylo až přehnaně americký a plný klišé ... Nedalo se to brát vůbec vážně a ve finále ve mě toho film moc nezanechal. Vadilo mi hodně, že tlačili nuceně na city a nebylo to přirozený. Spousta věcí v ději nedávalo smysl. Herci se mi líbili, ale to je asi tak všechno. Film řadím jen mezi slabý průměr. 55%. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Už samotný název nám prozrazuje, že se bude opět jednat o romantický film snažící se silně působit na city diváka. A popravdě se mu to dlouho dařilo resp. v první polovině filmu, kdy si mě oba představitelé získali. Druhá ač dramatičtější polovina vše změnila. Nabyla jsem dojmu jako by se jednalo o 2 filmy, 2 různé příběhy. To už na mě bylo trochu moc a bohužel mi to zkazilo dojem z celého filmu. Hudebně pro mě celkem delikatesa :) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama